6047
-
#1805 :D
na igen, Jerry Springer show feeling, abban vannak olyanok, hogy kiderül, hogy a nő nem is nő valójában :D De nem igaz, hogy nem jön rá... -
#1804 -
#1803 23:05 X-Akták - Nemetváltók
Egy Marty nevű nő elcsábít egy üzletembert egy felkapott éjszakai mulatóban. A pár egy motelbe megy és szeretkeznek. Nem sokkal ezután az üzletember rosszul lesz, görcsös rohamokat kap és meghal. Mielőtt Marty elhagyná a motelt, kinézete megváltozik és átalakul egy férfivé... -
skristof #1802 és ték :D -
#1801 :DDDDDD -
#1800 Bazz, már tökre bekészültem, erre 22:45 ...
-
skristof #1799 neee az az a nagy szökés
a the great escape?!?!?!?!?
neee
wáááá
erről lemaradtam!! =((( -
#1798 mai rész egybeesik "A nagy szökés" -sel.
-
skristof #1797 király!!! ne is...
izguljunk
már kiváncsian váom énis -
#1796 jáájjj -
#1795 :P -
#1794 igy is, úgy is lehet érteni. :)
foglalkoztat a gondolat, hogy beszúrom ide a tartalmat.
-
#1793 ja nem, gondolom átvitt értelemben értetted, hogy az igazság odaát van, mármint nálad :D Vagy mégse? :)) -
#1792 Tess, a kilencedik szezon részei itt
De ne olvasd már el a The Truth leírását :D -
#1791 micsoda?? :)) te csináltad az x-aktak.hu-t? -
#1790 Nekem adhatsz egy linekt hozzá, legalább tudom miről maradok le . -
#1789 persze.
hisz az én oldalamon van az "igazság".
:) -
#1788 Meglátjuk :) Bár szerintem is vmi hasonló lesz. Mondjuk elolvashatnám az egész rész tartalmát meg a forgatókönyvét is, de nem, abból a részből még a tartalom elejét sem olvasom el, és ide sem fogom beírni. Aztán majd meglátjuk úgyis, hogy mi lesz :) -
#1787 ehh :)) Remélem nem:) vagy te már láttad? -
#1786 Sztem semmi se fog, 10 év alatt már úgy csűrték-csavarták a történetet, hogy hetekig kellene magyarázni ...
Hidd el, vagy nem magyaráznak meg semmi, vagy mindenre adnak egy eget rengetően egyszerű választ, és vagy elfogadod, vagy nem ... -
#1785 nem fog kiderülni semmi.
nagyot koppanunk majd.
#1784 ja :) -
#1783 Azért baromi kiváncsi vagyok, hogy 90 percben mennyire sikerül összefoglalni majd a dolgokat a végén, illetve, hogy mik derülnek ki majd. Illetve arra is kiváncsi vagyok, hogy pl Mulder miképp tér-e vissza, ha egyáltalán visszatér, mert lehet, hogy visszaemlékezés szerűen kapunk új dolgokat majd. Vagy nem tom, na mindegy hamarosan kiderül :) -
#1782 BF-eztem -
#1781 :)) -
#1780 Pedig ICQ-n még láttalak, akkor léptem ki, amikor észrevettem, hogy jön a film. Ezekszerint kellett volna szólnom neked :)) -
#1779 Ezt mondd Chris Carternek ;> -
#1778 de :) -
#1777 1 perccel előtte :P
Nem sok értelme volt, lehet az elejével együtt jobb lett volna :/ -
#1776 Scully nem hagyta el túlságosan könnyen William -et ?
ahhoz képest, hogy harcolt érte.
mint egy anyatigris.
#1775 22:45 X-Akták - Látnok
Scully telefonhívást kap anyjától, Margaret-től, hogy apja koszorúér-repedésben elhunyt. Pillanatokkal a hívás előtt Dana édesapja szellemszerű alakját látta felbukkanni a szobájában... -
#1774 Ha ekkor kezdted el nézni amikor ide beírtál, akkor kb 20 percről :S
Nem volt rossz rész -
#1773 Jó, remélem lemaradtam sokmindenről ... -
#1772 na látom most kedződőtt, akkor a bevezetőről csúsztam "csak" le -
#1771 áááááááá, most én maradtam le.... -
#1770 22:40 X-Akták - Tűz
Angliában egy előkelő, idősödő férfi hirtelen lángokra gyúl, miközben házának kertjében a kocsija felé gyalogol. Minden próbálkozása ellenére sem tudja eloltani a tüzet és elevenen elég... -
#1769 Jaja , igen végül is. De a mai rész jó lesz :) Mindjárt jön a tartalom. -
#1768 igen :( -
#1767 de igen! Vagy akkor ki??? Nem értem... X-aktak.hu szerint az a fickó volt, akit kinyírt a Folmer -
skristof #1766 sztem sem volt semmi értelme
max annyi h igy a végére kiderüljön a fiáról is valami
de, hogy a haveromat idézzem:
"Bazzeg! Ez a Dágett ügynök jól megszívta. Nemcsak az derült ki, hogy ki ölte meg a fiát, hanem az, hogy le is szopatta!"