6047
-
#5063 ugye! :D
hát az mindent visz az a hang! :D -
hunter03 #5062 Igen, később rájöttem :)
Én most a 6.évadot nézem egyébként, vannak benne nagyon jó részek. Az Álomvilág-os részek, azok nagyon brutálisak! -
#5061 ÁÁÁÁ milyen párbeszédek:
Mulder: -Repült már UFOval?
...erre ránéz a hapi: -Utána már nem érdekli a szex..
:D -
#5060 "Nincs joguk titokban tartani! Roswell!! Roswell!!!!!!!!!!!" :D:D:D:D: -
#5059 ááá, milyen hangja van Muldernek, mikor meglátja az idegent. :D:D::DD
-
#5058 végülis melyik évad melyik része, amin most nevettek? 3x20?
tényleg. Kinek melyik ak edvenc része? -
#5057 persze hogy baromság volt, de komolyan mondom, az a hang ami kijött akkor Mulder-ből, hát az kész! :D
hunter03: ez a 3. évadban volt! :) -
#5056 nekem még mindig rossz:( -
#5055 Na, már elérhető... Valami domain név hiba volt, de megoldották. -
#5054 Most nekem is:S Remélem csak karbantartás...:S -
ldavid #5053 magas kajla
szerintem az a rész egy nagy baromság - Lord Kinbote, meg a föld belseje.. -
#5052 Te be tudsz lépni a divxlive-ra? Mert nekem totál elérhetetlen az oldal. -
hunter03 #5051 Kissé meglepődtem, hogy ezen a részen annyit nevettél, de utána jöttem rá, hogy van egy másik Látogatók c. rész is :)
Nekem az az egyik kedvenc részem (a 2.évadból). -
#5050 A másik ilyen rész a Rossz vér című:D -
#5049 istenem, rég röhögtem ennyit egy X-akták részen! :D
Ez a "látogatók" című rész hát ez jól esett így estére!
ha valakinek megvan, vagy megnézheti tegye meg! Legjobb mikor az UFÓ hullát talált gyerek leírja Muldert, és az első megszólalását :D
azt nem lehet leírni, azt hallani kell! :D -
#5048 thxthxthxthx örök hálám. -
#5047 Mulder hasonmása a 4. évad 20. részében van, ha minden igaz. -
#5046 Beáldozza magát :D -
#5045 mostanában nézegetem az X-aktákat a cool-on
hogy ez a Skinner mekkora egy lúzer! :D
Lelövik, megverik... pedig birom a skinnert, de, olyan jókat röhögök rajta! :D -
#5044 #5020 -
Strabi #5043 Örülnék neki ha valamilyen módon meg tudnád osztani a részeket.
Főleg az utolsó 2 évad kellene. -
#5042 eddig nem válaszoltak rá. :( -
#5041 Reméltem, hogy tegnap óta megtudtad.
Igazából elnézést kell kérnem, mert csak addig olvastam a hsz-edet, hogy "...Mulder hasonmása" és már írtam is, mivel én is tudni akarom melyik az a rész. -
#5040 Igen, ha nem voltam elég érthető -én is ezt szerettem volna kérdezni az itt jelenlevőktől. :)) -
#5039 Én sajnos nem tudok közvetlenül segíteni, mert még nem kezdtem el a sorozatot (kb. 10 éve láttam jópár részt), de ha van egy kis időd, akkor ITT az összes rész rövid ismertetőjét átolvashatod. Abből biztos kiderül. -
#5038 Az melyik rész amelyikben Mulder hasonmása van? Illetve melyik évadban van? -
#5037 hahó "Az X-aktákat újra megnyitották. Tanácsot kérek." :-)) -
#5036 hű de betegül hangzanak!
Én az összes részre vadászom -
#5035 lol hülye vagyok, nem tudom, hogy nyitottam meg a fórumot, hogy az utolsó bejegyzés 2006. novemberi volt :D -
#5034 Sajnálattal látom, hogy kihalt a fórum, az utolsó bejegyzés lassan 3 éve történt.
Van pár rész, amire vadászok, az egyik, amiben Mulder hasonmása szerepel, a másik, amikor Mulder a három haverjával egy kaszinóban nyomoznak, a harmadik rész pedig amikor egy dzsini teljesíti Mulder összes kívánságát.
valaki tudja, melyek ezek a részek? (évad / rész) -
High end PC #5033 Sok év után újra X-Akták fan lettem, elfelejtettem a sorozatot, de újra felfedeztem, miután találtam vkit, akinek kivétel nélkül az összes rész és mozifilm megvolt szinkronosan, DVD-Rip minőségben. Eszméletlen egy sorozat, leginkább a földönkívüliekről szóló részeket szeretem, nagyon jó forgatókönyves részek ezek, mert sokszor a való éleltben történt eseményeket, vagy legendákat dolgozták fel bennük. De vannak tök gagyi részek is azért, de késő esténként mindig lenyomok 2-3 részt mostanság :D
Remélem jön a 3. mozifilm egy jó kis ufós történettel, és Mulder - Scully duóval, jó forgatókönyvvel. -
#5032 hát jobb később mint soha, mindenesetre, addigra már haverom megszerzi a kolesz szerverről az egész sorozatot :P -
#5031 Valamilyen oknál fogva törölni kellett mindent valami tárhely gond miatt, de a főoldalon kiírták, hogy néhány napon belül visszakerülnek a részek. -
#5030 Akkor azért ír ki mindenhol 404-et mert le lett törölve? -
#5029 Vissza fogják tölteni. -
#5028 nah regeltem én is, meg minden hülyeséget, meg is találtam a sorozatot, épp csak egyik videó sem érhető el! (legalábbis az első évadból nem...) -
hunter03 #5027 Illetve a videók mappán belül még van egy DivX Movies és egy temp. downloaded files mappa, na ebben lesz benne, legalábbis nekem ide rakta. -
hunter03 #5026 Valóban, a documents and settings-en belül a saját felh. névben van egy dokumentumok mappa, ebben pedig a videók, nekem ide rakta bele a neten megnézett X-akták részt. -
#5025 divx-ben van egy olyan funkció, hogy nézés közben tölti is lefelé
valami cache vagy ilyesmi -
#5024 Zigor:
lehet h neked furcsa de eddig eszembe se jutott h elkezdjem nézni...sztem ez még nem bűn.
Bokafix2:
erről már halottam de nekem elsősorban az lenne a lényeg h le tuggyam szedni.