X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
23:10 X-Akták - A vonat

Mulder elragadtatva néz végig egy postán rendelt videófilmet, egy állítólagos földönkívüli lény boncolásáról. A felvételeken egy japán orvoscsoport végzi a boncolást. A kazettának azzal van vége, hogy fegyveres katonák jelennek meg meg a mûtõben...

Alien
<#nyes>

Tuvok
Jó izlése van a csókának, csak kicsit türelmetlen ,)

Serpa
Chelsea - L'pool meccs után üdítõ lesz.
^-^

Alien
Érdekességek:

NEFELEJCS

Az eredeti angol cím (oubliette) utalás egy középkori várbörtönre, amelynek egyetlen kijárata a plafonon lévõ csapóajtó. Az elnevezés a francia „oublier” (elfelejteni) szóból ered.

Ennek a résznek a forgatását is többször el kellett halasztani az idõjárás miatt, a munkát folyton esõzések szakították félbe.

Alien
22:45 X-Akták - Nefelejts

Mulder és Scully egy 15 éves lány, Amy Jacobs, eltûnésének ügyében kezd nyomozni. A lányt a házából rabolta el egy ismeretlen. A helyi nyomozó, Eubanks, vércseppeket talál a lakás szõnyegén, ami arra utal, hogy Amy orra vérzett, amikor elragadták...

Alien
Ma is nézzed 😊

Alien
😄

Alien
Ez se rossz rész 😊

Alien
Érdekesség:

A SÉTA

A Roach-ot alakító színész, Willie Garson, késõbb ismét felbukkan a sorozatban, õ a 7. szezonban Henry Weems a Goldberg variáció címû részben.

Alien
22:45 X-Akták - A séta

Victor Stans alezredes bezárkózik a rehabilitációs szobába egy katonai kórház pincéjében és öngyilkosságra készül. A melegvizes masszírozókád vízhõmérsékletét forráspontra állítja, majd bele akar ugrani. Ekkor egy hang szólal meg a szobában, majd egy láthatatlan erõ betöri a riasztó üvegét. Ugyancsak ez a láthatatlan hatalom kinyitja a bezárt ajtót, miközben Stans beleveti magát a kádba. A sietve érkezõ nõvér azonban idõben kimenekíti az alezredest...

Tuvok
ez jó rész, csak ha megnézem nem fogok aludni 😄
de tengeralattjárózás közben azé néha ránézek a tv-re 😊

Serpa
a "Klinika - 20 múlva" után megnézem.
😄

Alien
nincs érdekesség 😞

Alien
23:05 X-Akták - Veszélyes kapcsolat

Mulder és Scully egy clevelandi nyomozónak, Alan Cross-nak segít egy brutális gyilkosság felderítésében. Az eset kapcsán egy nõi holttestet találtak, amely teljesen kiszáradt és valami azonosíthatatlan nyálka fedte a tetemet. Mulder összefüggésbe hozza ezt az esetet egy korábban kezdõdött sorozatgyilkossággal, amelynek során olyan nõk estek áldozatul, akik társkeresõ hirdetésekre válaszoltak...

Alien
Ellenség a kapuknál-t néztem, de az x-aktákra átkapcsoltam, mert birom azt a részt ami tegnap volt 😄

Gyûrûk Ura megvan dvd-n, egyik kedvenc filmem 😊

Serpa
jó film.

én nemrég láttam, így maradt a Gyûrûk Ura.
^-^

Alien
Jó film az Ellenség a kapuknál? Mert lehet, hogy azt nézem kivételesen X-akták helyett 😊

Alien
😄

Alien
nincs érdekesség 😞

Alien
hú ez nem rossz rész pedig

Alien
22:20 X-akták - Kárhozat

Az amerikai Hugh Potocki a bombayi (India) repülõtéren éppen hazafelé indul. Egy helybéli koldus, akinek nincsen lába, tolókocsival követi és utánamegy még a toalettbe is. Valamilyen láthatatlan erõ kirántja õt a WC ajtó alatt. Késõbb Potocki megérkezik Washingtonba és egy szállodába megy. A csomagjai között van egy összecsukott tolókocsi is. Potocki az ágyon ül és szeme hirtelen megtelik vérrel. Egy újabb vértócsa is megjelenik az ágyon...

Alien
Nem felejtem el, csak kicsit nekem is betett, hogy megint a harmadik évad van hétköznaponként 😊 De mindjárt beírom a mai (nyolcadik szezonos tartalmat😊

Bár lehet, hogy én is a tv2-t nézem 😊 Na jön a tartalom 😊

Tuvok
Ma nem fogom látni, mert jó film lesz a TV2-n <#buck>
Meg hát AVP mostanában rendszeresen elfelejti beírni a részeket, így nemtom érdemesebb volna-e mégis azt nézni <#wilting>

Ombika
Ebben a reszben lathato Scully kutyaja uristen! 😊

Serpa
majd tájékoztas minket.

Iwant2Belive
holnap

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Alien
Érdekességek:

CLYDE BRUCKMAN VÉGSÕ NYUGALMA

Peter Boyle (Clyde Bruckman) ezért az alakításáért elnyerte a legjobb vendégszereplõnek járó Emmy-díjat, míg a forgatókönyvíró Darin Morgan a legjobb forgatókönyvért járó elismerést kapta meg.

Az egyik legnevesebb amerikai tévéújság ezt az epizódot az egyik legjobb filmnek nevezte a tévézés történetében.

Bruckman a nevét egy neves burleszkfilm forgatókönyvíró után kapta, aki többek között Buster Keaton-nak és Harold Lloyd-nak is dolgozott.

Ebben a részben látható elõször Scully kutyája, Queequeg.

Alien
22:50 X-Akták - Clyde Bruckman végsõ nyugalma

Egy vékony és látszólag barátságos férfi, a Bábu, keresi fel Madam Zelma jósdáját. Amikor Madam Zelma nagyobb érdeklõdést mutat a Bábu pénze, semmint a jövõjének kiolvasása iránt, a férfi megfojtja...

Alien
Na majd mesélj 😊

Serpa
mikor?

Iwant2Belive
felhizom ezt a trehány bagázst

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Serpa
színes rtv -bõl:
887-4700

Iwant2Belive
tudtok adni 1 Viasat3 elérhetöséget? (telefon)

Alien
Az nem a kilencedik szezon , hanem a nyolcadik

az 9.sorozatnak az a nyomib befejezetlen befejezése van mikor scully kisgyerekét meg akarják gyilkolni az ufószektások de nem sikerül? mert az úgy ér véget hogy to be continued,nincs lezárva.annak idején néztem a tvben, de azt hittem elszalasztottam az utána lévõ részeket, de most letöltögettem netrõl, és ott is az az utolsó epizód

Tuvok
szivesen

petesilver
Ez az, köszi!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alien
<#alien>

Serpa
dzsászt in tájm!
^-^

Alien
dede 😊 asszem ez az a rész

Serpa
nem ennek a résznek a végén fog elmenni egy UFO a raktér felett?

Alien
Fú félig-meddig néztem csak, azt tudom, hogy végül is a fickót nem ölte meg, aztán a lefvégén vmi roncstelepen volt.

Alien
nem nem 😊

Alien
22:15 X-Akták - A gemkapocs-akció

gondolom ez lesz (harmadik szezon, második rész...) bár már sose tudni...

... ( az elõzõ rész folytatása ) a Mulder lakásának ajtaján kilépõ alak azonban nem más, mint maga Fox Mulder. Skinner leereszti a fegyvert és elõveszi a mindenki által régóta keresett számítógép-kazettát. Elmondja, hogy ez a kazetta az egyetlen esélyük, hogy bíróság elé állíthassák William Mulder gyilkosait. Skinner ragaszkodik ahhoz, hogy a kazetta továbbra is nála legyen...

Tuvok
passz, elaludtam a végét 😄

Tuvok
ma foci van ?

Serpa
vasárnap mi lett a vége?

Hmm, a 4. szezon újravolt szinkronolva? LOL!
Tuvok
tess
nekem ez van meg