X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Azt hiszem: Medúza

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Serpa
mi a mai címe ?

gazo
2004. március végi Official GA Newsletter értesülései szerint a 2. X-akták mozifilm elõkészületi fázisban van:

"Talks of a sequel have been bouncing around Hollywood for some time now, but this week news came from David Duchovny himself that a sequel was already in pre-production."

Duchovny:
"Chris has a great idea for the new movie and I expect we'll be able to begin shooting in the next year or so."
Asked whether he'll expect major developments in his character Fox Mulder, Duchovny replied: "I hope not. I was really fighting against that in the final years of the show and I think the whole point. I think we're going to be introducing a new character in the film which will allow us to cast a major star, male or female, who will want to be part of an exciting supernatural thriller. I think the new movie will appeal to both our core fans and a broad audience. I'm very excited about it."

Alien
hi!

Alien
én most néztem meg a nyolcadik szezon utolsó két részét, elég jó volt!

Tuvok
Huácsá !

Alien
Serpa
Gumiember rész is érdekes.

Cops -osban a zene teccik.
Bad boys, bad boys ...

Tuvok
Bár van még 1 kedvencem, asszem a season 1-ben van, A lombik a címe, egy kifejletlen ûrlényrõl szól, meg az is tetszett, amikor egy gyomorlakó lény szájon át belement az emberekbe, elvolt egy darabig, aztán a hasfolon át kiment . A vége az lett, hogy egy cirkuszos mutatványos csóka azt mondta, hogy "ahh, valami megfeküdte a gyomrom" . 😊)

Eye-scream
Hát nemto, nekem attól a cigarettázóstól meg az ilyen intrikálós részektõl herótom van.😊 Bár a kiskölök jópofa volt 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Narancs
Nekem az a kedvencem mikor õk mesélik el a story -t, mindenki a maga szájaíze szerint!
Mikor a vámpír srácot megöli Mulder...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

frodó néni
ja !az jó volt!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Tuvok
Nekem az tetszett, amikor a TV-sek vették a rendõrség munkáját, és mindenkit az ért, amitõl a legjobban félt .

frodó néni
az a fekete-fehér rész nagyon jó volt !arrol a kétszáju csávoról!
(a kendvenc részem!)

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Narancs
igaz, bár azt kihagyhatták volna, nagyon gáz volt a vége

Tuvok
lol, miért ? 😊

Factor_007
a tegnapi rész is jó volt.
majdnem sírtam én is

Serpa
én ugyan nem láttam végig tegnap, de úgy rémlik korábbról, hogy nem nyírták ki, és egy másik városban feltûnik megint.

Ahol az egyik alkalmazott gyanakodva figyeli, majd belekiabál a telefonba: "Itt van!"...

Narancs
agyinak=gagyinak

játszák=játsszák

kazette=kazetta

Narancs
Mulder elsõre agyinak látszó ügyet kap. Egy kazettát küldtek a helyi rádióstúdióba, azzal az üzenettel hogy 24 órában játszák le. A kazette készítõje egy zavarodott telefonos ügynök ,aki szerint a fõnöke egy óriási bogár, aki zombikat csinál az emberekbõl...
Mulder is azt hiszi õrült, aztán õ is látni kezdi hogy a dagadt fõnök egy bogár, majd meg akarja ölni, így elmegyógyintézetbe zárják, ahol Mr Rovar belõle is zombit akar csinálni, de aztán Scully pár lövéssel elintézi a pondrót. Az ügyet ezzel lezárták.

Eye-scream
Biztos mert nem láttam 😊
Mirõl szólt?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Factor_007
ja király volt

Narancs
Ja, tegnapi zsír rész volt!

Serpa
tegnapi kifejezeten jó volt.

"fényben megbújó"

Eye-scream
Scully egy pap felkérésére nyomozni kezdett egy furcsa ügyben. Egy fogyatékos lánygyerekre imádkozási pózban holtan találtak rá a szeme meg kiégett. Kiderült, hogy van még 3 testvére akiket ugyanez fenyeget. Aztán a végén kiderült az is hogy igazából egy angyal gyermekei aki azért jött, hogy megmentse õket a sátántól.

Serpa
mi is volt benne ?

Eye-scream
Viszont a mai jó volt, nekem tetszett!

Serpa
nem nagy szám a mai rész.
😞

Csak visszatekintés volt,még nem jött vissza,de már elõttem leírta ALIEN.
RelakSfromhome
sazl lemaradhatott az eleje??? grrrrr.....

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Factor_007
Tehát akkor ebben a résztem "szerepelt" elõszõr Mulder. Ez azt jelenti, hogy nem maradtam le sok mindenrõl 😊

Alien
Volt egy ügy amin régen Mulder dolgozott, és a végén lelõtt valakit. És errõl nem írt jelentést a Mulder. Ez pedig felkeltette Duget érdeklõdését, és elkezdett nyomozni. Na a végén kiderült, hogy egy léleknyelõ van a dologban és valójában Mulder azért lõtte le, hogy megvédje ezt a lényt.

Eye-scream
Hát ez tényleg elnyelõ volt-fúj
Amúgy nem volt rossz rész bár a vége az eléggé sejthetõ volt...

Tuvok
Hát én még most se értem, szokás szerint ...

Eye-scream
Ez most micsinált? Kiöltötte a második álkapcsát mint az alien vagy kijött valami a szájából? Nem láttam jól...

Alien
ááh , elõször azt hittem, hogy visszatért, de utána kiderült, hogy csak egy visszaemlékezés volt egy régebbi eset kapcsán. Most pedig Duget és Skinner ment vissza a helyre mert pár dolgot tisztázni kell. Közben meg itt van ez az izé..ez fura emberszerû lény..érdekes... a reklám után okosabbak leszünk elvileg 😊

Eye-scream
Nincs itt csak nyomoznak azután hogy mit csinált...

Tuvok
bazz, lemaradtam róla
holvan, micsinál ??

Alien
itt a Mulder!!!

Narancs
Az X páciens volt a címe:

Mulder már nem hisz a természetfeletti létezésében, a kormány mesterkedéseit sejti a különös esetek mögött.
Kazahsztánban 1 erdõben csomó fölégetett kocsit találnak, majd Amerikában is, vmi hegy tetején.
Az összes elszenesedett áldozat nyakában ugyanolyan chipet találnak mint Scullyéban is.
Aztán Szkálli fölriad egy éjjel és vmi titokzatos hídra siet ahol már jópár hozzá hasonló chipes faszi tolong.
Aztán jön 1 ûrhajó, meg egy pár szem és száj nélküli fazon akik elkezdik gyújtogatni a jónépet...Aztán jön a felirat: FOLYTATJUK...

Serpa
tegnapiban mi volt ?

Serpa
kapafog !

Eye-scream
Ááááá mikor Mulder emlékszik a seriffre kissé más mint Scully esetében 😄

Tuvok
De attól kurvajó

Tuvok
Már vagy 2x láttam .

Eye-scream
Jaja 😄

Serpa
ez jó rész.
😊

Serpa
elrabolták az idegenek.

Narancs
Sztem csak elhitette azt is hogy meghalt, és hogy látják a hulláját, közben meg meglépett...
Vagy nem tom, sztem kurva tré részek ezek!
1.nincs mulder
2.szkáli már hisz a természetfelettiben
3.az új pofa a szkeptikus
4.egyáltalán mi a tosz lett mulderrel?

Eye-scream
Nemtom a végét nem értettem én se... Szerintem visszatért a halálból vagy egy másik elindult befejezni amit elkezdett...