6047
-
Köszi, meg is tettem az intézkedéseket, ha addig nem halok meg, akkor nézni fogom :) -
#1924 nekem is magyar lenne, de átbaszták kedd utolsó 2 órára, de nekem jó ha akkor 7 órám van mert valaivel hazatudok jönni
csa igy kedden 3 magyar lesz egymás után -
skristof #1923 nekem meg első két órám irodalom, szval van alkalom az alvásra!
Tuvok! Állítsd be a videot 10 perccel előbbre, valamint a telódat 21:45-re!!!!!!
énis így teszek :D -
Lee732 #1922 Remélem Mulder a régi jellemével tér vissza, amikor egy-két nyomból mindent kitalál -
Lee732 #1921 Vazze, alig várom! -
#1920 na mivan? senkit sem izgat? -
#1919 vááááááááááááááááááááá -
#1918 de fasza, áldom az eget, holnap nem lesz első 2 órám, szal nem leszek kómás suliba -
#1917 ez én már előttem.
:D -
#1916 persze.
:)
viszont az a jelenet nem volt benne, amire én gondoltam; biztos keverem vmivel.
mi volt az, amivel a csaj a klozetben tekert ?
:) -
#1915 Hmm, leírhatom mi lesz benne ? ;> -
skristof #1914 ááááááááááááááá
[orgazmusa van] -
#1913 22:00 X-Akták - Az Igazság -
#1912 -
mochee #1911 Szevasztok! 4. sorozathoz feliratot lehet valahonnan szerezni? -
#1910 bizony -
cse978 #1909 :-)
természetes gumi-man -
#1908 Ugye tudjátok, hogy a Halálsoronban kicsoda a Percy? :) -
#1907 Holnapi részt én is várom, tuti nem egyben adják le :( De mindegy , kiváncsi vagyok már :) -
#1906 Én mindig nézem
[X-Akták függő]
:D -
#1905 Nézted ugye? :) -
Rohamoszti #1904 A gumi 2 sztem qva jól megrendezett rész volt :) valódi/igazi X-akták :D -
Rohamoszti #1903 Vasárnap 199. rész
Jövő vasárnap 200. rész ... :P -
#1902 én muldert várom nagyon........direkt azért is nemnéztem egyrészt hétköznap, ne hogy meglássam az arcát meg ilyenek....hangját 'sajnos' halotam egyrészt barátok köztből, másrészt itt volt városi tvben műsort vezetni :d -
Lee732 #1901 Mindenesetre alig várom...Mulder visszatér,yeahhh!!! -
#1900 Szinte kizárt -
Lee732 #1899 Egybe adják le? -
#1898 aha:)) -
Valentine5 #1897 Akkor holnap lesz az utolsó rész? -
#1896 nem soká tekeredünk ...
#1895 Várom már:))
Off
igen elég durva volt, ahogyan megváltoztoztak az emberek, a black-box se volt semmi. De azért a végén amikor a csávó ahogy fogta azt a kést, na hát az kicsit túlzás volt :D
on -
#1894 ebben lesz, amikor Mulder a gumit, egy sikátori kis nyilásban találja meg.
huhhh ....
bele booorzongok.
:)
off
tegnap, a kísérletben, az a "black-box" elég ijesztő és KICSI volt.
elég keményen elállatiasodik az ember, pár nap bezártság után.
on -
#1893 Én is lemaradtam róla a múltkor :))
De most nem mulasztom el:)) -
#1892 ma lesz a gumi 2 ???
yeee!!!
múltkor úgy is lemaradtam róla.
#1891 Igen, vasárnap lesz az Igazság.
Ma pedig a Gumiember 2. 23:25-kor :) -
#1890 én is szeretném má tudni.
#1876 -
#1889 vasárnap most az utsó rész jön? -
#1888 Első szezon van még mindig, de már nincs sok hátra belőle. -
#1887 Most mi vaaaaaaaaaaaaan????????
Most folytatják az első szezont vagy folytatják a 3. körül ahol abbahagyták és újrakezdték?
Nem akarok megint lemaradni egy csomó részről. Amióta újrakezdték én nem nézem, mert amikor először elkezdték akkor néztem a részeket szóval most nem vagyok képben. -
#1886 22:45 X-Akták - Leszáll az éj
Mulder és Scully 30 favágó eltűnésének ügyében nyomoz, akiknek Washington állam erdeiben veszett nyoma. A vizsgálatban segítségükre van Larry Moore, a Szövetségi Erdőgazdálkodási Szolgálat tagja és Steve Humpreys, a fakitermelő vállalat egyik dolgozója. Moore és Humpreys azt feltételezik, hogy a favágók valamelyik militarista beállítottságú környezetvédő szervezet, az ún. eco-terroristák, áldozatai lettek, akik szinte hadjáratot kezdtek a fakitermelés ellen Észak-Amerika erdőségeiben...