X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
biztos nyomdahiba

mõõõ... 😞

football without ultras is nothing

Serpa
még jó, hogy nekem jövõ héten õszi szünet.
😊

neked mikor lesz ?

akyyy
23:50 kor aludjak el? mõõ...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Serpa
'93 ?

ezek már azért jóval újabbak, nem ?

Tuvok
port.hu...

23:05 X-akták (amerikai filmsorozat, 1993 - 185.) 45' (18)

Serpa
szerintem lesz.

mikor lesz ma X-akták????
mert a viasat3 teljesen meghülyült baze
text sem jön rendesen meg a neten:
19:35 A híradó sztárjai
22:05 Melegítõ
Következõ mûsor 17/10 02:50
23:05
00:05 Angel

23.05-re nincs írva mûsor, b+
gondolom akkor lesz, ugye? vagy nem?!?! nemigaz! és holnap suli 😞

Alien
Illetve gondolom, hogy elmondja

Alien
Nem tom 😊 Szerintem nem az, de majd Relaks elmondja biztos, hogy miért is az 😊

Serpa
így már tudom.
Hammond tábornok.

az mé lófasz ?
😊

Alien
X-Aktákban Scully apja, William Scully
Stargate sorozatban Hammond tábornok 😊

Igazi neve: Don S. Davis

Serpa
ezzel nem mondtál nekem semmit.
😄

RelakSfromhome
A nevét nemtom, de az NID-nak dolgozott

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Serpa
ki ?

Ombika
Jaja Isten resz! 😊

Alien
22:55 X-Akták , Tûzjáró

RelakSfromhome
ehe, tegnapelõtti xaktában a lófasz a csillagkapuból 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Iwant2Belive
jaaaaaaaj bocsi igy már értem.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Alien
22:40 X-Akták, Szentháromság

ne feledd, h ez a legutsó széria
9. évad. maga a sorozat kezdõdött 92-93 körül. erre rászámolsz 9 évet....

RelakSfromhome
A vasárnapi részrõl volt szó!

Iwant2Belive
jo de ez valahogy utólag lett beletéve mert az 2001ben volt ezeket meg olyan 94-95-ben forgatták

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Iwant2Belive
Skinner behivta Muldert az irodába hogy magyarázza meg a jelentésében leirtakat.Ugyanis Mulder rájött arra hogy Krajchek a Bagósnak dolgozik és ö nyirta ki Duane Barryt bizonyis titkos kormánykörök megbízására, meg Mulder szerint ezek körök kapcsolatban vannak az idegenekkel. Skinner ezen felbuzdulva megigérte Muldernek hogy (újra) megnyitja az X aktákat.

igen, vki a WTCben lelete halálát, neki volt ajánlva a rész
szvsz vmi kollega lehetett, nem volt ismerõs a neve

Tuvok
Tegnapinak mi volt az utolsó 5 perce, dolgom akadt és lemaradtam 😄

Iwant2Belive
ja igy már értem. de szerintem az "is" és az "emlékezett" szavakat épp forditva kell irni
Grétsy László rulez

BaLeeX
A toronyban lehetett az ürge, vagy mentett, mert 2001 szept. 11. volt a dátum.

De egy a lényeg, Xena nem halt, meg Xena él!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

RelakS
A végén volt egy In Memoriam vagy mi. Valaki megpusztult, az emlékének ajánlották a részt.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Iwant2Belive
ezt a kérdést nem is értem

akyyy
kire emlékezett is a tegnapi rész?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Alien
Elég jó kis rész lehetett 😊

Iwant2Belive
Duane Barry az egyik legjobb rész

RelakSfromhome
vót valami csákó, aki meg volt gyõzõdve, hogy elrabolták a zidegenek, meg kisérleteztek vele, nyomkövetõket kapost, stb, a szokásos. Fogta magát, szerzett fegyvert, elkapta a pszihiáterét, és betört egy utazási irodába, ahol túszokat ejtett. (Azért utazási irodába, mert nem tudta, hogy hova kell mennie, hogy az ufókkal találkozzon ) Kihívják muldört, meg krájcseket, hogy dumálják le a tervérõl az ürgét. Aztán mindenhol elmegy az áram, majd éles fény, amit muldör mint ufóakciót azonosít, a fazon elkezd lövöldözni, és megsérti az egyik túszt. Közben kiderül, hogy a fazon voklt FBI-os 😄 Muldört bepoloskázzák, majd bemegy egy másik FBI-ossal. A sebesültet kiviszik, de muldör ott marad. Dumál az elrablásokról a pofával, közben szkáli kideríti, hogy egyszer fejbelõtték a fazont, ami miatt halucinálhat, meg totál kész az arc. Muldör ráveszi, hogy engedje el a nõket, majd mikor megtudja, hogy hazudhattak neki, tõrbecsalja a pofát. Lelövik, majd kórházba viszik, ahol egy rakás "repeszdarabot" találnak benne. Egy vizsgálat kimutatja, hogy van valami vonalkód rajta (mironos méretû), amivel megõrjít egy pénztárgépet (napersze). Ezután a pofa látomást lát, majd megszökik, és szkálinál bukkan föl. Folyt. köv.

Serpa
tegnap én sem láttam.
😞

RelakSfromhome
folyt köv...

Alien
megint nem láttam 😊 tegnap nagyon fáradt voltam 😊

most meg elfelejtettem

na sebaj, vasárnap nézem 😊

Alien
mi az?

RelakSfromhome
bacnák mekk

BaLeeX
Kérdés: annak idején az mtv-n meddig adták le a sorozatot? A 4. évadot még leadták?

Mert én leginkább azokat a részeket várom, amik kimaradtak nekem, mivel amikor elindult a viasaton akkor jó darabig lemaradtam róluk. 1-1.5 évad biztos kimaradt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Serpa
hóhóóó ...

Alex Krycek.
😊

Serpa
kezdõdik ...
😊

Alien
Tegnap én sem láttam 😊 Ez a rész volt különben 😊

Serpa
tegnap mi volt ?
Taken -t néztem. 😊

Alien
22:55 X-Akták , Álmatlanság

Alien
én lemaradtam az elejérõl 😊

Serpa
nekem az elején tünt fel, hogy benne lesz, amikor alul kiirkálják, hogy kik csinálták, zeneszerzõ stb., és ott volt, hogy vendégszereplõ: Lucy Lawless.
😊

BaLeeX
Bazeg azért volt olyan ismerõs!
Még be is ugrot, hogy ez a Xena de mondom hülye vagyok az nem lehet. 😄

Alien
Jaja szegény Dogettet jól lehúzta a vízbe a csaj (aki mellesleg Lucy Lawless a.k.a. Xena 😊)

És ahogy mondod, jó csaj ez a Monica 😊

Alien
nem volt rossz 😊