X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Hmm, tök dizájnos lett a csóka 😊

Tuvok
Mi a f*szom ez ???!

Serpa
pihen.
😊

Alien
Majdcsak elõkerül 😊

démon hill

football without ultras is nothing

Tuvok
De hova lett Mulder ?!

Alien
Hm jónak tûnik 😊

Alien
22:35 X-Akták, Lord of the Flies (Legyek Ura)

A tartalomból:

Számos nézõ elõtt a két tinédzser Sky Commander Winky és Cap'n Dare, videózzák a legutóbbi kaszkadõrmutatványukat a Dumb Ass show keretében. Cap'n Dare felvesz egy bukósisakot, Winky pedig elkezdi lõni õt egy teniszlabda adogató géppel. Cap'n Dare barátnõje, Natalie Gordon, nem túl boldogan szemléli a mutatványt. Akárcsak egy másik fiú, Dylan Lokensgard. A fiúk a következõ mûsorszámot adják elõ, Cap'n Dare beleül egy toalettbe és legurul egy támfalon. Sértetlenül megússza, a nézõk tapsolnak. Natalie még mindig nem örül. A harmadik attrakció, Cap'n Dare egy bevásárlókocsival legurul egy domboldalon, majd egy rámpán ugratva egyenesen natalia elõ érkezik. A mutatvány balul sül el, Cap'n Dare a földhöz csapódik. Winky és Natalie elszörnyedve látják, hogy habár a bukósisak ép, Cap'n Dare feje összelapult.

Doggett és Reyes megérkeznek az ocean countyi orvosi központba. Dr. Fountain kérte a segítségüket, mert nem tudja megmagyarázni a halál okát...

Alien
Tegnap pl a Hetedik-nél is ott volt mindig a reklámok utána. Elõbb-utóbb reméljük leszoknak róla 😊

Serpa
amíg el nem érik a megfelelõ nézettséget, addig lehet, hogy nem ...

ne lehegyen igazam.
engem is idegesít.

Alien
ne is mond Nem tudom mi a fenének kell mindig benyomni, remélem leszoknak róla...

Tuvok
Megin jól bealudtam a végén 😞
Pedig tök jó rész volt ...

Serpa
mit szóltok a film közbeni, Familia Kft. -s promohoz ?

Ombika
Ahh isteni volt a mai resz is ez a ketto mennyi volt !
Megtalaltam vmit a hitet! 😊

most hogy van, a hajnali nem az esti ismétlése? tegnap késõn értem haza, és ezért beállítottam a videót hogy vegye fel a hajnalit. de most hogy nézném látom hogy a a kedd esti ismétlése

RelakSfromhome
még jó, hogy ma már nem nézem meg a tegnapit, ezért holnap egyben sasolom a kettõt 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ombika
Ahh isteni resz volt a mai de kar ,hogy folyt kov ilyenkor sik ideg vagyok!! 😊

Tuvok

Alien
22:40 X-Akták , Látogatók

Az eszméletlen és hipotermiában szenvedõ Mulder ügynököt egy helikopter szállítja egy alaszkai támaszpontra. Scully azonnal a helyszínre érkezik és számos doktort talál partnere körül, aki a megmentésén fáradoznak. Fox szívmûködése leáll, mire Dana kiveteti Mulder testét a forró vízbõl ( amelyben eddig tartották, hogy felmelegítsék ) és hideg vízbe rakatja, mert szerinte az a megfelelõ. Mialatt az orvosok az ügynök életben tartásán igyekeznek, megismerjük a történetet, amely idáig vezetett...

Tuvok
Hmm, egy igen - igen rossz férj ... megérdemelte ...

Tuvok
htx

Alien
ja 😄

RelakSfromhome
Tegnap szkáli hogy behúzta a nyakát, mikor elkezdtek potyorászni a brekkancsok 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alien
22:45 X-Akták , Friss Csontok

Alien
Mai részbõl:

Mulder és Scully Észak-Karolinában kezdenek nyomozni, amikor két katona is meghal titokzatos körülmények között. Mindketten a Haitiból érkezõ menekülteket elszállásoló táborban teljesítettek szolgálatot és mindkettejük balesetben hunyt el. A hivatalos vizsgálat is balesetként zárta le az ügyeket, de az egyik áldozat felesége, Robin McAlpin, másképp vélekedik. Jack McAlpin autóbalesetben vesztette életét. Az ügynökök megvizsgálják a helyszínt és az egyik fa törzsén különös ábrát fedeznek fel. Robin elmondja az ügynököknek, hogy az egyik katona, Harry Dunham, szerint a halálesetek hátterében a voodoo mágia áll.

jó! 😉

football without ultras is nothing

Tuvok

RelakSfromhome
Te a Zalatnaival nézel tévét?!?

nemtom

Tuvok
Nem, a Zalatnay ... 😄

Mai rész milyen lesz ?

RelakSfromhome
asszony?

Tuvok
Jaja

Ráadásul nekem külön X-akta itthon, hogy hogyan bírják egyes nõk mosolyogva végignézni azt, hogy egy másik nõ élve felboncol egy malacot, majd felvágja az ereit ... 😄

RelakSfromhome
tegnapi rész tisztára a dúm3-mat juttatta eszembe 😄

Serpa
VAN !!!
😊

Serpa
jól hangzik ...

Alien
Aham 😊

Serpa
ez lesz ma ?

Tuvok
hmmmmm

RelakSfromhome
kiságyban!

Alien

Biztos otthon volt, és vigyázott rá valaki

Tuvok
És a kölök ?

Alien
22:40 X-Akták ,Kéz, amely sebez

Egy vidéki város erdejében, két tinédzser fiú és lány, felkeres egy oltárszerû fatuskót, amelyet szerintük fekete mágusok használnak. Az egyik fiú, Dave Duran, tréfából imádkozni kezd, remélve, hogy ezzel ráijeszt a lányokra. Ám a vicc visszafelé sül el és az ima megidéz egy hatalmas, gonosz erõt. A fiatalok megrémülnek és pánikszerûen menekülnek. Az egyiküket, Jerry Stevens-t, azonban elkapja az ismeretlen erõ. Szétroncsolt holttestét másnap vadászok találják meg.

Na ez jól hangzik

Alien
Ehh... metzém= metzén

Alien
Nem tudom, hogy hol van Mulder

Alien
Metzém 😄 ój zsér tlov!

Vagyis, jó rész volt

Tök durva volt volt az elején, amikor a Monicanak elvágták a torkát, utána meg fõcím, és ott volt a lakásán, majd jött John, Skinner telefonál, közli, hogy John kórházban, Monica megfordul, dehát az nem lehet...
Jó rész volt 😊)

Tuvok
Thx a kimerítõ választ .

RelakSfromhome

Bántottad szkálit?!

Serpa
azzé ...

RelakSfromhome
Scully apjára?
SG-beli Hammond nem lófasz! Sõt! Kommandós szerkó jól állt neki 😊

Serpa
engem átvertek ...
😊
azt hittem, hogy a lófasz jelzõt Don S. Davis. -ra mondtad ...
😊

RelakSfromhome
Ja, és az X-aktákban valami fehérköpenyes tökfilkót játszott