X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a faszi aki Scullyval kapcsolatba lépett, ugyebár mint késõbb kiderült õ is szuperkatona volt és nem segíteni, hanem kinyírni akarta Muldert. És ugye mivel Scully és Mulder elõre megbeszélték, hogy hogyan fog visszajönni, ezért nem tudott írni a nevében e-mail a csávó (hisz ugyebár tudta a címet) Na és így csapdába akarta csalni Muldert 😊
Különben akit John és Monica látott, és akinek kiáltott John az tényleg Mulder volt nem? Hisz Scully a másik végében találkozott a szuperkatonával... Vagy akinek Dogett is kiáltott az is ez a fickó volt?
Vészesen közeledünk az #1000. hozzászólás felé...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Röviden a tartalomból:
Bobby Torence, a Cumberland megyei fegyház rabja, egy titokzatos csomagot kap, benne egy disznólábbal. Nem sokkal a csomag felbontása után a férfi nyakán és arcán golyvaszerû pattanások jelennek meg. Áthelyezik a börtönkórházba, ahol két orvos, Auerbach és Osborne doktorok kezelik. A celláját kitakarítja két rab, Paul és Steve, akik kapva a váratlan lehetõségen, megszöknek a szennyeskocsival.
Aki kitalálta a csütörtöki forgatókönyvét annak minden elismerésem. 😊
Amikor a végén a tetovált zabagép bekajálta a kis szirént azon majdnem meghaltam a röhögéstõl pedig már láttam a részt.
A tegnapit még nem láttam, videóról meglesem ha hazaértem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
football without ultras is nothing
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
minden megkezdett regisztrált évért egy csillag jár
de már egy ideje megy az elsõ széria
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Mekkora jelenet?Majd beszartam<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
hiszen 3 meccset is adtak
akkor azért nem láttam az x-aktákat 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ez hogy derült ki ?
számomra érdekes rész volt.
<#eljen>#eljen>
gusztustalan fasság
akkor nem maradtam le semmirõl, csak egy nagy kiröhögésrõl 😛
Végén úgy magyarázta Scully, hogy mindenkibõl az lesz, ami nagyon szeretne lenni ... meg fura, hogy az egész könyéken tudnak a buológiai "csodáról", mégis elhallgatták az ügyet ...
ugy bealudtam rajta mint állat
mi lett a vége?