6047
-
levi121212 #4725 A betekintés az x-aktákba megvan nekem, ha gondoljátok felrakom ingyen táhelyre és le tudjátok szedni. (szinkron, viasat3, 350 mb) -
judit1983 #4724 Írj egy e-mailt nekem, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket -
judit1983 #4723 Szia maanyy!
Amiről írtál az a Betekintés az X-Aktákba (Inside the X-FILES). Ezt én már egyszer megrendeltem valakitől, ha gondolod meg tudom adni az e-mail címét, vagy ha küldessz nekem DVD-t én is át tudom másolni neked. -
levi121212 #4722 Hello! Nyílt egy új x-akták fórum. Ne értsetek félre, nincs ezzel semmi bajom, csak azért gondoltam, h. szügség van egy másikra, mivel ott epizódonként, rendezettebb topicok mellett lehet megbeszélni a dolgokat. természetesen a kettő nem zárja ki egymást. Mindenkit szeretettel várunk, remélem minél többen leszünk A címe: fórum .
ZilogR téged külön várlak , de tényleg, ez amolyan összevonás, beleértve a fanficet is -
#4721 lemaradtam az elejéről :_( -
#4720 "Tűzjáró"
^-^ -
#4719 Szeressem rész :) -
#4718 Azért jópofa részek voltak benne: a Magányos Harcosok amikor megjegyzik, hogy lesz valami összejövetel ekkor és ekkor, erre Mulder: "Én akkor szoktam mosni..." és amikor Scully magához tér Mulder egy "Híres sztárok híres gyerekei" videokazettát ad neki - ami az adott helyzetben kissé fura, dehát tudjuk, hogy lehet, Scullyt az idegenek vitték el Anderson addig babát szült ;)
-=ZR=- -
#4717 az a baj, hogy már nem tudok annyira aggódni az ilyen részektől, mert tudom hogy Scully nem fog meghalni :( -
#4716 Hello mindenki !!
Készült az x-akták ról egy dokumentumfilm, ami a sorozatról és a filmről szól..
Egyszer régen le is adták a Viasaton !!
Nem látta ezt valaki vagy nem tudjátok, hogy honnan tudnám megszerezni ?? -
#4715 Elkezdtem nézni a 9-es évadot, de már nagyon laposodik a színvonal, egyre gyengülnek a részek. Látszik, hogy nincs már mit kitalálniuk :\ -
#4714 mi az hogy! -
#4713 lesz ma x-akták? -
#4712 aham, szal nem tudni - vagy ez a Duane szintén meg tudja keresni a chip-et?! Esetleg a D.B. szintén nem ember lenne? ;)
Jut eszembe: valahol a 9. évadban, mikor Scully gyermekét örökbe adják, akkor akik el akarják rabolni (Scully anyja veszi fel segítőnek Sc. mellé a nőt), amikor kiderül miben sántikálnak, akkor mondják (férj? is elkapva), hogy az ő lányukat is elrabolták/ellopták/ő is különleges kisbaba volt/stb, már nem emlékszem - tehát az a lány akkor még van valahol, ugye?! De 2012 decemberig megnő, hogy megakadályozza az inváziót?
-=ZR=- -
#4711 valaki pls írja majd le mi volt ebben a folytatásos részben, egy másik filmet nézek majd szerintem, de nagyon érdekel ez a rész is, nem baj ha hosszú lesz
köszönöm :) -
#4710 Ja ok, nem emlékeztem rá . :) -
#4709 jah, és bocs :D -
#4708 nyílvántartásra jah, legalábbis Scully szerint, de a csávó mondta hogy a csipp miatt találják meg -
#4707 Jóvan, lődd le a poénomat :D
De az a csip csak nyilvántartásra szolgál, nem ? A végén már kivették a csipet, amikor jöttek a kóházban a földönkívüliek, nem ? -
#4706 beletettek egy csippet Duane Barry testébe és onnan, scullyt meg biztos onnan tudja, hogy nála van a chipp :)
de majd ma kiderül, alig várom :)
gondolom ez egy évad nyitó, vagy évad záró, azok szoktak duplarészek lenni -
#4705 A földönkívüliek honnan tudják, hogy hol lakik Duane Barry ? -
#4704 Err... Ez a Duane Barry honnan tudja, hogy hol lakik Scully?
-=ZR=- -
#4703 vasárnap is van? -
#4702 De . -
#4701 Régen is így volt, hogy nem mindig a soron következő rész jön, de azokat általában szokták pótolni. :) -
#4700 Pénteken volt X-akták? Azt hittem, hogy amióta újra kezdték péntekenként nincsen. -
#4699 Igen azt a részt én is szeretem :) -
#4698 Az jó :DDD
"Játszani akarok"
:D -
#4697 igen, ráadásul ki-kihagynak egy-két részt
-=ZR=- -
#4696 Hétfőn is tényleg a kislányos rész volt ? Pénteken is azt adták ... -
#4695 húúú.
ez jó rész. -
#4694 jaja - az a babás rész, asszem az 5x10: "Játszani akarok...!" - az elkövető Stephen King
-=ZR=- -
#4693 utálom hogy csak én írok, de ezt is muszáj kommentálnom :)
egy lezárt, de amúgy lezáratlan akta, ez tök érdekes rész volt amúgy -
#4692 komolyan mondom, kéne csinálni egy ilyen statisztika féleséget:
a legfélelmetesebb dolgok:
kislány <-- szerintem kapna vagy 60%-ot, lásd a mai X-akták részt, vagy kör 1-2, és biztos tudnánk még mondani ilyen rémisztő kislányos filmet -
#4691 hihíííí, jó erőben van a kislány :DDDD -
#4690 na látjátok, ezek a humorok hiányoznak Doggett ügynökből :) -
#4689 azta rohadt, de durva beszólás volt ez :DDD
Scully és Mulder ülnek az autóban, megható jelenet:
Scully: Fox!
Mulder: HAHAHAA
Scully: ??
Mulder: Engem még a szüleim is Muldernek szólítanak
:DDDDDDD -
#4688 Gumiember visszatér megy, megyek is nézni :D -
#4687 :D
Az, hogy megint rosszul írtuk a nevét :DDDD -
#4686 Oksi, akkor majd megnézem mi annak a résznek a címe :)