X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Jó nevelést kaphattál, gratulálok apádnak a férc munkához. A szánalmas csak te lehetsz, ha a kritikát - jogos vagy sem - csak így tudod fogadni: káromkodsz, mint egy tökön rúgott csõlakó. Jellemzõ a mai fiatalságra. Csak szánni lehet az ilyeneket. A szüleiket meg még inkább. <#vomit>

Ja, és részemrõl aztán jártathatod a szádat - mocskolódhatsz, mint egy cigány, leszarom. Szenvedj csak!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Broafka
30 éves fejjel hogy lehetsz ilyen szánalmas?
apámat is kiokítód, most olvasta a ezt a pár hozzászólást!
bár lehet hogy neki is igaza van, az ilyen szánalmas balfaszokkal mint te nem is kell törõdni, lehet hogy igazat adok neki!
tûnj a náthás...-ba jó!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Mélyebbre már nem is süllyedhetsz, kis dedós... <#levele>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Broafka
utálok káromkodni, de a kurva szádat
mit baszogatsz?
áruld el mi bajod van velem?
mit mondtam neked amiért ennyire magasan hordod az orrod kispofám
azt hiszed hogy olyan kurva kemény vagy mert 30 év felett vagy, néha én sem tudom miért járok ebbe az SG fórumba, annyira szánalmas emberek járnak ide hogy az már fáj, tényleg igazat kéne adnom az unokatesómnak, szerinte is annyi a szánalmas figura hogy az nem igaz

és ha nem olvastad el akkor ne mondj róla semmi véleményt
undorító vagy tudod, jó hogy nem vagy itt ,mert már lehánytalak volna, így most a földre kell hánynom, jaj szegény gyomrom, mindig felkavarja szegényt az ilyen kis szánalmas férgek mint te... <#vomit><#vomit><#vomit><#vomit>

IMYke2.0.0.0
Nem lehet túl értelmes a könyved, ha magad is így írsz... ez tényleg szánalmas. Részemrõl már bármit mondhatsz, el vagy könyvelve. A koroddal pedig ne védekezz... van még mit fejlõdnöd. Lehet, hogy már szõrös vagy, de okos még nem.

Broafka
nem tom hogy ismered e Daren Shen könyveit
de õ is 16 éves korában írta az elsõ könyvét, nem tom miért olyan hihetetlen ez
annyira utálom az ilyen kis Hitetlen Tamás típusokat...

Broafka
bazd meg!
mit baszogatsz?
olvashatod a Prince of Persia könyvemet is a TTT topicban
sajnos az az egy bajuk van hogy még nincsenek készen!
ezt a mostanit amit írok azt azért nem nagyon akarom berakni, mert félek hogy ellopják az ötletet vagy akármit... de tök mind1
tetszik, vagy nem tetszik, a te dolgod, de ne fikázz!!!
tessék, felrakom, max nem tetszik

IMYke2.0.0.0
Az õ korában...? Az inkább fogalmazás lenne.

Serpa
ja, arra gondoltam, h egy íróval van dolgunk.

IMYke2.0.0.0
amit olvas...

Serpa
a te könyved?

Broafka
de dúrva, a mai X-akták rész pont arról szól mint amirõl az én könyvem 😊
vagyis, hogy egy csávót lelõnek és a gyilkos is meghal a rendõrök álltal, majd a gyilkos lelke kerül vissza a hõsnek a testébe...
csak az én könyvem arról szól ami odalent az Alvilágban történik a hõsökkel...

egyébként errõl már hallottam, szal mesélték, hogy elõfordulhat hogy két lélek kicserélõdik és rosz testbe kerül vissza
mondjuk ez igen ritka, de beszéltem emberekkel és akik hisznek az ilyenekben, szal õk azt mondták hogy ilyen lehetséges

hát nem érdekes?

Broafka
jah, nekem is tököm kivan már ezzel a sok UEFA-val >-(

ZilogR
Ehh... a foci mellett nyugodtan adhatnának egy-egy részt, legalább "azok" a nézõk is el tudnak menni fogat mosni... Nem hiszem, hogy közben nem lehet 50 percre egy kis X-et becsúsztatni. Most két hetet várhatok a "Földönkívüli"-re... Mert jövõ héten is UEFA...

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Alien
120x20-as azzal nem lenne gond, bár a másik mérettel igen mert több mint 8 kb 😊 Nem tudom miért nincs másik logom, pedig tényleg lehetne az ilyen esetekre 😞 😊

X-akták pedig a foci miatt ma se lesz 😞 Csütörtökön viszont 23:15 körül várhatjuk 😊

Serpa
mé nincs a talonban egy kisebb logó?

Alien
Hopsz... Sorry a dupláért, VIP-em lejárt (és most nincs pénz a kártyámon) nem tudom visszavonni 😞 😊

Ma különben 23:15-kor lesz 😊 Bár szerintem késõbb mostanában mindig picit késõbb kezdõdik mint ahogy írják, legalábbis úgy vettem észre.

Alien
Jaja 😄

Alien
Jaja 😄

Tuvok
Mind átestünk ezen ...

Ezek a DVDRipeees változatok avik, tehát csak olyan DVD lejátszóval tudod õket lejátszani, ami ismeri az avit. A régiek még nem ismerik.

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Alien
Mindig elírja vki az õ nevét, régen én is, beszéltük is itt egyszer <#vigyor>

Fenrir
Bocsánat, igazad van 😛

A halál csupán a kezdet...

Tuvok
Doggett

Fenrir
Douget is jó, de hiányzik Mulder bogaras dolgai meg hülye viccei 😛

Broafka
nem vészes, Douget ügynök kb olyan benne az elején mint Scully, Scully meg olyan benne mint Mulder 😊
szal Scully már hisz az ufókban, Douget meg nem nagyon 😊

Fenrir
Ez a 9-es évad furcsa nagyon Mulder nékül :\

Tuvok
ZilogR
Az x-aktak.hu-n mindenütt emlegetik, hogy Duchovny játszott a Twin Peaks-ben... Én anno láttam az egész sorozatot, de nem igazán emlékszem (bár az is tény, hogy hol volt akkor még az X-Akták...) Van valakinek info-ja, mikor, melyik részben bukkan fel?

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

IMYke2.0.0.0
Az az. <#nyes>

Serpa
amikor saját maguk hulláját találják meg a padló alatt?
asszem karácsonyi rész az.

IMYke2.0.0.0
Nekem - így a teljes 9 évad végigfuttatása révén - van egy kedvenc részem : mikor egy szellem kastélyban töltenek egy éjszakát. Nagyon jó humora van annak a résznek. 😊

ZilogR
wow... lement az elsõ évad egyik legjobbika, a "Bukott angyal" <#vigyor2> Nah, alig várom a "Földönkívüli"-t...

-=ZR=-

ZilogR
<#nyes> Bizony ez így alakult, de csak ki kell várni, hogy beérjen a dolog... Ezeketz a DVD dolgokat egy hagyományos DVD lejátszó is le tudja játszani? Tehát semmi divx meg nemtommi...

-=ZR=-

Serpa
engem is idegesít.

Tuvok
Jah, az elején, meg a végén
Vészhelyzetnél is így van 😞

Alien
Mostmár két reklámblokk is van???

Alien
Tegnap nem néztem 😞 De ma fogom 😄

Nekem 350megás DVDRippek vannak meg, de sajna a mi közös vállalkozásaink nem szoktak bejönni...

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Broafka
áúúú
de azt ne feledjük hogy baromi meleg volt odabent (mondta a csaj hogy melege volt, meg a csávó is mondta hogy a fûtés is elromlott)
szal... 😛

amúgy nagyon The Thing feelinge volt

ZilogR
Esetleg mpeg változatok megvannak vkinek? anno volt egy szerver, ahonnan lehetett ilyet bogarászni kb. 320x200-as felbontásban 😊 Nekem az is megtenné..! A kis pI-esem simán lejátsza...

-=ZR=-

Tuvok
Egy poén most esett le ...
Elkezdenek vetkõzni, Mulder veszi le a derékövét, közben megszólal: "Mielõtt bárki ítéletet mond, hangsúlyozom, hogy a sarkörön vagyunk"

😄DDDD

Serpa
jeges rész van.

Serpa
pedig a csatornás jó rész.

Broafka
jah, elszaródott a viasat 😄
teletext sem volt 😛

Serpa
tegnap itt csak hang volt, kép nem.

Tuvok

Broafka
hát... ahhoz képest hogy az elsõ rész milyen régi, nem is volt rossz 😊
de most kb 100 részen keresztül ugyanarról fog szólni az egész:
Mulder: "LÁTTAM EGY UFOOOT!"
Skuly: "jaj Mulder, ez teljeséggel kizárt, tudományosan baromság"
M: "de gondolj bele Skully, láttál már ilyen éles fényt? hogy magyarázod?"
S: "lehetett egy nagy BigFoot fényszórója, vagy esetleg egy termonukleáris robbanás utóvillanása..."
M "....... UFO volt!"

Alien
Hopsz elfelejtettem nézni :S 😄 Bár lsez ismétlés 1:40-kor de nem hiszem, hogy megnézem, na majd holnap 😊))

Serpa