X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam képet:
Harry Maybourne ezredes, NID (Tom McBeath)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Dúva, nézitek?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
épp akartam kérdezni, h jo volt-e
mert elaludtam, és ezért fel sem vettem...
haladt vmit elõre a fõ történeti szál, vagy ez csak ilyen 'részecske' volt?
football without ultras is nothing
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de ezt is írja:
Az epizód ismertetése: Doggett és Reyes egy gyilkossági ügyben nyomoznak, amelynek áldozata egy pár Nyugat Virginiában. A jelek egy sátánista rituális gyilkosságra utalnak...
szal sztem 93ban indult azt jelöli. vagy nemtom 😛
football without ultras is nothing

Lehet, hogy már láttad ezt a részt