6047
-
#4645 Ehh... a foci mellett nyugodtan adhatnának egy-egy részt, legalább "azok" a nézők is el tudnak menni fogat mosni... Nem hiszem, hogy közben nem lehet 50 percre egy kis X-et becsúsztatni. Most két hetet várhatok a "Földönkívüli"-re... Mert jövő héten is UEFA...
-=ZR=- -
#4644 120x20-as azzal nem lenne gond, bár a másik mérettel igen mert több mint 8 kb :) Nem tudom miért nincs másik logom, pedig tényleg lehetne az ilyen esetekre :( :)
X-akták pedig a foci miatt ma se lesz :( Csütörtökön viszont 23:15 körül várhatjuk :) -
#4643 mé nincs a talonban egy kisebb logó? -
#4642 Hopsz... Sorry a dupláért, VIP-em lejárt (és most nincs pénz a kártyámon) nem tudom visszavonni :( :)
Ma különben 23:15-kor lesz :) Bár szerintem később mostanában mindig picit később kezdődik mint ahogy írják, legalábbis úgy vettem észre. -
#4641 Jaja :D -
#4640 Jaja :D -
#4639 Mind átestünk ezen ... -
levi121212 #4638 Ezek a DVDRipeees változatok avik, tehát csak olyan DVD lejátszóval tudod őket lejátszani, ami ismeri az avit. A régiek még nem ismerik. -
#4637 Mindig elírja vki az ő nevét, régen én is, beszéltük is itt egyszer -
#4636 Bocsánat, igazad van :P -
#4635 Doggett -
#4634 Douget is jó, de hiányzik Mulder bogaras dolgai meg hülye viccei :P -
#4633 nem vészes, Douget ügynök kb olyan benne az elején mint Scully, Scully meg olyan benne mint Mulder :)
szal Scully már hisz az ufókban, Douget meg nem nagyon :) -
#4632 Ez a 9-es évad furcsa nagyon Mulder nékül :\ -
#4631 klik -
#4630 Az x-aktak.hu-n mindenütt emlegetik, hogy Duchovny játszott a Twin Peaks-ben... Én anno láttam az egész sorozatot, de nem igazán emlékszem (bár az is tény, hogy hol volt akkor még az X-Akták...) Van valakinek info-ja, mikor, melyik részben bukkan fel?
-=ZR=- -
#4629 Az az. -
#4628 amikor saját maguk hulláját találják meg a padló alatt?
asszem karácsonyi rész az. -
#4627 Nekem - így a teljes 9 évad végigfuttatása révén - van egy kedvenc részem [címe nem ugrik be]: mikor egy szellem kastélyban töltenek egy éjszakát. Nagyon jó humora van annak a résznek. :)
-
#4626 wow... lement az első évad egyik legjobbika, a "Bukott angyal" Nah, alig várom a "Földönkívüli"-t...
-=ZR=- -
#4625 Bizony ez így alakult, de csak ki kell várni, hogy beérjen a dolog... Ezeketz a DVD dolgokat egy hagyományos DVD lejátszó is le tudja játszani? Tehát semmi divx meg nemtommi...
-=ZR=- -
#4624 engem is idegesít. -
#4623 Jah, az elején, meg a végén
Vészhelyzetnél is így van :( -
#4622 Mostmár két reklámblokk is van??? -
#4621 Tegnap nem néztem :( De ma fogom :D -
levi121212 #4620 Nekem 350megás DVDRippek vannak meg, de sajna a mi közös vállalkozásaink nem szoktak bejönni... -
#4619 áúúú
de azt ne feledjük hogy baromi meleg volt odabent (mondta a csaj hogy melege volt, meg a csávó is mondta hogy a fűtés is elromlott)
szal... :P
amúgy nagyon The Thing feelinge volt -
#4618 Esetleg mpeg változatok megvannak vkinek? anno volt egy szerver, ahonnan lehetett ilyet bogarászni kb. 320x200-as felbontásban :) Nekem az is megtenné..! A kis pI-esem simán lejátsza...
-=ZR=- -
#4617 Egy poén most esett le ...
Elkezdenek vetkőzni, Mulder veszi le a derékövét, közben megszólal: "Mielőtt bárki ítéletet mond, hangsúlyozom, hogy a sarkörön vagyunk"
:DDDDD -
#4616 jeges rész van. -
#4615 pedig a csatornás jó rész. -
#4614 jah, elszaródott a viasat :D
teletext sem volt :P -
#4613 tegnap itt csak hang volt, kép nem. -
#4612 -
#4611 hát... ahhoz képest hogy az első rész milyen régi, nem is volt rossz :)
de most kb 100 részen keresztül ugyanarról fog szólni az egész:
Mulder: "LÁTTAM EGY UFOOOT!"
Skuly: "jaj Mulder, ez teljeséggel kizárt, tudományosan baromság"
M: "de gondolj bele Skully, láttál már ilyen éles fényt? hogy magyarázod?"
S: "lehetett egy nagy BigFoot fényszórója, vagy esetleg egy termonukleáris robbanás utóvillanása..."
M "....... UFO volt!" -
#4610 Hopsz elfelejtettem nézni :S :D Bár lsez ismétlés 1:40-kor de nem hiszem, hogy megnézem, na majd holnap :))) -
#4609 -
#4608 jah, és a kezdetektől! -
#4607 -
#4606 Még jo, hogy az első 3 és az utolsó 3 évad megvan nekem DvD-RiP/HuN-DuB !!!
Most hajszolom a 4-5-6 évadot DvD-RiP/HuN-DuB.