179
MGS Gamecube-on
-
#139 Nekem NTSC van de szaggat. =) -
balu87 #138 Rendben,feltétlenül! :) -
#137 Annyit fog adni neki, amennyit ér.
Javaslom, hogy néha látogass el a www.gamerankings.com oldalra és hasonlítsd össze az összesített pontszámokat a Konzol értékelésével! -
#136 Csocso, itt mindenki a PAL-os verzióval fog játszani, és mindenki magasról kakil arra, hogy az NTSC-s nem szaggat... Vágod? -
karfiol #135 Gondoltam,hogy nem te fogod... -
#134 pedig van egy marciusi szamom.. meg egy decemberi ( azt olvastam a repcsin) -
balu87 #133 Hát CSOCSO-kám te ott Ámerikábán biztos,hogy nem sűrűn olvasol konzolt,sajnos... :(
De monstanában Csipi szinte mindent lehúz -
#132 nekem 8 ki teszteli csak nagy atelessel keszitse el.. es akkor tuti nem huzza le.. azt azert emlitsetek meg hogy az akadozas az leginkabb a pal ban van. mert en nem latok akadozast az NTSC ben -
balu87 #131 MESTER!
Miért nem te teszteled?
Csalódtam benned :(
Kíváncsi vagyok,hogy Csipi mennyire fogja lehúzni az ff-et :) -
#130 Liquid.
Csipi a Final Fantasy Crystalt viszi... -
karfiol #129 Te fogod tesztelni,vagy a Csipi? -
#128 PAL -
#127 ???? PAL vagy NTSC??? nah majd meglesem megenn hogy nekem BIZTOS nem akadozik-e.. de en nem vettem eszre akadozast!! mondjuk nemtom mire gondolsz.. kicsi belassulast lehet nem vettem eszre de AKADOZAS sehol nincs az NTSC ben -
#126 Úgy szaggat mint az állat. Az elejét néztem, amikor Snake feljön a lifttel, Liquid meg felszáll a helikopterrel - vicc, ahogy akadozik! -
#125 mikor hol?????????? sose vettem eszre!! lehet hogy PAL betegseg??? -
#124 Cheap!
Mikor frissül az oldalad?
Hétvégére ígérted. -
#123 Nagyon fasza a game, tetszik.
Jövő héttől nekünk is lesz.
Ami nem tetszik, hogy nehany helyen belassul.. szaggat...:// -
Ersiman #122 Már? Sajnos még nem is láttam. Még sajnosabb, hogy most pénzem sem lenne rá :-((( -
#121 Mivel pénteken jelent meg a PAL verzió sztem mindenki bőszen tolja - vihar előtti csend :) -
#120 senki mar nem nyomja? -
Gábor #119 A gond az,h pár éve én sem találom a discet :((( -
#118 Igen a regi jo primko emberkek akik a MDIIre azt hittek, hogy gagyi hamisitvany mert Made in China volt rairva:))
Betegek....:) -
#117 Jajj ne is emlekeztess rá, en nagyon sokat halgattam azt az albumot:)
Kár hogy már nincsen meg:( -
#116 Amikor elakartam adni, azt hitték hogy hamisítvány, mert fekete, alig bírtam megmagyarázni hogy nem az. Azokat a hülyéket még a doboz meg a soundtrack CD is alig győzte meg.
Aztán csak sikerült .--------azok a marhák -
#115 a turok 2 volt meg fekete n64 re -
#114 Ha--nekem is megvolt. Király zenéje volt--ja és az egyetlen snes kártya ami fekete színű volt!! -
Gábor #113 Snesre -
Gábor #112 A killer instinctet úgy vettem,hogy volt hozzá OST, ami nagyon jó volt -
#111 Az a zene az, igen.Én már láttam a te nickedet.
Bár a legjobb játékzene amit ott találtam a Mario&Zelda Big Band Live:)) ( de ez nem is ide tartozik:) -
#110 Hetvegen erkezik Kontinensunkre is a jatek. Kivancsian varom, de nem izgatottan...:) -
#109 sosem szoktam jatekzeneket megvenni.. nem is szoktam hallgatni..csak egyszer megsasolnam hogy milyen jatek nelkul...azert meg nem akarok kiadni x dollart -
#108 ott is szoktál járni? még nem láttam a nick-edet!én csak egyet találtam: Twinsnakes Maintheme. -
#107 VGM-en én csak egy számot találtam, de az is a 27perces trailerböl van kiszedve ( a film végi "stáblista" alatt megy ez a zene) -
Gábor #106 Néhány boltban?
Viccet leszámítva: még amcsiban vagy, nem? Miért nem nézel utána boltban vagy neten? Ha tényleg olyan jó lett,mint állítod,akkor a zenéje is megéri,hogy megvedd,nemde? -
#105 jo akkor tudja vki hol lehet egyaltalan megtalalni a zenejet?:) -
#104 ritka mint a fehér holló... -
#103 dc-n tudja vki hol tom megtalalni az mgs tts zeneket -
#102 KURVAJO EZ A GAMEEEEEEEEEEEEEZP))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#101 Hi Martin!Még mindig oly jóképű vagy mint 12éve a Balogh Zsoltiék újságánál voltál?Lassan 20.éve nyomod a játékokat mint mi:)! megvan még a megadrive-od?űdv:egy régi jó barát!
Én még mindig előveszem a turricanokat is! megadrive,snes és AMIGA FOREVER! -
balu87 #100 jajj,véletlenül elolvastam
mindegy...