179
MGS Gamecube-on
-
#99 arghhh.. alig birom ki hogy ne olvassam el:)) no nembaj -
#98 Semmi baj, remélem jó lesz a game!Legyen jóóóó! -
#97 SPOILER!!!!! AKI MÉG NEM VITTE VÉGIG NE OLVASSA TOVÁBB!!!
én szóltam
Elég érdekes lett a végső üldözéses videó. Természetesen itt is alkalmazni kellett a bullet timeot (baah), Snake meg átmegy Swarziba. Ettől független összeségében elég jó! -
#96 mi a baj? -
Ezt az érzést ugysem tudják visszaadni!!! -
Gábor #94 Legalább ugyanaz a szerző írta újra? -
#93 Azt tudom, hogy a zene változott, de konkrétan a Tappy dalra gondoltam. Nagyon remélem, hogy azt meghagyták, mert annál csodálatosabb zene nem sok van. -
#92 Nem, még nem jött meg sajna, de van rá halovány (nagyon halovány) remény hogy jövő hét vége felé megjön mert szerdán postára lett adva. =)
A zene más ezt a neten olvastam vagy preview-ban vagy review-ban de Martin is egész biztos meg tudja erősíteni az infot. -
Gábor #91 Neked megjött már, vagy olvastad vhol? -
#90 A zene változott. -
#89 A grafikán kívül semmit nem szabad módosítani,mert akkor elrontják!! -
#88 Remélem a TTS-ben megmaradnak a MGS1 záró képsorai. Bűn lenne módosítani, a zenére ugyanez vonatkozik (habár azt biztosan nem fogják). Néhány órája fejeztem be a játékot és fellobbant a régi tűz, felkészültem március 26-ra ;) -
balu87 #87 én tudzam,hogy csak VR missziók,én tájékozott gyerek vagyok ám! :)
de én azt is kipörgettem. -
#86 Ha' en is kattantam 1000-el. De amikor kijott az a mission disc en meg voltam rol gyozodve hogy az valami folytatas de amikor kiderult hogy csak VR misziok vannak rajta tok ideg voltam (: -
balu87 #85 tudod mia kkor nagyon rákattantunk!
voltunk vagy 13 évesek :) -
#84 Aze' nekem eleg volt a negyszer... -
balu87 #83 hohó,én azt vagy 15ször végignyomtam.
egy haverommal egy éven keresztül csak azt nyomattuk!
(MGS1) -
Gábor #82 Most melyiket? :) Az újat vagy a régit? Amúgy a Konzolos cikk a PS1es MGSről az egyik legjobb az újság történelmében,szvsz. -
#81 En ma' negyszer toltam vegig es mar elege ismerem a storyt... jojon ma' a hamradik resz hihe :) -
#80 Én is végigtolom mégegyszer! -
Gábor #79 Megvan origi ps1 re! Egyik kedvenc mai napig! -
#78 Én is ebben bízom. Nekem ha csak múvi lenne akkor is megérné a pénzt.. Snake rulz! =)
Nagyon kiváncsi vagyok az MGS3 milyen változásokat fog hozni a játékmenet terén. -
#77 2 óra 53 másodperc,Commander room!!!! Mantis,Meryl, és én Snake!!!ez volt akkor a gyönyör!!!arrrgh!Mantis. -
#76 remélem "élvezni" fogod! anno négyszer élveztem végig zsinórban! még mindig megvan az uccsó mentés! -
Gábor #75 Remélem azért még az "eredetit már halálra játszó" emberkék egyikeként még fogom tudni élvezni! :) -
#74 A game nem tipikus "remake" - ez az eredeti játék felturbózott GC verziója, ergo nem az eredetit már halálra játszó PS-tulajoknak szánták... -
#73 Nagyon bitangok az új, sokkal hosszabb átvezető videók... -
#72 Komoly újítások egy remakeben? Ez kb. olyan, mint ha valaki egy jéték 14. epizódjától forradalmi változásokat várna. -
Gábor #71 Gamespot tesztelte: 8.2
A cikk alapvetően pozitív felhangú, csak a komoly újításokat hiányolja. -
#70 Persze a PAL kényelmesebb, de így két játék árából hármat kapok.. meg ki lehet bírni azt a 20 mp-et. -
#69 Mér' nem várjátok meg az EU megjelenést. Megéri mojolni a freeloader cserélgetéssel? -
#68 Nekem már preorderen van máshol, kár, pedig erre lecsaptam volna. :(
Na mindegy, 9-én az enyém is útnak indul, 2 hét alatt ide is fog érni szépen. =) (US NTSC 45 dolcsiért - plusz egy 59 blokkos memóriakártya ingyér') -
player1 #67 Na fiatalok! Ezt figyeljétek!
www.lik-sang.com :
05 Mar 2004:
GameCube Metal Gear Solid: The Twin Snakes in stock at Lik Sang 6 days prior Official Release
Information:
Genre: Action
Format: Japanese NTSC
Players: 1
Product Features:
Voices are English by default, menu and sub-titles can be changed to English
60 dolcsi + ingyenes a posta!
http://www.lik-sang.com/info.php?category=52&products_id=4079
-
Gábor #66 Csak ezért a gameért (na meg a zeldaért vele:)) veszek holnap Gct!:) -
#65 fincsi lesz! -
#64 Nagyon király lesz a game
Kaplan -
#63 dog!!!!
kivancsi leszek 8 ev mulva milyen grafu gamezok lesznek..aarghh mikor lesz mar cgi szintu real time game? -
-
#61 lehet hogy mar volt idebenn..sooot biztos innen van a link.. de mind1... epitsd magad metal rex -
#60 Soldier on fire videot ne lessetek meg!! tul jo poent lonek le!!!