X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Amúgy a tegnapi rész bûn-rossz volt. Az X-akták társasjátékban egy Mulder-Scully csók jelenet a top, akkor vagy fél üveg piát meg kell inni.
Amúgy ezután jön valamelyik nagyfilm, igaz? Semmi humor nem volt a tegnapiban... Na jó, a végén Mulder három haverja jelenet aranyos volt.. Kis utalás Jézus születésére, úgy álltak ott az ajándékokkal, mint a három napkeleti bölcs. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
csak kíváncsi vagyok hogy amikor kiírják a stáblistát akkor láttam valamit a jobboldalon (Scully's baby) és tom hogy a baloldalra is ki volt írva valami, nem tudja valaki mi volt az? 😊
kíváncsi vok 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
szal talán inkább ezért X-akták, mert az néha úgy félelmetes hogy nem tocsog a vér mindenütt hanem olyan rémisztõ... (persze tényleg nagyon ritkán :-/)
de nem tudom, én majd elaludtam a filmen (x-aktákat kellett volna nézni :-/)
Igazából annyira még olyan nagyon figyelmesen nem hallgattam meg az albumot, de eddig amit szeretek róla az az Everlasting love 😊
Igen meg, csak mert van egy linkem hozzá 😊
Rock Bottom megy ? 😊 Rotterdam, Amsterdam, hey Dimitri ! Yooooo ! Goin' to RATARATARATA 😄DDD
Igen megvan jaja 😊 Neked is? 😊
Pláne hogy Mo-n egy idõre a V3 sztem lefoglalta a sugárzási jogokat, de remélem nem .
Who's got the last laugh now megvan ? 😊
Igen igazad van abban is, hogy kicsit uncsi volt már, néhányszor láttuk már a részeket az biztos, fõleg mostanában, hogy leadták már jópárszor 1-4-es szezonig újra 😊 Meg a 8-9-et 😊 De most úgy az lett volna az igazi, hogy az egész lemegy egyben és akkor úgy hagyják abba egy ideig. Mert azért az 5-6 szezon annyira nem rémlik nekem (régen láttam), a hetedik az már nagyjából igen 😊 Na de mindegy, ez van, ahogy mondtad nem lehet ellene tenni semmit sajna, és talán tényleg nem is árt egy kis szünet, de aztán valaki adja le nekünk újra a sorozatot, mert baj lesz 😄 Ja és amikor vége lesz most , a topicot se hagyjuk elveszni a süllyesztõben 😊
😊
Nemtom mit szóljak, szomorú vagyok, de tudom, hogy nem lehet semmit csinálni ellene, talán majd visszateszik egyszer . Azért valljuk be, lassan unásig megy a sorozat, így - szogirúan abban az esetben, ha újra elkezdik adni - nem árt egy kis szünet .
Hiányozni fog az biztos, azért amikor tudtam megnéztem, igaz kevés olyan rész van, amit nem láttam . 😊
Hát bízzunk benne, hogy késõbb újra adásban lesz ...
Amúgy #4471-hoz mit szólsz? 😊 Azért te is elég aktív X-akták nézõ / topiclátogató vagy 😊
A vége volt a legjobb:
Mulder: Ugorj!
Dougget: Állj!! Én vagyok a fõnök. Kettöre ugrunk.
Mulder: Nem lehetne inkább húszra?
Dougget: Egy... Kettõ... ÁÁ 😄😄😄
Dougget: -Ez?? Ez az olaj fog minket elpusztítani?!
Mulder: Otthonhagyta a fantáziáját...
Amúgy Mulder tényleg többet fölényeskedett, mint máskor, és kicsit idegesítõ volt ez az eltérés... Nem vágott annyi irónikus, lenézõ, kínos mosolyt 😄
Aki emlékszik a többi poénra, az legyen szíves leírni köszi 😄 volt még rakás
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
most mi a f*sz baja van azzal a szerencsétlen Dougget ügynökkel?
tök jó fej, és akkora pasraszt vele mint az én osztálytársam velem 😄
így könnyû
A halál csupán a kezdet...