X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ha csak az van akkor az, csak "darabolt szét " fájlokat...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Random_
DC?

Más módon nem tudom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

akyyy
ok, vlahogy juttasd el nekem, lemaradtam errõl, pedig mulder is benne volt
Mé' kellet kimaradnom belõle

repro
dehát mán egyszer vége vót.
Vagy most jön az invázió? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Random_
Nekem meglesz elvileg fel lett véve, de most a gépem rossz és haver intézte helyettem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

akyyy
A mai részt honan éehet letölteni? vki nem vette fel? fontoss léci!

RelakSfromhome
hehe, mulder hullája egész jó életjeleket mutat 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alien
Amerikában ki van adva, de ezekszerint Európában nem lesz... remek 😞

Na holnap eltemetik majd kiássák Muldert.
Nagyon várom már nagyon ott lesz.

2 infó aki nem tudná:
- 2006-ban X Akták 2 (egész estés mozifilm)
- A FOX nem akarja kiadni a DVD sorozatot mert nem éri meg neki a keleti piac (szopjanak le)

Ja és imádom Gillian Anderson Õ a tökéletes nõ.
Narancs
ja, ez fasza volt, csak a a nagy ufó összeesküvés részek után kicsit gáz volt ez a viszonylag gagyi sztori...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Serpa
ismét egy jó rész.

"csatorna-szörny"

Narancs
Meglehet, már kissé megfakultak azok az emlékek...

RelakSfromhome
Amivel ráadásul nem biztos, hogy minden rendben van 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Narancs
Pedig sok a hasonlóság.
A Dallas is kurva sokáig húzta, a végén a Dzdoki már az ötödok máját fogyasztotta, Bobi 2X meghalt és 1X föltámadt, 1X meg csak egy 140 részen keresztül tartó álom része volt, Pam is megégette magát ha jól emléxem, ja és persze Bobi elszedte Dzsokitól az alkesz nõjét aki párszor fölgyújtotta a kócerájt...
Bocs, csak elõtörnek az emlékek...

RelakSfromhome
Ez nem a dallas!!!

Tuvok
Még feltámadhat, To be continued ...

Narancs
De gáz, most már csak az lenne gázabb ha a Scully "csak álmodta volna az egészet" vagy Mulder vhogy mégis föltámadna...

Tuvok
Hát amikor megtalálták, már nem élt ...

Narancs
Télleg meghalt?
Mulder nincs többé?

Hi all! Keresném megvételre az x-akták sorozatból az 1-9 szériát, lehetõleg dvdrip szinkronnal. Akinek megvan pm vagy mail
[email protected]
Alien
mi volt?

Alien
már megint elfelejtettem 😞((((((((((((

Tuvok
Holtan 😄

Eye-scream
Na megjött Mulder.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Narancs
Király!

BaLeeX
Szóval max 2 hónap és jön a 9. utolsó évad amikor állítólag rengeteg minden függõben hagyot kérdés/dolog magyarázatot kap. Már várom.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Nem igaz minden, mivel a 8. megy annak is már a 2. fele.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tuvok
basszus, majdnem írtam vmi nagyon negatívat, amit csak most vettem észre, amikor elõször láttam, akkor nem
de mind1 is, jó rész, az a lényeg

Eye-scream
Ez jó rész 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Sir Quno Jedi
Nem, nálunk ha minden igaz a 7. megy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narancs
Az melyik?
Ami most megy?

Sir Quno Jedi
Kilencedik szezonról mik a vélemények errefelé ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacc
De a 2 héttel ezelõtti vasárnapi új rész az tetszett, amiben az új húsevõ baktréium volt ami az izzadsában aktiválódik.
Lacc
Ezt az ördögös részt már vagy 4x adták, nem nézem meg mégegyszer... De elsõre nem volt rossz.
Eye-scream
Érdekes, én meg pont az összeesküvés elméleteseket nem bírom annyira 😊
Ízlések és pofontok...

Narancs
Nekem nem mert uncsi volt kicsit, semmi akció, semmi kormány összeesküvés...
Azért fölvettem ezt is...

Eye-scream
Nekem tetszett a mai 😊

Serpa
ez most nem olyan jó rész.
de azzé megnézem.

Lacee
😄

köszi

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Narancs
Ja, zsír volt, csal a vége nem tetszett megint...😞

Serpa
elátkozott ház.
izgi és vicces volt egyszerre.

teccett.
😊

Lacc
Azon a helyen ahol megtörtént a csere rájöttek hogy visszaugrik midnen magától. Szóval visszamentek, aztán minden rendezõdött és visszatértek idõben az incidens elé pár másodperccel, mintha semmi sem történt volna. Aztán hazamentek és vége.

De az tetszett benne hogy "Saddam nem is létezik, én találtam ki a budin. Egy útszéli kávézóban találtunk rá a tagra, szeretett szerepelni" 😄DDD
Lacee
sajnos errõl lemaradtam, mi lett a sztori vége?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Narancs
Ez most nagyon király rész, még sose láttam eddig!

RelakS
A muldörhelyetcserélarosszfiúvalmásodikrész-re gondolsz?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Factor_007
a tegnapi rész tök jó volt szvsz 😊

Eye-scream
Kiderült, hogy Scullynak csak videóról mutattak egy egészséges embriót, úgyhogy rájött hogy ez a kórház is összejátszik a többivel sazl elkotortak onnan gyorsan valakivel aki dágett barátjának adta ki magát. Nõ útközben megszül, scullyt bekábítják, de elõtte még meghalja a furcsa hangú sírást. Mikor felébred azt mondják neki hogy a nõnek egészséges fiúgyereke született gyk. kicserélték.

RelakS
rejtéj ... akarom mondani ez is egy X-atka 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
Igen ez kb, csak azt nem értem, ha visszaemlékezés Mulderre, és nem valós, akkor miért nem mutatják valahogy 'homályosan', vagy valahogy külön kéne választani, mert így elég nagy kavarást okoz, mikor egyik jelenetben Scully Muldert siratja, másikban vele ölelkezik ...

BaLeeX
x-aktak.hu-n volt

"Scully visszagondol a múlt évre, amikor találkozott Fox-al. Dana elmondja, hogy a mesterséges megtermékenyítés, mint az utolsó esély a terhességére, nem sikerült. "Sose add fel és bízz a csodában" - mondja Mulder és homlokon csókolja Scullyt. "

Gondolom akkor ez volt a legvége!?