X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
A címét mondtam <#idiota>

Alien
Ma elvileg ez lesz:

23:15 - A kör bezárul

Jane Brody, levélválogató egy éjszakai mûszakban dolgozó kézbesítõ-társaságnál, belopakodik a nõi pihenõbe és rágyújt egy cigarettára. Váratlanul azonban milliónyi méh mászik be a helységbe, ahol Jane üldögél. A nõ megpróbálja elhessegetni a rovarokat, hogy kimenekülhessen, mire azok körbezsongják és halálra csípik.

Alien
Jajj tudom emlékszem arra a részre, köszi! 😊

Serpa
címét nem tom.
a lényege, hogy 5 csecsemõ született egy kisvárosban, "farokkal".
akitõl vannak, pedig tudja a külsejét változtatni.

Alien
Tegnap nem láttam, melyik rész volt?

Tuvok
Krumplifejecskék 😊

Alien
Jaja 😊 Néztem 😊

Serpa
most van.
😊

mindenképpen szóljál rám LEVI121212 telón
írtam neked privit abban megtalálsz minden infot
hol laksz?

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

engem érdekelnének ezek ha adok dvd-t akkor rámásolnád nekem amik megvannak?
Változó minõség, vannak teljes évadok DVD minõségben, vannak TVrõl leszedett szinta DVD minõségû részek, de vannak gyengébb minõségû epizódok is....

IMYke2.0.0.0
Én is, ez van. De hidd el, az igazi hangokat is meg lehet szokni... <#hehe>
Sõt, tovább megyek: a 6. 7. 8. és 9. sorozatot angolul néztem meg, néha angol felirattal, és nekem akkor is R. Karcsi és N. Ercsa "beszéltek"... az emberi elme hihetetlen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fenrir
tény viszont én Rékasi Károly és Náray Erika hangját az évek során már nagyon megszoktam 😊

A halál csupán a kezdet...

IMYke2.0.0.0
Szerintem - erõsen magánvélemény - angolul a legjobb nézni a filmeket!
Ha meglenne a DVD-szett , akkor én csinálnék belõle XviD-et, és feliratozást is.

A visszaosztást pedig meg tudnám oldani, ha nagyon kellene - DC++, FTP.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fenrir
küld el privátba 😊

megnézem mennyi és hogy milyen sebességgel jön

ha fõvárosi vagy akkor akár még oda is adhatom 😊

nekem nem töltenéd le?
le akarod tölteni?
hívj fel telon
Fenrir
dobd már át lécci privátba a linket 😊

sztem is.de van egy hely ahol le tudom tölteni az összes részét a sorozatnak és nem kellene megrendelni sem csak nekem nincs netkapcsolatom és ezért nem is állok neki. jó minõsége van neki állítólag csak a szinkront kellene megoldani.
Fenrir
mondjuk ez jó kérdés 😊

amerikában a teljes szett megvehetõ? de a szinkront ki fogja rárakni?
Fenrir
mennyibe is fog ez kerülni?

IMYke2.0.0.0
Ez csak természetes 😊

Fenrir
jó de akik adtak pénzt a megrendelésre ingyen másolhassák 😊

IMYke2.0.0.0
Mondom x-edszer [stílusosan <#nyes>]: rendeljük meg a DVD-szettet Amerikából! Dobjunk össze egy site-ot és gyûjtsük be a lóvét rá <#finom><#vigyor>

Fenrir
nekem van még egy pár rész, asszem tán mind avi de eléggé gyenge minõségûek, mind tvrõl lett átszedve

szia Levi121212!
megkérdezhetem hogy milyen formátumban és milyen minõségû a film?
Alien
Mégsem, pedig ha a sorrendet követjük ennek kellett volna jönni, na sebaj, holnap jönnek az érdekességek 😊

IMYke2.0.0.0
A minõsége?

Nekem megvan a 9. évad felétõl eltekintve az összes szinkronba...

Alien
Az a mozifilm, ahogy Imyke is írta 😊

Alien
Érdekességek:

KADDIS

Isaac Lauria egy valódi zsidó rabbiról lett elnevezve, akit a zsidó miszticizmus atyjának tartanak.

A „kaddis” egy zsidó ima neve, amelyet a temetés után 11 hónapig naponta elmondanak, majd utána a haláleset minden évfordulóján.

A kis könyv, amely lángra lobban a filmben, valójában igen nehezen kapott lángra. Többszöri próbálkozások is hiábavalónak bizonyultak, majd amelyik sikerült, az akkora lángot vetett, hogy David Duchovny szó szerint elhajította ijedtében.

Az epizód Lilian Katz-nak van ajánlva. Katz a forgatókönyvíró Howard Gordon anyai nagymamája volt.

Alien
22:55 X-Akták - Kaddish (elvileg ez lesz ma 😊

Gyászmenet készülõdik egy brooklyni temetõben, hogy végsõ tisztességet adjanak Isaac Luria-nak, akit három fajgyûlölõ fiatal gyilkolt meg brutálisan pár nappal ezelõtt. A tömegben ott áll Ariel Luria és apja, Jacob Weiss. Amikor eljön az éjszaka, egy sötét alak lopakodik be a temetõbe és a friss sírnál egy embert formázó sárszobrot készít...

Alien
<#alien>

sziasztok!

valakinek nincsen meg az x-akták összes része szinkronosan?
Tuvok
aka = also known as

Tuvok
<#bdead>

IMYke2.0.0.0
Az az egyetlen X-Files mozifilm.

The X Files (1998)
aka "X-Files: The Movie" - USA (working title)
aka "The X Files: Fight the Future" - USA (working title)
aka "X-Files: Blackwood" - USA (working title)
aka "The X-Files" - USA (closing credits title)

aka = alias known as = ismert még

Fenrir
akkor melyik az a film amikor a föld alatt találnak valami vírust aminek az eredete az õskorba nyúlik vissza? volt benne házrobbantás meg antarktiszon mászkálás ha jól emléxem 😊

Gorvik
Ez vaj' hányadik ismétlés? <#shakehead>

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Alien
22:55 X-Akták 😄 Irány mindenkinek a tv elé 😄 Mai rész legyen meglepi, nekem is az lesz 😄

Alien
Egy van, ahogy írtad a másik az nem mozifilm, hanem két rész egyben, de ilyen több is létezik, hogy dupla epizódos részeket kiadtak, de mozifilm csak egy van.

Alien
Egy mozifilm készült 😊 X-Akták - a Jövõ a tét 😊

Hello!

Tudtommal kettõ létezik.
A fight to the future, ami az ötödik évad után játszódik és adták nálunk is a moziban.
A másik az existence, ami tulajdonképpen a 8x20 Lényeg és 8x21 Létezik c. epizód egyben.
A másodikat nálunk nem játszották az biztos, de létezik.

Tuvok
1 ?

Fenrir
meg tudná nekem mondani valaki hogy milyen mozifilmek készültek?

Alien
Az elõzõ két rész érdekességei:

TUNGUZKA

Dr. Sack (a kõdarabból elõfolyó fekete olajjal megfertõzõdõ tudós) a nevét feltehetõleg Oliver Sacks neurológusról kapta, akinek könyve, az „Egy antropológus a Marson”, nagy befolyással volt a Démonok címû epizódra.

Az egyik jelenetben Mulder egy csótányt halászik elõ egy csészébõl, és azt kérdezi: „Bambi?” Ez utalás Dr. Bambi Berenbaum-ra, a Gyilkos csótányok részben szereplõ kutatónõre.

TUNGUZKA 2.

A rész elején látható olasz felirat (e pur si muove), azt jelenti „és mégis mozog”. Ezt Galilei mondta halkan, amikor az egyház eretnek tanainak visszavonására kötelezte, mivel azt találta mondani, hogy a Föld forog a Nap körül.

Krycek orosz neve Arntzen, ezt Val Arntzen-rõl, a stáb dekoratõrérõl, nevezték el.

Az epizód eredeti címe „terma”, amely oroszul annyit tesz „börtön”. Egy tibeti szó, a „tyurma”, azt jelenti „elrejtett igazság”. A filmbeli Terma egy észak dakotai város neve.

Néhány speciális effekt nem készült el idõre, ezért fordult elõ, hogy a kanadai és az USA középnyugati területein élõ nézõk kissé más jeleneteket láttak, mint a késõbb adásba került epizód nézõi.

Alien
Welcome Back <#vigyor>