X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
A tartalomból:
Számos nézõ elõtt a két tinédzser Sky Commander Winky és Cap'n Dare, videózzák a legutóbbi kaszkadõrmutatványukat a Dumb Ass show keretében. Cap'n Dare felvesz egy bukósisakot, Winky pedig elkezdi lõni õt egy teniszlabda adogató géppel. Cap'n Dare barátnõje, Natalie Gordon, nem túl boldogan szemléli a mutatványt. Akárcsak egy másik fiú, Dylan Lokensgard. A fiúk a következõ mûsorszámot adják elõ, Cap'n Dare beleül egy toalettbe és legurul egy támfalon. Sértetlenül megússza, a nézõk tapsolnak. Natalie még mindig nem örül. A harmadik attrakció, Cap'n Dare egy bevásárlókocsival legurul egy domboldalon, majd egy rámpán ugratva egyenesen natalia elõ érkezik. A mutatvány balul sül el, Cap'n Dare a földhöz csapódik. Winky és Natalie elszörnyedve látják, hogy habár a bukósisak ép, Cap'n Dare feje összelapult.
Doggett és Reyes megérkeznek az ocean countyi orvosi központba. Dr. Fountain kérte a segítségüket, mert nem tudja megmagyarázni a halál okát...
ne lehegyen igazam.
engem is idegesít.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az eszméletlen és hipotermiában szenvedõ Mulder ügynököt egy helikopter szállítja egy alaszkai támaszpontra. Scully azonnal a helyszínre érkezik és számos doktort talál partnere körül, aki a megmentésén fáradoznak. Fox szívmûködése leáll, mire Dana kiveteti Mulder testét a forró vízbõl ( amelyben eddig tartották, hogy felmelegítsék ) és hideg vízbe rakatja, mert szerinte az a megfelelõ. Mialatt az orvosok az ügynök életben tartásán igyekeznek, megismerjük a történetet, amely idáig vezetett...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mulder és Scully Észak-Karolinában kezdenek nyomozni, amikor két katona is meghal titokzatos körülmények között. Mindketten a Haitiból érkezõ menekülteket elszállásoló táborban teljesítettek szolgálatot és mindkettejük balesetben hunyt el. A hivatalos vizsgálat is balesetként zárta le az ügyeket, de az egyik áldozat felesége, Robin McAlpin, másképp vélekedik. Jack McAlpin autóbalesetben vesztette életét. Az ügynökök megvizsgálják a helyszínt és az egyik fa törzsén különös ábrát fedeznek fel. Robin elmondja az ügynököknek, hogy az egyik katona, Harry Dunham, szerint a halálesetek hátterében a voodoo mágia áll.
football without ultras is nothing
nemtom

Ráadásul nekem külön X-akta itthon, hogy hogyan bírják egyes nõk mosolyogva végignézni azt, hogy egy másik nõ élve felboncol egy malacot, majd felvágja az ereit ... 😄
Egy vidéki város erdejében, két tinédzser fiú és lány, felkeres egy oltárszerû fatuskót, amelyet szerintük fekete mágusok használnak. Az egyik fiú, Dave Duran, tréfából imádkozni kezd, remélve, hogy ezzel ráijeszt a lányokra. Ám a vicc visszafelé sül el és az ima megidéz egy hatalmas, gonosz erõt. A fiatalok megrémülnek és pánikszerûen menekülnek. Az egyiküket, Jerry Stevens-t, azonban elkapja az ismeretlen erõ. Szétroncsolt holttestét másnap vadászok találják meg.
Na ez jól hangzik

Vagyis, jó rész volt
Tök durva volt volt az elején, amikor a Monicanak elvágták a torkát, utána meg fõcím, és ott volt a lakásán, majd jött John, Skinner telefonál, közli, hogy John kórházban, Monica megfordul, dehát az nem lehet...
Jó rész volt 😊)
Bántottad szkálit?!

SG-beli Hammond nem lófasz! Sõt! Kommandós szerkó jól állt neki 😊
Nem tudom mi a fenének kell mindig benyomni, remélem leszoknak róla...