X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Össze-vissza helyenként lyukacsos történet...
Az egyetlen poén az volt, mikor Szkállit elkábítják, és úgy viselkedik, mintha be lenne baszva.
A bárpultnál flörtöl a pasikkal, többek közt azzal apofával is, akivel egy korábbi részben Mulder testet cserélt...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.
csak már nem akartam még 1 napot várni az uj accontal.
Balee én is igy gondolom.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az eleje izgalmasan kezdõdött meg a szökés is jó volt de aztán a végére kiderült, hogy a népszámlálási adatoknak semmi közük az egészhez. Szerintem sokan várták, hogy legalább valami érdekesebb dolog kiderül és semmi. Vagyis max annyi, hogy Dogget tanácsadója földönkívüli...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Abban hogy igy ellaposodott a vége (szerintem ,hangsúlyozom!) sajna nagy szerepe volt Duchovny nak hogy elege lett a sorozatbol és ki akart szállni.A 9. szériában pl ha megfigyletd már ben sincs.Mind1 majd a második mozifilm talán helyrehozza azt amit szerintem a sorozat vége elrontot de ha az sem fog másról szolni mint a Bagós meg különféle titkos körök összesesküvéséröl és Mulder végnélküli értelmetlen harcárol és nem lesz más mint az eslö mozifilm felturbózott változata hát én naon szomru leszek. Ez az én véleményem de a tiedét is el tudom fogadni.Mások vagyunk.minden jót
ui:ja és mégvalami.Az egyik kedvenc karakterem a Bagós de az ö figuráját is elcseszték azzal hogy annyit szerepeltetik.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mondjuk a remény hal meg utoljára, talán a második mozifilm ujra felcsigázza annyira a kedélyeket hogy megérje nekik kiadni, nemtom...Igazábol nem lenne nagy ördöngösség megcsinálni ahogy láttam subok vannak már szép számmal, ezeket kéne hozzácsapni a külföldi dvdkhez .Csak egy lelkes csapat kéne, de jó is lenne ha valaki ráharapna a témára.Na de addig is amradnak a dvdripek.Aprópó dvdrip , láttam dc++on jópárat de nekem 8-9nél többel nem igen akaródzik jönni.Nem tudtok esetleg valami warez siteot amiröl le lehet szedni mindet?gagyi tvrippet találtam mindehol de az felejtös.Szal ha tudtok szóljatok nem baj ha pénzes.thxAnthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Érkezik egy hajó kínából, szállítmánya többekközt egy rég kihaltnak hitt õsi kutya, melyet a kínaiak mítikus lénynek hisznek...
A kutya elszabadul, gyilkol össze-vissza, aztán kiderül, hogy emberré tud válni nappal, és csak éjjel kutya.
Szóval afféle kutya-ember hibrid.
Végülis Mulderéknek semmi szerepük sincs a részben, mert nem õk akadnak az ügyre, semmit sem segíteenek a megfejtésben, és a végkifejletben sincsenek jelen.
Amúgy a kutya-embert végülis Mulder titkos internetes hódolója, a kutya bolond nõ öli meg, letaszítva az emeletrõl, afféle Dugovics Titusz aksönnel...
Szóval elég tré volt sztem, 1etlen poén a végén volt, mikor mulder kirakja megint a falra az "I Want to Beleive" pósztert...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Még a munkahelyemen vagyok
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem fogom feldarabolni mert nincs idõm szütyögni vele.
stb stb nos csak annyit mondok, hogy Viasat3
Azok már ismétlések.
Vasárnap meg ujak vannak. A 8. évadé.
Scully miért nem szülhet ?
csak nem egy, "Human-Alien hibrid" ?
vagy tedd fel valahová