X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikegami

Bírnád, mi? <#zavart1>

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Broafka

hihi 😛
inkább ilyen kéne: XXX-akta

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Kedves ZilogR, tényleg nem froclizásból, de az itt látható linken lévõ fórumnak, ugyan regisztráltál, de nem emeleted a fórum hozzászólásainak számát <#zavart1><#gun>

Fenrir
Kíváncsi lennék egy olyan filmre ami a 2012 december 22-õt mutatja be 😊

A halál csupán a kezdet...

ZilogR
Mint ahogy Fenrir is írta Solaris, de érdemes rábukni a könyvre is: Stanislav Lem az író és volt szerencsém az élénk fantáziámnak köszönhetõen bemajrézva végigolvasni <#wow3>

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Alien
<#shakehead>

A gömb egy nagyon jó film!!! 😉

Fenrir
Solaris

na közben eszembe jutott a magyar címe, a gömb (shpere)ebben sharon stone, dustin hoffnamm és s.l. jackson játszik akik úgy ismertek, viszont van egy nagyon hasonló sztori is amiben g.clooney játssza a fõszerepet, õ a hajó kapitánya is. na annak is érdekelne a címe. illetve ezek elõdfilmjei

bocs hogy itt kérdezem, de keresõvel sem találtam. szóval a kérdésem az lenne, hogy melyik volt az a film, és mi volt a magyar illetve angol címe amiben egy földi ûrhajó megy egy napkitöréshez vagy vmi ilyesmi jelenséghez, és találnak egy gömböt ami valóra váltja a gondolatokat, kinek a meghalt gyerekei, kinek a meghalt felesége, kinek a szeretõje materializálódik. ha jól emléxem a felújított veziójában george clooney is játszik, de van egy eredeti régi rész is. azt hittem a solaris az, de nem.

légyszi segítsen vki, nagyon fontos lenne

drobee
Sziasztok, egy részrõl szeretnék érdeklõdni, sehogy se jut eszembe melyik lehet.
Arra emlékszem rá hogy Scullynál a szülei vannak vendégségbe, majd miután elmennek az apja ott ül a fotelban. Abba a pillanatba hívja az anyja hogy az apja szívrohamot kapott. Ennyire emlékszem rá, ha valaki tud segíteni ne habozzon írni 😉

ZilogR
hohóóó - ma vicces rész lészen!

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Fenrir
Gillian Anderson el fog válni, lehet rámenni 😛

Ahogy mondod.

ikegami
Milyenek ezek a részek?

X akták - Az 1. akta: Amit még senki sem látott
X akták - A 4. akta: Az idegen keze
X akták - A 6. akta: Tunguska
X akták - Az 5. akta: A földönkívüli gyilkos
X akták - A 2. akta: A zárt ajtók rejtélye
X akták: A 3. akta: 82517

ZilogR
Akkor még egyértelmûbb leszek: Írok egy kb. 10-20-40-80kB méretû txt-t, azt be tudom-e copy-zni, mint hozzászólást? vagy hogyan lesznek szépen egymás alatt a szerzõk és novellacímek? mindenki nyit a saját irományának egy saját topic-ot és ott az elsõ hozzászólás a saját irománya és utána jönnek rá a reakciók? ez pl. nem is lenne rossz!

-=ZR=-

Ingyen tárhelyet végülis majdnem teljesen mindegy hova csinálz, hiszen az ilyen max 1mb mennyiségû adat egyiküket se fogja érdekelni. Txt is természetesen felpakolhatod, és az elérési helyet pedig belinkelheted a fórumba. <#vigyor2>

ZilogR
No, meg is van a reg... Valóban jól sikeredett és ötletes az elõre elkészített topic-összeállítás. Szeretem ha így elõre fel van tálalva a dolog 😉 --- Ha netalán fanfic-et írnék, akkor azt rögtön felpakolhatom, mint pl.: txt, vagy linkeljem be? hova érdemes ingyen tárhelyet csináltatni magamnak? és hogyan megy ez az ingyen tárhelyesdi dolog?

-=ZR=-

Hát a legegyszerûbb az lenne, ha újra regelnél, ígérem most utoljára, ez lesz minden egyben fórum. All in 1. 😊
Mellesleg ezen az új fórumon sokkal több lehetõség adott!

ZilogR
Itt arra gondoltam, hogy a fanfic fóruma eleve ez a fórum lesz-e? vagy újra regelek itt is? esetleg a hozzászólások átkerülhetnének!

-=ZR=-

Be legyen? <#vigyor3>
Mindegy, ettõl függetlenül gyere te is.<#buck>

ZilogR
levi1212: Ez a fórum bé lesz linkelve a fanfic alá?

-=ZR=-

Én lekéstem, de mindegy, mert nekem már megvan <#crazya>

Tessék itt a link: http://insidethex.atw.hu/Insidethexfiles.avi
Nagyon szivesen.
Töltsétek, amíg le nem törlik 😞
Cserébe kérem kipróbálni a fórumot itt.

maanyy
OKOK..
Köszi..

\" [&#8230;] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)

Elkezdtem a feltöltést, ám lassú kapcsolatom miatt, még nem végzett. Délután adom a linket és lhet tölteni!

Jó, ha megfelel akkor holnap felrakom.

maanyy
levi121212: Azt megköszönném...
De ha nem sikerül felrakni vhova, akkor "Judit 1983" beszélünk !!

\" [&#8230;] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)

Tuvok
Köszike 😊

Alien
Boldog Szülinapot Tuvok! 😊

Serpa

Tuvok!

A betekintés az x-aktákba megvan nekem, ha gondoljátok felrakom ingyen táhelyre és le tudjátok szedni. (szinkron, viasat3, 350 mb)

Írj egy e-mailt nekem, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket

Szia maanyy!

Amirõl írtál az a Betekintés az X-Aktákba (Inside the X-FILES). Ezt én már egyszer megrendeltem valakitõl, ha gondolod meg tudom adni az e-mail címét, vagy ha küldessz nekem DVD-t én is át tudom másolni neked.

Hello! Nyílt egy új x-akták fórum. Ne értsetek félre, nincs ezzel semmi bajom, csak azért gondoltam, h. szügség van egy másikra, mivel ott epizódonként, rendezettebb topicok mellett lehet megbeszélni a dolgokat. természetesen a kettõ nem zárja ki egymást. Mindenkit szeretettel várunk, remélem minél többen leszünk <#vigyor2> A címe: fórum .
ZilogR téged külön várlak <#vigyor1>, de tényleg, ez amolyan összevonás, beleértve a fanficet is <#nyes>

Broafka
lemaradtam az elejérõl :_(

Serpa
"Tûzjáró"
^-^

Tuvok
Szeressem rész 😊

ZilogR
Azért jópofa részek voltak benne: a Magányos Harcosok amikor megjegyzik, hogy lesz valami összejövetel ekkor és ekkor, erre Mulder: "Én akkor szoktam mosni..." és amikor Scully magához tér Mulder egy "Híres sztárok híres gyerekei" videokazettát ad neki - ami az adott helyzetben kissé fura, dehát tudjuk, hogy lehet, Scullyt az idegenek vitték el Anderson addig babát szült 😉

-=ZR=-

Broafka
az a baj, hogy már nem tudok annyira aggódni az ilyen részektõl, mert tudom hogy Scully nem fog meghalni 😞

maanyy
Hello mindenki !!
Készült az x-akták ról egy dokumentumfilm, ami a sorozatról és a filmrõl szól..
Egyszer régen le is adták a Viasaton !!
Nem látta ezt valaki vagy nem tudjátok, hogy honnan tudnám megszerezni ??

Fenrir
Elkezdtem nézni a 9-es évadot, de már nagyon laposodik a színvonal, egyre gyengülnek a részek. Látszik, hogy nincs már mit kitalálniuk :\

Serpa
mi az hogy!

Broafka
lesz ma x-akták?

ZilogR
aham, szal nem tudni - vagy ez a Duane szintén meg tudja keresni a chip-et?! Esetleg a D.B. szintén nem ember lenne? 😉

Jut eszembe: valahol a 9. évadban, mikor Scully gyermekét örökbe adják, akkor akik el akarják rabolni (Scully anyja veszi fel segítõnek Sc. mellé a nõt), amikor kiderül miben sántikálnak, akkor mondják (férj? is elkapva), hogy az õ lányukat is elrabolták/ellopták/õ is különleges kisbaba volt/stb, már nem emlékszem - tehát az a lány akkor még van valahol, ugye?! De 2012 decemberig megnõ, hogy megakadályozza az inváziót? <#idiota>

-=ZR=-

Broafka
valaki pls írja majd le mi volt ebben a folytatásos részben, egy másik filmet nézek majd szerintem, de nagyon érdekel ez a rész is, nem baj ha hosszú lesz
köszönöm 😊

Tuvok
Ja ok, nem emlékeztem rá . 😊

Broafka
jah, és bocs 😄