6047
-
Phery #4903 Náray Erika: Azt súgta a szél
Scully énekel :) -
Phery #4902 Hónapok óta kezdik a forgatást... :) -
janickgers89 #4901 mindkettő jó, de azért eygszerre egy is elég sztem! valaki tud valamit a mozifilm 2-ről? -
Swen #4900 Nyílván azon múlik, melyiket hallotad előszőr utánna nehéz megszokni a másikat, nekem nem megy:) (Györgyi Anna pedig nagy kedvencem) -
levi121212 #4899 http://xaa.hu -
janickgers89 #4898 sztem mindenhogy jó az X :) -
CsepeLee fiú #4897 Nekem pont Györgyi Annával tetszett jobban.
Először az 5-6. évadot láttam, és mikor a 7.-re jött Náray, hát nem tetszett a dolog. Azóta láttam az egész sorozatot a Viasat-on (szerencsére ladták teljesen idővel), de így is Györgyi Anna tetszik jobban. -
Swen #4896 Tényleg! Bele se mertem hallgatni a többibe:) Csak az 5-6. évad nem Nárays. Mindenesetre köszi, akkor azt a két évadot megszerzem angolul... -
janickgers89 #4895 szerintem skacok nem valószinű hogy kiadják! :( túl görények ahoz! Swen! Szerintem csak abban a szinkronban klétezik! De ha jól emlékszem a 7-8. évadtól már újra nárai a hangja szkálinak! Csak reménykedhetünk a dvd-kben! Addigis érjük be azzal amink van! :) -
Swen #4894 Üdv
lenne egy gyors kérdésem régi motoros x-akták rajongókhoz...
Szinkronosan néztem a sorozatot...eddig, de ugye az 5. évadtól már nem Nárai Erika Scully hangja...
Ez új szinkron lett? azaz van valahol egy Nárai-s verzió is, vagy nem létezik és ne is kutassam, csak azért mert ha nincs ilyen akkor inkább megszerzem angolul...
Előre is köszi... -
scully1 #4893 Szeretnénk ha meg jelenne. Ezért ha tudtok irjatok alá minnél többen.Hátha segit.A cim alább.kösz -
Phery #4892 Szerintem csak hitegetés ami azért van mert nemsokára kezdik forgatni az új mozifilmet, és annak egy kis reklám tehát megint behozzák a köztudatba, megint elindul az x-akták mánia... ez mondjuk azért jó, hogy talán valamelyik adó elkezdi majd megint adni, és akkor fel lehet venni a szinkronokat :) -
hunter03 #4891 A sorozatjunkie meg azt írja hogy max.jövőre? áhhh.....nem lesz abból se semmi... -
hunter03 #4890 Sziasztok!
Az X-akták sorozat DVD-ről nincs valakinek valamilyen infója?Most akkor ki fog jönni vagy nem?Vagy ez a megjelenés csak olyan hitegetés volt mint pl.amikor a Cigarettás férfi hitegette Skinnert? :))) -
janickgers89 #4889 hát.. ha rajongó vagy beéred egyenlőre azzal ami van ;) én szeretem az x filest meg is szereztem, sztem jó! ez a legjobb az országban :D mivel dvdn még mindig nem adták ki :D -
scully1 #4888 Honnan tudnám meg szerezni?
Csak azért látom ilyen szörnyen mert amit nekem hoztak azon a szinkron helyenként elcsuszott volt és igy szinte nézhetettlen.Amit pedig a net-ről töltöttem azt nem tudtam dvd lejátszon nézhetővé alakitani.(mondjuk erre én nem jöttem rá hogy hogy lehet). -
janickgers89 #4887 szerintem ha igazán kell szinkronosban olyanban tudod megszerezni mint nekem van! annál jobban akkor ha kiadnák dvd-n majd a 35. században! de szerintem ez nem annyira szörnyű mint amennyire lefested! én nagy rajongó vagyok és nagyon örülök hogy ez legalább van! :D -
scully1 #4886 Miért nem?Már anny gagyit adtak ki,pont a jót nem adják ki.
Nem vagyok számitogép zseni akkor ezt hogy tudom megoldani?
Mert tényleg nagyon érdekel. már minden honnan probáltam meg szerezni de képtelenség ami fent van a neten az borzasztó rossz.Az eredetit kivéve.
-
Phery #4885 Nem akarlak elkeseríteni, de valószínű, hogy sosem fog megjelenni... van külföldi kiadás arra rá lehet tenni a szinkront és a feliratot. Ráadásul jobb is mert legalább azok normális kiadások extrákkal meg minden. -
Phery #4884 Remek ötlet feltétlen szólj ha találsz valamit :D Érdekes lenne bejárni a helyszíneket :D -
scully1 #4883 Sziasztok
Indult egy peticio,hogy az x akták dvd sorozat jelenjen meg magyar országon.Arra szeretnék megkérni mindenkit hogy irjatok alá.Lehet igy végre megértik hogy igény van rá.www.peticio.hu jelenjen meg az x akták.....nagyon köszönöm egy nagy rajongo -
#4882 ;) 1X79 :P
Más: Arra gondoltam, megkeresem a szabadban forgatott jelenetek helyszíneit a Google Earth-el - a Pilot-ot elkezdem szétcincálni, bár elég sok háttérinfo kell, mivel Chris Carter tényleg tartotta magát ahhoz, h a "filmben szereplő személyek és helyszínek a fantázia szüleményei". De azért valahol csak le kellett forgatni...! Ha lesz vmi, jelentkezem! ;) Esetleg be is segíthet vki! Egyszer még el is utazhatsz oda, ahol Mulder és Scully befordul az oregon-i Bellefleur felé menő útra! ;) -
Phery #4881 Azért 1X79 mert előtte már forgattak egy sorozatot aminek az a címek, hogy Rejtett X-akták, és ez tulajdonképpen annak az utolsó, 79. része :D
am valami olyasmit hallottam, hogy így jelölik azt, hogy ez a pilot epizód. -
janickgers89 #4880 az x lehet 8 is szal 1879 xD -
#4879 Mert 1979-ben forgatták :D -
#4878 az első rész, a sebhelyek miért 1x79?? -
janickgers89 #4877 Nemtudom nekem megvan az egész, bár tényleg nem ropogós gyári de szerintem jóóó! Felraktam a gépre néhány codec-packot ment ahogy mennie kell! -
Phery #4876 Bocsi, úgy értettem a régi mtv- s szinkront, hogy akkori videofelvételről származik amit akkor vettek fel amikor az mtv ben adták a sorozatot, nem most amikor a viasat újból leadta :)
-
Quantumleap #4875 A viasat csak a 4.évadot szinkronizálta újra. Vagy tévedek? -
Phery #4874 Hát szerintem a legtöbb embernek csak úgy van meg, hogy vagy angol vagy magyar hanggal, mivel így került csak fel az internetre, azon kívül az 1-4. évadon a régi mtv- s szinkron van és a 3.-4. évadban több rész hangja nagyon rossz, élvezhetetlen, túlvezérelt. -
janickgers89 #4873 hell nekem megvan! írjatok privit ha érdekel valakit! :) -
janickgers89 #4872 Hello arcok! Bocsi mindenkinek aki érdekelt az X-filesban! Elfelejtettem hogy regeltem ide :D de mostmár ittvagyok! -
#4871 jah:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!janickgers89
talán őt keresed... -
#4870 (...én írtam neki privátot, de nem válaszolt, pedig nem ingyért akartam a fullos 9 évadot + a mozifilmet
szóval, ha valaki akar egy kis pénzt keresni, ugyan keressen meg... ami érdekel: eredeti angol hang+magyar felirat ÉS(!!!) Náray-Rékasi Viasatos szinkron..., hátha nem mindenki van teli, mint a pesti busz (ahogy mondani szokás... :P ) ) -
#4869 sziasztok.itt írta valaki h, megvan neki dvd-n valami évad,engem érdekelne de már nem találom ki volt az. -
kovi04 #4868 szeptemberben jön a folytatás -
#4867 a XAA meddig szünetel pontosan? jómultkorában be akartam nézni és under construction fogadott :((( -
janickgers89 #4866 De barom vagyok! A címem: [email protected]!!!! Ja és a cucc full szinkronos! -
janickgers89 #4865 Hello bello mindenki!
Rendelkezem eme kiváló sorozattal dvd-n. Ha érdekel valakit írjon a címemre és megegyezünk! Tutijó divx-es formátumban! na írjatok ha érdekel! Sziasztok -
#4864 Sziasztok!
Keresem az 6. évad 12. részét. Fontos lenne, mert az ufós-összeesküvős szál egy darabja. Anélkül homákyban marad az igazság egy darabja.
Minden megoldás érdekel.