X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Mi lett a tegnapi rész legvége?
Szokás szerint bealudtam.

Azt még láttam, amikor a csajt elvitték kocsival majd megszülte a gyereket aztán ott voltak a kórházban Scullyval és mondták neki, hogy egészséges a gyermeke.

Aztán mintha Scully még valami papírokat olvasgatott volna de a legvége nem tudom mi volt. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Eye-scream
Mosmá nemsokára jön vissza mulder

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

LittleL
X-akták rulez !

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok
deszar vége volt má, mér nem mutatták meg, hogy a csajnak ûrlénye, vagy embergyereke született ?
bár az a kerregõs hangja alapján kisûrlény lett ...

saviola
hi

RelakSfromhome
?
Apuci is bennevan???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
na a doki se az akinek mondja magát 😄

RelakSfromhome
gecie

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
hmm... szkáli beparázott??? 😄

Tuvok
áz 😊

RelakSfromhome
szép gyûjtemény 😄

Tuvok
hmm

RelakSfromhome
Kecseg terminátor fej 😄😄😄

Szvsz nagyon szar választás volt a pali, mindig azt várom, hogy befolyik valahova. A múltori részben meg pláne 😄

Tuvok
beszél doggett-el, kimegy az ajtón és összefut mulderrel, sztem nem emlék

Tuvok
tom, nem igazán érdekel, majd HL 2 😊

RelakSfromhome
Emlékek szvsz

Tuvok
MULDER ?????

Tuvok
akkor jóhogy nem ismertem fel ...

RelakSfromhome
DooM 3

RelakSfromhome
sztárgét, eredetileg õ volt a negyedik, nem teal'c

Tuvok
az, ismerõs, de nem ugrik be ki is

Tuvok
õõõõõõõõõõ

Tuvok
Azmi ? 😄

RelakSfromhome
Jah, apuci ismerõs? 😊

RelakSfromhome
😊

Tõtöd a dúmhárom?

Tuvok
áz

ûrlény kölök rúlz

RelakSfromhome
ûrlényt szült a néni 😄😄😄 Lehet, hogy szkáli is azt fog?

RelakSfromhome
nag, kezdõdik

Ryleh
ok...thx........azééééé jo volt "társalogni":-)

Tuvok
Nem, a Google-folyóban 😛

Ryleh
akkor ezt a képet a Holt-tengerben találtad???😊))

Tuvok
#368 !

Ryleh
bazzzzzz...neked +van?😊)))))

Tuvok

Ryleh
de van,beeeeeeeee😊)) The X-Files...The Game..ez a cime...click/point kalandjáték.......régen amikor sulyos 1000-ft/cd ért rendeltem játékokat😞((...akkor mindig latolgattam hogy meglegyen...de a fax kivolt hogy másoltan 6000-ret költsek rá...igy lemaradtam......de ki tudja?amugy ps1-re is kiadták anno

Tuvok
nem is hallottam, hogy van xakták játék, ráadásul 6 cd-s

Ryleh
??

Tuvok

Ryleh
hi....én a gamét keresem!!!!asszem 6 db cd-s a játék...valakinek megvan?thx.....

Narancs
A tegnapi elõtti?
Elveszik tõlük az X aktákat, és Spender kapja meg õket...
Elõtte vmi génmanipulált gyerek (aki gondolotolvasó volt) nyomában voltak, Mulder apja volt a sötét ügy háta mögött. Végül egy atomerõmûben végezte a kis másokfejébelátó, egy nemrég kikelt ûrlény társaságában. (ezeket a részeket tavaly láttam, kb ennyire emléxem belõlük...
Az ezt követõ részekben már csak piti ügyeket bíznak rájuk, de mindíg belebotlanak vmi titokzatos ügybe.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Factor_007
nem tudná elmondani valaki a tegnapi rész elötti résznek a tartalmát?
Elõre is köszi

Eye-scream
Csak vetíthetnének régebbieket mert ezeket már soxor láttam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Aha ez jó.

Tuvok
Ez is

Narancs
Ez király rész!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Tud valaki helyet, ahonnan le lehet tölteni a részeket?
Nekem csak pár hiányzik.

Ezért vártam ennyit...

Eye-scream
Ez most mi a tököm? A legelejérõl lemaradtam....

Tuvok
loál rész

Factor_007
jó volt a tegnapi rész, csak nem értem hogy Dugett(v hogy írják) is izzadt mint egy ló mégse indult be a reakció. na mindegy azé király volt