X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mert a viasat3 teljesen meghülyült baze
text sem jön rendesen meg a neten:
19:35 A híradó sztárjai
22:05 Melegítõ
Következõ mûsor 17/10 02:50
23:05
00:05 Angel
23.05-re nincs írva mûsor, b+
gondolom akkor lesz, ugye? vagy nem?!?! nemigaz! és holnap suli 😞
Stargate sorozatban Hammond tábornok 😊
Igazi neve: Don S. Davis
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
9. évad. maga a sorozat kezdõdött 92-93 körül. erre rászámolsz 9 évet....
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

szvsz vmi kollega lehetett, nem volt ismerõs a neve
Grétsy László rulez

De egy a lényeg, Xena nem halt, meg Xena él!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
) Kihívják muldört, meg krájcseket, hogy dumálják le a tervérõl az ürgét. Aztán mindenhol elmegy az áram, majd éles fény, amit muldör mint ufóakciót azonosít, a fazon elkezd lövöldözni, és megsérti az egyik túszt. Közben kiderül, hogy a fazon voklt FBI-os 😄 Muldört bepoloskázzák, majd bemegy egy másik FBI-ossal. A sebesültet kiviszik, de muldör ott marad. Dumál az elrablásokról a pofával, közben szkáli kideríti, hogy egyszer fejbelõtték a fazont, ami miatt halucinálhat, meg totál kész az arc. Muldör ráveszi, hogy engedje el a nõket, majd mikor megtudja, hogy hazudhattak neki, tõrbecsalja a pofát. Lelövik, majd kórházba viszik, ahol egy rakás "repeszdarabot" találnak benne. Egy vizsgálat kimutatja, hogy van valami vonalkód rajta (mironos méretû), amivel megõrjít egy pénztárgépet (napersze). Ezután a pofa látomást lát, majd megszökik, és szkálinál bukkan föl. Folyt. köv.VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
most meg elfelejtettem
na sebaj, vasárnap nézem 😊
Mert én leginkább azokat a részeket várom, amik kimaradtak nekem, mivel amikor elindult a viasaton akkor jó darabig lemaradtam róluk. 1-1.5 évad biztos kimaradt.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
😊
Még be is ugrot, hogy ez a Xena de mondom hülye vagyok az nem lehet. 😄
És ahogy mondod, jó csaj ez a Monica 😊