Metal Gear Solid Twin Snakes
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez igy van,megnézi a memokártyát!de nem tudom mit ad érte,ha talál valamit...nem volt konami mentésem sajnos...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Egyébként a PS1-es be ,amikor a Psycho Mantis-el harcolunk, és az elején mondja, hog belenéz a múltunkba, ott állítólag, ha van a memókártyán valamilyen Konamis játék, akkor mond valamit. Hallotta már valaki?Leírhatná. (U.I:ezt nem én találtam ki, több helyen is olvastam...😊
PSN ID.: Beegabor
Gyerekek meghûlt bennem a vér. Ez nagyon király. Nem is értem, hogy még miért nem csináltak belõle filmet(persze nem élõszereplõset,hanem valami CG-t). Egyébként nem értem a Konamit, hogy miért adta ki ezt a hossú trailert, mert lelõtt egy csomó poént(mármint a fasza jelenetek közül-nem a story-ra gondolok). Mondjuk örülök is neki, mert úgyse tudok GC-t venni..........Naszóval, aki még nem látta az töltse le!!!!---(kurvajó az a két poén a végén)
PSN ID.: Beegabor
lejött már 11 mega,és még nincs kép!!!!a hangot hallom,új és régi kererve.nem tök ugyan az,mint a régi.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Én már láttam, szétbüntet mindent. Nézd meg! =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
AZTAROHADT..........
fel oras MGS video jott ki.. jol latjatok..27 perces!!!!!!!!
hardwireden van a link...
fel oras MGS video jott ki.. jol latjatok..27 perces!!!!!!!!
hardwireden van a link...
Übercool játék lesz! =)
És mingyá jön a március. =)
És mingyá jön a március. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
gyóóóó....ezért venni kell egy GC-t...😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
← ElőzőOldal 4 / 4

)