X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huh ahogy olvasgattam a régi részeket eszembe jutott egy nagyon régi rész.
Nemtudom valaki emléxik-e rá de volt 1 oan rész, hogy egy erdõben favágókat megtámad valami geci ami a fák tetején van és oan mint valami gumo...
Na ennek a címére lennék kiváncsi 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Alien
a vasárnapi részben, ami most volt: amikor már lángokban volt az olajfúrótorony és épp készülnek leugrani a Mulderék.

Doggett: Most én vagyok a fõnök, ezért én mondom meg mikor ugrunk!2-re!
Mulder: Nem lehetne inkább húsz???
Doggett: 1...2...
Mindketten: ááááááááááááááá (leurgás a vízbe)

😄DDD

Ahogy olvastam a mai valami ratyi rész lessz Évák

BaLeeX
Rohadt életbe én meg elaludtam a tagnapi rész végén!
Most már csak azt nem tudom, hogy a videót elõtte kapcsoltam le, mondván úgyis megnézem akkor minek vegyem fel, vagy amikor vége lett (arra felébredtem...) és akkor kapcsoltam le.
Hazamegyek kiderül, remélem elõbbi. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Random_
Jaja õt meg fogják ölni sajnáltam is anno.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RelakS
Mulder segítõjére gondolsz, akit kinyírnak késõbb?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

az elsõ sorozatban is feltnik a bagós. de van egy másik pasi is, aki a részek végén osztja az észt. sokkal kedvesebb és szimpatikusabb - lenne egy gyerekmûsorban, de nem itt. remélem nemsokára már csak a bagós marad

gazo
Óóóóó....

Iwant2Belive
nekem megvannak dvdrip szinkronnal, meg a dvd is meglesz hamarosan

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

gazo
a pythonware-n levõ cuccok milyen minõségûek?

repro
pázze! tegnap vártam az ismétlésre, de rohadtul nem jött. valami brazil erotikus film ment.. de a többi csatorna mûsora is L volt bszva a porton

N0 TXT TLK PLZ!4!

RelakS
Hmm... Remélem nem lesz igazam...

RelakS
Nem leugatni akartalak, de ha ma percre pontosan ülsz le elé, akkor asszem baromira meg fogsz lepõdni 😄

RelakS
Tudom, de most nem errõl van szó 😉

gazo
...mér kell leugatni? a héten eddig percre pontosan akkor kezdték...

Random_
5-10 percet szoktak variálni mindig így a 22:45 nem szentírás sajna.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RelakS
Akkor ma (!) ülj le 22:45-kor a tv elé. ELÕTTE MEG NE PRÓBÁLD!!! Ha ezekután élvezni fogod az adást, akkor a jobb kezeddel megveregetheted a bal válladat

gazo
22:45-kor adják hétközben

BaLeeX

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

RelakS
Én ettõl függetlenül 21:45-tõl 0:45-ig veszem naponta a cuccot, hogy mikor másnap megnézem, minden rajta legyen 😄

BaLeeX
Én már csak a helyi újságban bízom, abban eddig mindig jól szerepelt.

ma a port.hu és a viasat teletextje tévedett, a nap nyertese a viasat3.hu. õk ma eltalálták a helyes mûsoridõpontokat.a többi meg szégyellje magát!

BaLeeX
port.hu-ról annyit, hogy:
20:45 X-akták (amerikai filmsorozat, 1993 - 10.) 45' (18)

De hogy ennyire barmok legyenek azt nem hiszem el. 18 karikás filmet úgy tudom nem is lehet 22 elõtt vetíteni akkor most mi a jó fene ez, hogy már péntek óta 20:45-re van írva az x-akták, aztán mindig 22:45-kor van.
Egy ekkora kereskedelmi csatornának ez jó nagy blamázs.

RelakSfromhome
Jééé... A tegnapi xaktákban a stargétes fõgeci volt 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

repro
Vasárnaponként van a 8. évadból (most vasárnap lesz a 180. rész, a teljesbõl pedig 22 van hátra, ha leadják a 9 évadot is.)
Hétköznap pedig most az 1. évadot adják (ma lesz a 10. rész)
Összesen 201 rész van.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Serpa
meg is válaszoltam ?
😊

repro
mi a kérdés? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Serpa
tegnap mi is volt az a vmi ?
egy szellem ?

hasonlított a Marson látható archoz.

BaLeeX
Tegnapi fasza rész volt!

már nincs millenium? vége?

Random_
port.hu-t kell nézni én az alapján veszem a részeket és mind megvan eddig

BaLeeX
Hihetetlen, hogy nem tudtják összhangba hozni azt a qrva teletextet a mûsorral. Pénteken is nézem, aszondja: Jackass 19:00, X-akták 20:00, Szex és New York 21:05 erre mi volt? Jackass szokásos 21:45 körül, utána Ozzy és X-akták. Pedig kedztem bevadulni, hogy lemaradta a Jég címû részrõl.

Aztán tegnap megint. X-akták 20:15 meg a többi hülyeség...
Persze a dátum az stimmelt.

Alien
Jópofa volt, ahogy tegnap kijött a szemükün meg a szájukon az az olaj 😊

RelakS
Jah, volt már ilyen rész, de ott krájcsek volt, nem a higanyarc (dagett asszem)

a tegnap esti rész már a nyolcadik sorozatból volt? mert mintha már láttam volna, ami képtelenség mert 3 év után most nézek tévét két hete folyamatosan az X-aktákat és a milleniumot. mást nem. ez az olajos / rádioaktív idegen ugye feltûnik több részben is? jól emléxem? egyébként elég idegesítõ hogy a netes mûsormagazinban és a tévé teletextjén nincs mindig összhang. van hogy vmelyik téved, már maradtam le így epizódródról. tegnap a viasat 3 textje volt a rossz, ott 20:15-kor kezdõdött. valójában 22:15-kor.

Klafa, kár, hogy elaludtam...
11:10-kor felébredtem asztem akkor fog kezdõdni, aztán mégsem 😞

Iwant2Belive
Oh yeah too

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Iwant2Belive
Oh yeah

BaLeeX
Már csak 3 rész a 8. szezonból és jön az uccsó!

BaLeeX

Mi volt a tegnapi részben? Vagy mi vot a címe?

RelakSfromhome
"olajozottan" mennek az események

Mellesleg elõször ugyanúgy felvillant a pofa szeme 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Serpa
ez nem a SG-1.
😊

RelakSfromhome
Nedda, goauld?

Serpa
remélem jó rész következik ...
😊

angello
sex akta

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Iwant2Belive
az elsö szériában szinte minden második részre azt mondom: ez a legjobb látom nem vok egyedül

Factor_007
Errol a részrõl rögtön a The Thing c. film jutott eszembe. Ugyanúgy északi sarki expedíció, vérvizsgálat. Talán épp ezért nekem nagyon tetszett. 😊

És jöttek mulderék?
Mit mondtak mien paratevékenyság megy végbe a tetõtökön?

OFF:
Találtam egy sms-es oldalt ahol a teljes elsõ epizód fentvan...
Ha valakinek kell a cím küldjön privát üzit és válaszban elküldöm a címet...
(csak azért nem irom be mert nem akarok itt warezolni...)