X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
A mai részre halványan emlékszem, legalábbis arra a lényre ami benne lesz, feltétleül megnézem újra 😊

22:40 X-Akták, A gazda

Serpa
tegnapi izgi volt ?

basszus, akkor az jó rész volt, és pont a végét nem láttam

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

BaLeeX
😄

Muldert elvitték valami támaszpontra ahonnan Mulder segítõje Scully-val kicsempésztetett egy folyékony nitrogénben tárolt kis ûrlényt amit ki akartak cserélni Mulderre. Nos a csere sikerült csak az öreget kinyírták.

Amúgy bõvebben: www.x-aktak.hu

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

nemtudom
de én már mindig szólok: a videóhoz ne nyúljatok!!! 😊

football without ultras is nothing

mi lett a pénteki rész vége? ott szakadt meg a felvétel, amikor mulder fexik a föltön felhólyagosodott arccal a hullából kiáramló gázok miatt, és jön a cia-s ügynök és dumál hozzá.vmelyik okos öregem kikapcsolta a videót gondolván minek megy az olyan késõn, és úgyse nézi senki

BaLeeX
Mos mé?

Volt pár gyengébb rész de az utóbbi pár kifejezetten tetszett. Fõleg a tegnapi, aminek úgy lett vége, hogy szegény Doggetet lehúzta az a "vizinõ". 😊

Meg az a Monica is elég jó bõr akit betettek 3.nak.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Iwant2Belive
Szánamas ez az utolsó 2 széria.Egyenlö a hullagyalázással amit Chris Carter megcsinált az egykori kedvenc sorozatommal.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

BaLeeX
Nem mondhatok róla semmit.

Hidd el, így a legjobb mindkettõnknek.

RelakSfromhome
Hova lett muldör???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

BaLeeX
Indul az uccsó évad! 😊 😞

A hétköziben meg megmurdelt Mulder segítõje. R.I.P.

Serpa
ok.

RelakSfromhome
Ez volt a fõcím a TRUTH IS OUT THERE vagy mi helyett

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Serpa
hogy jön ide a "ne bízz senkiben" ?

RelakSfromhome
TRUST NO ONE

Serpa
jaja.
"A lombik"

RelakSfromhome
hopi... Elsõ évad vége

Serpa
utóbbin biztos.

Iwant2Belive
ez a mai rész ez szar vót

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

korábban kérdeztem már: a sorozat részei ninncsenek fennt neten? dc-n esetleg?

Serpa
shit.

RelakSfromhome
de...

Serpa
francba !!!
ugyen nem pénteken volt a "Gumiember visszatér" ???

Kori
nagy poén volt!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

BaLeeX
Szegény Krychek...

Biztos nem gondolta, hogy ilyen sors vár rá amikor az elsõ évad végén még egy nõi földönkívülivel kefélt egy kocsiban aki utána átalakult férfivá...

Ja, emlékeztek mi volt a legnagyobb poén a tegnapi részben? Mulder a végén amikor nézi a picit ilyet szól:
- Nagyon hasonlit Skiner igazgató úrra.
(hirtelen elképzeltem Skiner kopasz fejét)

Serpa
aha.

Tuvok
"Gratulálunk Scully, egészséges földkönkívülije született ..."

RelakS
Volt valami Jézus nevû faszi. Arra gondolsz?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

akyyy
de......😛.

és uj részek jönnek.húhú

Serpa
titeket nem emlékeztett vmire a tegnapi részben lévõ fényes csillag, és az, hogy Muldert a fény vezette Scullyhoz ?

Random_
Krycek-et meg kinyírták jól. 😊 Jó volt ez a rész sajna az elejérõl lemaradtam.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ahelyett h elvitték volna dana (állítólag kiba erõs😊) gyerekét, nem tették meg. mert ugye azok mind idegenek voltak...
tök jó volt, ahogy a hullaházban 'újrafejlõdött' bobby (egy igy hivják?)

RelakSfromhome
Azt én sem, hogy miért hagyták meg a babát. De az elején az arc összeállása nem volt semmi 😄

volt bent minden, bár a végét nem vágom mi volt 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Huh, hát ez klafa volt 😊

RelakSfromhome
fo! Ez jobb, mint Robert Patric a T2-ben!

RelakSfromhome
KEZDÕDIK!!!

Serpa
erre a részre nem emléxem ...

akyyy
akkor 9😊 nekem 8

nem tudjátok, le lehet tölteni a sorozat részeit szinkronosan? (a filmeket gondolom le lehet...)

nyugi 9. évad 1. része jön!!!!!!
Random_
Vagy 9. évad elsõ rész? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

akyyy
jövõhéten vasárnap 1. rész van kiirva. ujrakezdik, vagy jön a retteget 8. évad?

Na mi lessssz a mai részben?

Tuvok
Még mindig lesz 😉

mi lessz a mai részben?

Sirály volt a tegnapi rész

Alien
jaja jó rész volt 😊 én már láttam régebben ezt a részt és a következõ részt egyben 😊 Jó lesz a vasárnapi rész is 😊

BaLeeX
Izgi volt a tegnapi rész.
Jövõ héten jön a folytatása és ezzel vége is a 8. szezonnak.
Jön az utolsó szezon.