X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
talán mert ~1 hónapja, vasárnaponként, az utolsó évad részei mentek.

micsoda meglepetés!

Broafka
hát nem tudom, de a vége az nem nagy szám szerintem, kb ilyen JAG-es részek, szal remélem hogy még lesznek ilyen kis érdekes, misztikus részek (remélem még nem jön vissza Mulder)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ja, amúgy nem tudom, hogy a francba adja a viasat le ezeket a részeket, hogy közeledhet a végéhez a sorozat, ha ezt a tegnapi részt kb egy hónapja már leadták....???
hát ez a tegnapi rész katasztrófa volt. az a néger ronda volt, mint a bûn, idegesített a feje is, arról nem is beszélve, hogy olyan szarul alakított, mint egy ripacs egy aluljáróban. a sztori is nagyon gagyi volt. remélem ma jobb lesz.

amúgy elárulhatnátok, megöl a kiváncsiság 😊
Alien
Nézd meg! 😊

Broafka
most én ezt nem értem, akkor most ki ölte meg Dogget ügynök fiát?

Broafka
hát sztem el lehet árulni, mert annyira durván nem tûnt el...

Tuvok
Nem áruljuk el, nézd meg / vedd fel .

még nem láttam a sorozat végét. most szombaton lesz. áruljátok el: mi lesz Mulderrel? kiderült, hogy miért tûnt el?
IMYke2.0.0.0
Te úgy látom nem érted mirõl is beszélek.
Ha csak egy ezrest adunk be személyenként - megfelelõ módszerrel, pl. számlára stb. stb. - akkor is nagyon szépen össze tudnánk szedni az eredeti DVD-szettre a pénzt, és nem holmi TV-ripbõl készített avi-DVD-csomagra dobnánk ki 14 ezret!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

én arra gondoltam, hogy esetleg valakinek megvan otthon és az küldhetné el. 180000-em nekem sincs rá. a DC-n próbálom felvenni olyanokkal a kapcsolatot, akiknek megvan. egy srác 14000-ért odaadja a 9 sorozatot. Inkább arra gyûjtsünk!!!

IMYke2.0.0.0
Én már régóta forszírozom, hogy vegyük meg a DVD-szettet!
Gyûjtsünk rá! Ez komoly. <#finom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

angol felirat kell hogy legyen rajta, egy kozépfokú szint mellett teljesen élvezhetõ úgy

-the invisible-

Fenrir
nem lenne gond a 176k forint csak éppen sem szinkron sem felirat nincs a filmhez

A halál csupán a kezdet...

Broafka
na jah 😊

posta költség: 2000 Ft MasterCarddal
X-akták mind a 9 évad: 176,866.38 Ft Mastercarddal
rádöbbenni hogy ezt nem lehet kifizetni: felbecsülhetetlen

van amit nem lehet pénzért megvenni... 😄

a mai posta már csodákra képes, létezik a csomagküldés

Tuvok
Küldj egy sms-t a a 1792-re vsszex szöveggel, és megkapod mind a 9 évadot !!!

IMYke2.0.0.0
Éppenséggel nem. Több szempontból is.
1. A készítõk így akarhatták sugallni, hogy ez egy nem befejezett történet - azaz, olyan, mint az Élet.
2. Így biztosítható, hogy bármikor hozzá lehet nyúlni a sorozathoz.

Broafka
de furcsa, mert azzal fejezõdik be a 9-dik évad hogy ott fekszik a scully meg a mulder az ágyban, és valami ?megváltozásról? beszélnek, vagy mirõl, már nem emlékszem...
hát ez elég hülye befejezés :-/

IMYke2.0.0.0
9 évados a sorozat...

Broafka
NE MÁÁÁR
meghalt a 3 kis vicces, infó srác <#sir><#sir><#shakehead><#shakehead>
minek kellett õket meghalasztani? 😞
van amúgy 10-dik évad? (mármint nem a viasaton)

ha türelmes vagy dc-rõl le tudod húzni az egészet. anno nekem megvolt majdnem az összes, csak a vinyóm úgy döntött hogy inkább nem mûködik többet, jól el is veszett az összesminden ami rajta volt...

-the invisible-

IMYke2.0.0.0
Éppen ez az, hogy nem lehet kapni boltokban - csak Amerikában és tengernyi pénzért:
817.00 USD = 176,866.38 HUF (~ százhetvenhatezer-nyolcszázhatvanhét forint!!!)

<1 USD="USD" ="" 216.483="216.483" HUF="HUF">
<1 HUF="HUF" ="" 0.00461931="0.00461931" USD="USD">

Broafka
hányan fogjátok még megkérdezni?
most õszintén?
mi van ha valakinek megvan? hogy fogod megkapni? elküldi e-mailben? vagy msnen? több DVD-ben lehet kapni a boltokban (de nagyon kevés helyen) és asszem elég drága is...

Nincs meg valakinek az egész sorozat?

Serpa
sztem semelyik ...

Tuvok
Nincs TCM-em = nincs Cartoon Network-öm se .

Alien
Oooo 😞

Broafka
Cartoon Network után (este 9 tõl) TCM megy!

Broafka
szip-szip <#sir>
akkor ez azt jelenti hogy korábban kell lefeküdnöm? és nem leszek álmos a suliban? és nem fogom végigaludni a következõ föci órát?
melyik csatorna fogja átvenni?

Serpa

jövõ hét szombaton lesz a befejezés az aktákból, dupla rész.

Tuvok
Kösszi
Már csak TCM kéne 😞

Serpa
off

Tuvok!

holnap lesz az a tengeralattjárós film a TCM en.

Ütközet az északatlanti-óceánon

és meg van esetleg neked? vagy valakinek?

Serpa
16DVD re rá is férne, ripelve 😊

Fenrir
ha esetleg ilyen ember létezne akkor az szóljon nekem is, kéne az összes rész 😊

A halál csupán a kezdet...

IMYke2.0.0.0
Hát, õszintén szólva a magyar DC++ HUB-okon kívül más forrásról nem tudok a beszerzést illetõen...
Esetleg, ha valamelyik itteni fórumlakó el nem küldi neked DVD-n a rippelt sorozatot...

Garrett27
hi all, én az x-akták minden részét megnéztem, amit még az MTV-n vetítettek évekkel ezelõtt, emléxem, hétfõnként ment 20.00 után, késõbb átrakták 22 utánra, ez sem érdekelt - csakhogy szlovákiában nem lehet megfogni azt a csatornát, ahol sugározzák a többi epizódot, és az 5. után (amit még a cseh adó is sugárzott) már nem láttam a többit. Meg lehet a többi sorozatot szerezni vhol vagy ki kell várni, amíg lesz szíves vmelyik itteni adó lesugározni? (amit kétlek, egyelõre nincsenek a tervekben)

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Broafka
nem láttam 😞
Forest Gumpot néztem, aztán ítélet nap 😞
de jó volt 😊

Serpa
egy újabb "bogaras" rész.

Serpa
... már lesz.

Tuvok
Ma <#nezze>

egész trilógia lemegy viaszaton

football without ultras is nothing

Serpa
máma Keresztapa van.

Alien
Viszont!! <#law><#smile>

IMYke2.0.0.0
Viszont! <#law>

Tuvok
Boldog Karácsonyt minden X-akták rajongónak ! <#wave>

Broafka
nah, hogy folytassam a megszokott témánkat 😊
mai részben a stáblistánál pörgött a szemem mint a rotációs kapa, de még így se tudtam mindent kiolvasni:

baby williams (ez gondolom Scully babája) as Travis ... valaki
volt vagy 3 baby williams 😮
de csak az elsõt tudtam kiolvasni hogy ki "játssza" valamilyen Travis

3 baba kellett a filmhez? 😊

a másik amit nem értettem hogy most mi is történt pontosan?:
az a tökéletes katona összeakarta zúzni a Dougget ügynököt, aztán megjelent az a tökéletes csaj levágta a katona fejét...
aztán mi történt?
valahogyan "meghalt" a csaj? vagy mi történt?

Tuvok
Passz

Serpa
akkor mér van annyi hely a szöveg után?