X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
<#eljen>

lassan nem tud majd leülni.
^-^

Tuvok

Serpa
büntesd meg!
<#vigyor>

Tuvok
<#nezze>

Serpa
csótányosnak mi lett a vége?

Tuvok
priviben is elmondhatod 😊

Alien
jajj<#rolleyes><#vigyor>

Eldumálgattam az idõt MSN-en és csak közben néztem az aktákat<#smile>

Tuvok
Hogy hívják ? <#wink>

Alien
Ma tessék nézni 😊 Tegnap mondjuk én is csak félig-meddig néztem.

Alien
Érdekességek:

SZIZIGIUM

Az iskola neve, Grover Cleveland Alexander Gimnázium, megint csak utalás az elõzõ tévévetélkedõre, amelyben Duchovny téves választ adott egy másik kérdésre is, összekeverve egy baseball csapat elnökének nevét az dobójátékoséval.

A szizigium egy csillagászati kifejezés arra, amikor három bolygó egyenes vonalban áll.

Alien
22:45 X-Akták - Szizigium

Mulderék Comity városába utaznak, amikor a rendõrök egy gimnazista fiú, Boom Deboom, holttestére bukkantak. Angela White, a helyi nyomozó, elmondja az ügynököknek, hogy ez a harmadik ilyen eset, amikor egy gimnazista fiú az áldozat. Szerinte valami sátánista szekta állhat a bûncselekmények mögött. Scully ragaszkodik ahhoz, hogy az FBI által eddig vizsgált esetek mindegyikérõl kiderült, hogy semmi köze sem volt a sátánistákhoz. Ám a fiú temetésén a koporsó váratlanul lángra lobban...

Tuvok
Bezzeg az még megvan, hogy döntõs a Liverpool ...

Tuvok
Tegnap lemaradtam <#szomoru1>

Serpa
faxa.
Liv'pool vs Chelsea meccs után.
^-^

Alien
Akkor jó 😊)

Tuvok
meg van bocsátva <#wink>

Alien
<#miaz><#law><#alien>

Tuvok

Alien
A Gyilkos csótányok címû rész érdekességei:

Scully a Breakfast at Tiffany’s címû Truman Capote regényt olvassa az egyik jelenetben. Ez piszkálódó utalás arra, hogy Duchovny egy tévés vetélkedõben nem tudta a választ egy erre a mûre vonatkozó kérdésre és vesztett.

Bobbie Phillips, a Dr. Bambi-t alakító színésznõ, késõbb együtt játszott Duchovny-val a Piros cipellõk címû erotikus sorozatban.

Két másik szereplõ, Tyler Labine (Stoner) és Nicole Parker (Chick) a Veszélyes vizeken címû epizódban ismét felbukkan.

Alien
A tegnapi rész érdekessége:

Jézus sebei

A producerek nem voltak elégedettek a papot alakító színész hangjával, ezért a kész filmben egy másik mûvész hangját használták, aki úgymond „szinkronizálta” az eredeti színészt.

Alien
Bocsi a tegnapi tartalom kihagyásért 😊

Íme a mai:

22:45 X-Akták - Gyilkos csótányok

Dr. Jeff Ecklere, az ismert tudós, bogárirtót hív a házába, mert a pincéjét ellepték a csótányok. Dr. Bugger, a rovarirtó, hozzákezd a munkához, de hirtelen fuldoklani kezd és elájul. Ecklere lemegy a pincébe, hogy megnézze mi történt és rémülten látja, hogy Dr. Bugger testén ezernyi csótány mászik...

Tuvok
topikjában röviden leírtam

Serpa
U-571
azután mit történt, hogy a rádiósszobát kilõtték, és lemerültek?

Tuvok
köfi 😉

Alien
Nagyon sok boldog születésnapot kivánok Tuvok! 😊

Garrett27
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Tuvok
köszi szépen ! 😊

Ombika
Ez a biztos!!
X-Aktak S02 DVDRip HunDub

Random_
Boldog szülinapot! <#worship><#taps>

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kiegészíteném:

n az 1 sorozattól a 6osig minen részt le bírnám szedni magyarul! akinek kell 1-1 rész, szóljon!

én az 1 sorozattól a 6osig le bírnám szedni! akinek kell 1-1 rész, szóljon!

Serpa
<#eljen>

Tuvok
hmm, nem baj, inkább aktázok, úgyse birom verebes bolsevista dumáját ;>

Serpa
ahogy érzed ...
^-^

Alien
U-571 mivel megvan hagyd ki, nézz Aktákat és a heti hetest vedd fel. Vagy legyen az amit Serpa mondott 😊

Amúgy gondban leszel, mert úgy tudom, ezentúl mindig vasárnap lesz a heti hetes 😊

Tuvok
jah, valszeg ez lesz, de mivel az 571 megvan avi-ban, így még gondolkodom,hogy az aktákat megnézem, a hetihetest meg veszem

Serpa
U-571 -et nézd, aktákat vedd fel, hetest hagyd ki.

Tuvok
Hmm, jónak tûnik .
De gáz van: ma U-571, Hetihetes, és X-akták is egyszerre van, egyet tudok nézni, egyet felvenni, és egyet kihagyni . Nemtok dönteni :/

Alien
Ez lesz ma:

22:30 X-Akták - A lélekevõ

Egy idõbeli visszapillantásban látjuk, amint egy autó érkezik a gyéren lakott területen álló házhoz. Zuhog az esõ és egy ember száll ki a kocsiból, majd befut a házba, amelynek ajtaján egy furcsa, vérrel festett, szimbólum látszik. Odabent Marie és Paul Hangemuhl vannak és egy torz teremtmény, foszló bõrrel és hályogos szemekkel. Az idegen felemeli a fegyverét és lelövi a titokzatos lényt. Ezután visszatér a kocsijához és elhajt. A látogató Fox Mulder.

Tuvok
télleg U-571, nézni kéne
de megvan avi-ban, már 300x láttam 😄

Serpa
sztem ma az U-571 -et nézzem.

báár?
mi lesz ma?

Tuvok
HBD Lekinek, a bannergyárosnak <#wave>

(Remélem benézel ide vmikor 😊)

Tuvok
Szerintem azért, mert tönkrementek <#wilting>

Alien
Jó lett 😊

De lesz majd ott valaki bezárva ha jól emlékszem.

"A forgatás alatt két kamera is odaveszett."
Én sem értem, kár, hogy nincs leírva, hogy miért <#confused>

Serpa
most már végleges. ^-^#3461

asszem Mulder nem talál majd semmit a vagonban ...

"A forgatás alatt két kamera is odaveszett."
<#kerdes>

Alien
Érdekességek:

FÉLEMBEREK

Ennek a résznek a felirata az „Apology is policy”, ami annyit tesz „a bocsánatkérés egy eljárás”. Ezt Scully mondja a filmben, amikor megjegyzi „... és amit nem tudnak titokban tartani, azért bocsánatot kérnek. A bocsánatkérés egy eljárás lett.”

A japán orvos, Takeo Ishimaru, álneve (Shiro Zama), a 731-es orvoscsoport valódi vezetõjének (Dr. Shiro Zima) nevébõl lett kialakítva.

A forgatás alatt két kamera is odaveszett.

Alien
23:20 X-Akták - Félemberek

...( az elõzõ rész folytatása ) X elmondja Scullynak, hogy a nyakából kioperált chip a kulcs mindahhoz, amire választ keres...

Serpa
😊
köszi.

még nem a végleges.

Alien
Na milyen szines új logod van a régi sötéthez képest 😊 Jó! 😊

Alien
Érdekességek:

A VONAT

A „nisei”, az epizód eredeti címe, egy japán szó és azokra az Amerikában vagy Kanadában született japánokra mondják, akiknek szülei még Japánban születettek. Lefordítani talán úgy lehet, hogy „második generáció”.

Stephen McHattie a stáblistán úgy szerepel, mint a Vöröshajú Férfi, holott a haja egyáltalán nem vörös, különösen, ha Scully vagy Pendrell ügynök hajszínéhez hasonlítjuk.

A vonatkocsin, amelyben az idegen boncolását végezték, látható egy szám, a 82594. Ez egy dátumra utal, Chris Carter 1994. augusztus 25-én rendezett elõször X-akták epizódot, a Duanne Barry-t.

A rész elején látható kommandós-csapat nem színészekbõl állt, hanem valódi rendõrökbõl.