X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Más módon nem tudom.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mé' kellet kimaradnom belõle

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nagyon várom már nagyon ott lesz.
2 infó aki nem tudná:
- 2006-ban X Akták 2 (egész estés mozifilm)
- A FOX nem akarja kiadni a DVD sorozatot mert nem éri meg neki a keleti piac (szopjanak le)
Ja és imádom Gillian Anderson Õ a tökéletes nõ.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Dallas is kurva sokáig húzta, a végén a Dzdoki már az ötödok máját fogyasztotta, Bobi 2X meghalt és 1X föltámadt, 1X meg csak egy 140 részen keresztül tartó álom része volt, Pam is megégette magát ha jól emléxem, ja és persze Bobi elszedte Dzsokitól az alkesz nõjét aki párszor fölgyújtotta a kócerájt...
Bocs, csak elõtörnek az emlékek...
[email protected]
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
de mind1 is, jó rész, az a lényeg
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ízlések és pofontok...
Azért fölvettem ezt is...
köszi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De az tetszett benne hogy "Saddam nem is létezik, én találtam ki a budin. Egy útszéli kávézóban találtunk rá a tagra, szeretett szerepelni" 😄DDD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Scully visszagondol a múlt évre, amikor találkozott Fox-al. Dana elmondja, hogy a mesterséges megtermékenyítés, mint az utolsó esély a terhességére, nem sikerült. "Sose add fel és bízz a csodában" - mondja Mulder és homlokon csókolja Scullyt. "
Gondolom akkor ez volt a legvége!?