X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Én sjana viszonylag új vagyok itt, ezért sorry a témáért, ha már volt. Számomra zseniális a sorozat zenéje. Nincs ez meg valahol jó minõségben, külön? El tudnám hallgatni sokáig, esténként olyan rövid.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alien
Mondjuk annyiból jó, hogy még jó sokáig lesz mûsoron az x-akták, bár jobban elviselném ha sorban adnák, és ha vége akkor ismételnék <#zavart2><#vigyor0><#szomoru2>

Alien
Na igen ez jó kérdés, nem hinném, hogy ennyiszer adják le ahányszor akarják.

Különben most így belegondolva, lehetséges, hogy az ötödik szezont is újraszinkronizálják, hogy a Náray Erika legyen a magyar hang? Vagy vmi egyéb gáz van a szinkronnal? Meg akkor lehet, hogy a hatodikat is? Hmm ez most jutott eszembe, na majd érdeklõdök.

Alien
hihetetlen 😞 most leadják a harmadik szezont újra, és utána a negyediket megint, majd ötödik? vagy harmadik és ötödik?? ááááá 😞

Hogy is volt? Régen ötödik szezontól kezdte a viasat, aztán elkezdte az elsõ szezont vetítetni egy idõ után, majd a harmadiknál újrakezdték ha jól emlékszem, ismét elsõ szezon lement, második, majd asszem a negyedik (vagy a harmadik közben egyszercsak folytatták a negyediket? nem emlékszem)

most meg ismét harmadik szezon 😞

Már követni sem tudom... 😞

Egy kérdés felmerült bennem.

A Viasat3 ismétel mint a hülye megállás nélkül az 1-4 évad rohadt sokszor adták adják le.

Az HBO-nál ugye bár a szerzõdések szerint egy-egy filmet egy évben 3-4x adhatnak le.

A V3 az X-et hányszor, ahányszor akarja?

Kicsit unalmas ez az össze vissza leadás, mert értelme nulla.

És tudják hogy õk a hülyé kmert se levélre, se emilre se telefonra nem válaszolnak, esetleg ehhez a skandinávok mit szólnának???
Iwant2Belive
eszem f*szom megáll, no comment és egyéb közhelyek<#szomoru1>

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Alien
Harmadik szezon elsõ rész, Az áldást hozó ének <#wilting><#wilting><#wilting>

Alien
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ez hihetetlen!!!!!!!!!!!!

grebber
Most már ami megy a Viasta3-on részek azok csak a le nem vetítettek igaz?

Next PC upgrade: 2022

Alien
22:50 X-Akták - Szokatlan gyanúsítottak

1989-ben, egy speciális rendõrkommandó rajtaüt egy raktárépületen, amelynek a padlóját vér borítja. A katonák a paranoiás Mulder ügynök meztelen testét találják meg a földön. Hirtelen a Magányos Harcos csapatának tagjai, Byers, Frohike és Langly, ugranak elõ a rejtekhelyükrõl és sikertelen kísérletet tesznek a szökésre. Byerst Munch felügyelõ hallgatja ki. A férfi elmondja, hogy a nyilvánvalóan véres tûzharc nyomai és egy FBI ügynök jelenléte ellenére, nem sokat tud az esetrõl. Byers ezután visszaemlékezve elmeséli a történteket...

Ennek kell jönnie ma, azonban ha nem sorban adják akkor valószinüleg ez lesz:

Redux

... ( a Getszemáné-kert címû epizód folytatása ) Egy idõbeli visszatekintésben azt látjuk, hogy 24 órával azelõtt, hogy Scully ügynököt értesítenék partnere haláláról, Mulder egy tippet kap Kritschgautól, hogy lehallgató van a lakásában. Mulder megtalálja a kicsiny lyukat a plafonon és azonnal felrohan az emeletre. Itt szembetalálkozik Ostelhoff-al, aki éppen meg akar gyújtani egy darab papírt. A két férfi egymásra támad és pillanatokkal késõbb egy lövés dörren...

Alien
hííjaaaaaaaaaaaaa<#idiota>

Serpa
a tékkvándóó ma is tovább fog tartani a keleténél?

Alien
Nyolcadikban

grebber
Ez a rész jó emlékszem rá.
Ez hányadik szériában is volt?

Alien
Érdekesség:

HULLADÉKFELDOLGOZÓ

Doggett megjegyzi, hogy fémembereket csak a moziban lehet látni – ez utalás az általa játszott T-1000-es robotra a Terminátor 2. címû filmben.

Alien
22:15 X-Akták - Hulladékfeldolgozó

Curt Delario nyugtatja a férje halála miatt kesergõ Nora Pearce-t. Az nem érti, miként halhatott meg férje, Ray, végelgyengülésben egyik napról a másikra. Mivel nincs hivatalos magyarázat, Nora azt hiszi, Ray az Öböl-háború-szindrómában halt meg és ezért valakinek kártérítést kell fizetnie. Miután Curt elbúcsúzik, beszáll kocsijába és elindul, de frontálisan ütközik egy gyalogossal, aki elõtte áll. Ahelyett azonban, hogy az illetõ szörnyethalna, épen áll, és Curt kocsija megy tönkre. Curt kimered a szélvédõn, az ismeretlen alak ugyanis Ray, aki benyúl és kirántja õt az ablakon...

Iwant2Belive
régen torrentestem de böven lehet találni angolt. magyart meg ne is keress ugyse lesz.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

grebber
Az biztos,de én még nem találtam torrenten magyar x-akták részeket ami a 9.szériától lenne.Nemhogy magyart angolt sem.

Serpa
"Torrent POWA!!!"

^-^

grebber
Honnan lehetne letölteni részeket??
9es szériától felfelé kellene.

Alien
így 😊

Iwant2Belive
és hogyan tehetek szert egy ilyen rangra<#awink>

Alien
legyél VIP és akkor van szerk gomb <#nyes>

Alien
Tegnap és tegnap elõtt azt a két részt adták le, amik kimaradtak a negyedik szezonból. Ugye az egyik az amelyik fõleg a cigarettásról szólt, a másik meg a tegnapi rész, amiben az a kuglis volt, ahogy Tuvok te is mondtad. Hétfõn valószínûleg rendes sorrendben haladnak tovább, azonban az ötödik szezon elsõ része valójában még nem a negyedik szezon uccsó részének a folytatása(lásd #3375 & #3376), hanem csak az ötödik szezon második része lesz a tényleges folytatás elvileg. Csak ugye ha a viasat nem hagyta volna ki a dohányos és a tegnapi részt, hanem rendes sorrendben adták volna le, akkor most nem lenne ez a kavarodás 😊

Iwant2Belive
nem=nekem

(szerk. gomb plz)

Iwant2Belive
nem ez a tegnapi meg az az elötti dohányos emlékei enyhén szólva sem lopták be magukat a szivembe...remélem ennél csak jobb lesz hétfön. a vasárnapi meg olyan amilyen, nem bizok bennük...

Tuvok
én már totál nem értem <#wow3>
vmi kuglis volt, legalább is a videó azt vette fel tegnap, most néztem meg

Iwant2Belive
Azt a rész mikor Mulder hulláját megtalálják a szobájában mikor folytatják???

Alien
23:15 X-Akták - na most vagy a másik elmaradt rész lesz a negyedik szezonból, vagy az ötödikbõl az elsõ vagy a második rész.

Alien
érdekes rész volt, fõleg ilyen visszaemlékezõs a Cigarettás szemszögébõl 😊

Serpa

Alien
Na tessék... 😊))

Alien
Érdekességek:

SZOKATLAN GYANÚSÍTOTTAK

Ezt az epizódot tulajdonképpen azelõtt forgatták, mielõtt a 4. szezon levegõben lógó vége kiderül és amikor David Duchovny és Gillian Anderson még mindig távol voltak az X-akták mozifilm forgatásán. A stúdió kénytelen volt elkezdeni a sorozat forgatását, hogy az ütemtervet tartani tudják.

Susanne Modeski egy álnevet használ az epizódban, a forgatókönyvíró (Vince Gilligan) barátnõjének nevét, Holly Rice-t.

Susanne fogorvosa, Dr. Michael Kilbourne, Vince Gilligan igazi, saját fogorvosáról kapta nevét.

Eric Knight, aki Dude-ot, a hackert személyesíti meg, David Duchovny személyi asszisztense.

Az epizód forgatókönyve nem kívánta, hogy Mulder jegygyûrût hordjon. Ez David Duchovny ötlete volt, mert úgy gondolta, klassz lenne eljátszani a gondolattal, hogy Mulder egykor nõs lehetett.

Alien
23:15 X-Akták - Szokatlan gyanúsítottak

1989-ben, egy speciális rendõrkommandó rajtaüt egy raktárépületen, amelynek a padlóját vér borítja. A katonák a paranoiás Mulder ügynök meztelen testét találják meg a földön. Hirtelen a Magányos Harcos csapatának tagjai, Byers, Frohike és Langly, ugranak elõ a rejtekhelyükrõl és sikertelen kísérletet tesznek a szökésre. Byerst Munch felügyelõ hallgatja ki. A férfi elmondja, hogy a nyilvánvalóan véres tûzharc nyomai és egy FBI ügynök jelenléte ellenére, nem sokat tud az esetrõl. Byers ezután visszaemlékezve elmeséli a történteket...

Alien
Érdekességek:

GETSZENÁMÉ-KERT

A Getszenámé-kert volt az a hely, ahol Júdás elárulta Jézust, és ahol a katonák elfogták a Messiást. A cím utalás Scully árulására.

Ebben az epizódban jelenik meg elõször Scully testvére, Bill (egy korábbi részbõl kivágtak egy jelenetet vele, így ez az elsõ felbukkanása).

Michael Kritschgau Gillian Anderson korábbi dráma tanáráról kapta a nevét.

Charles Cioffi (Scott Blevins igazgató) ismét látható ebben az epizódban. Korábban az 1. szezon elsõ részében szerepelt.

Az eredeti anyag 12 perccel hosszabbra sikeredett, mint azt tervezték, így számos hegyvidéki jelenetet ki kellett vágni.

Tuvok
szerettem volna

A tegnapi részt majdnem kihagytam,mert a Twin Peaks-et néztem...ehh,mivel nem is volt,azért majdnem.

Ramadamammy rapidrandi

Serpa
igen, de majd klónozzák.

Iwant2Belive
hehejjj kurva jo volt ez a rész!!!
de most Mulder télleg meghalt?

..

..

..

<#awink><#nevetes1>

Serpa
akkor csüttõl 5. évad?

Tuvok alszik?
^-^

Serpa
"én má holnap élek".
...
^-^

Alien
Holnap és holnap után 😊 Ma van X-akták 😊

Serpa
ma és holnap csempiõn líg!
^-^

Alien
23:10 X-Akták - Erõs dohányos emlékei

vagy

A Halál hírnökei (talán Elégia lesz a címe) tartalmat lásd lejjebb

vagy

a Getszenámé-kert (negyedik évad utolsó része)

Scully belép Mulder lakásába, ahol már nyomozók és halottkémek csoportja várja. Rempulski detektív bemutatkozik, majd kitakarja a földön fekvõ holttestet. Scully azonosítja társa, Fox Mulder tetemét. Késõbb Dana egy bizottsági meghallgatáson vesz részt, amelyet Scott Blevins igazgató vezet. Scully elmondja, hogy négy évvel ezelõtt, Blevins utasítására, csatlakozott az X-aktákhoz. A feladata az volt, hogy figyelje Fox Mulder munkáját és jelentéseket készítsen róla...

Alien
Nincs érdekesség.

Alien
22:30 X-Akták - Biztos halál

Carlton Chase fut az éjszakában a worcesteri utcán. Egy telefonfülkébe botlik, ahonnan felhív valakit. "Vedd fel!' - kiálltja az üzenetrögzítõre. "Szóljatok neki, hogy álljon le és adjatok egy esélyt, hogy megmagyarázzam" - könyörög, de egy árnyék jelenik meg mögötte. Továbbrohan és egy rendõrõrsre ér. Segítséget kér, hogy valaki meg akarja ölni és el akarja venni a rendõr pisztolyát. Lefogják és becsukják egy zárkába. Chase könyörög, hogy védjék meg, mert itt nincs biztonságban és el fogják kapni. Hirtelen felrobban a feje és a vére a cellaajtóra fröccsen...

Alien
Kilenc szezon van.

Alien
Hmm lehet, pedig nemrég néztem meg újra a mozifilmet 😊

hány széria volt összesen? mert a szerveren most kilenc van fennt, és én úgy tudtam hogy csak 8 szériát forgattak összesen

Serpa
ha jól emléxem, a mozifilmben a méhek az idegen vírust terjesztik.
itt meg vmi himlõ variánst.