Metal Gear Solid Twin Snakes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal szerintem nyugodtan szedd le a masodik esetleg a harmadik resz zenejet.. mert a TTS ben max az az egy erdekes zene van mikor a sniper wolf ellen megy a snake.. es van az a dormogos zene..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de amugy nem titok a cuccos:
regelni kell!!!!! majd keressetek ra akarmilyen jatek zenejere...
hirtelen talaltam 3-4 ftp-t ahol nagyon sok giga jatek zenek vannak
ezért nem szaggat a zelda, mert 60 hz n tök simán fut. emiatt én sem láttam semmiféle szaggatást...
www.hordamusic.hu
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Csak mert sokan beszélnek ricc-röccrõl és pl. a Zelda is olyan, hogy 50 Hz módban úgy szaggat, hogy majdnem kivágtam a gépbõl, amikor elsõre próbáltam, de a B-t nyomvatartva 60 Hz módban indul el és akkor viszont teljesen stabilan tartja a 30 FPS-t.
(Látszik, hogy a PAL változatba csak belekutyulták az 50 Hz módot és nem optimalizálták az USA változathoz képest.)
Másvalaki próbálta?
www.youtube.com/aabyssx
www.hordamusic.hu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Nembaj, majd ha a Zeldát végignyomtam visszatérek a kis rohadékhoz. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Na szal amikor kijött a Splinter Cell, úgy voltam vele, hogy ez a lopakodós játékok királya.. viszont az MGS a bármilyen játékok egyik császára. =)
Engem kicsit idegesítenek az olyan butább dolgok, amikor átrúgok az ellenfélen, meg amikor éppen "fáj" neki, akkor nem lehet megsebezni.. de azért élvezetes a játék nagyon, bár a lopakodós, "kémkedõs" dolgok nekem a Splinterben jobban bejönnek.
MGS-nek viszont olyan szintû sztorija van, és ez olyan módon van tálalva, olyan hangulattal megspékelve, amit nagyon nehéz überelni, sajnos a második résznek sem sikerült. 😞
CSOCSO neked Mantis mondott valamit a kimentett állásaidról? Nekem ugyanazon a memkártyán volt egy Eternal Darkness végigjétszott mentés, de rá se b*szott. 😞 Zelda neked vagy valami?
amugy olvastam a csipi iromanyat (tojasos gamez teszt GC re) es ott irta hogy o nevetsegesnek tartja hogy az MGS ben csak 5 centirol latnak.. valamilyen siznten ez tenyleg baromsag..de szerintem a GC-s verzioban meg konyebben vesznek eszre mint az eredetiben..foleg ha extreme fokozaton nyomod.. ott aztan eleg brutkon eszrevesznek..sokkal tavolabb latnak mint a zold csik
Kötelezõvé nem tenném, mert biztos van akinek ez a fajta játékmenet nem jön be, de tényleg alapmû a videojátékok történetében mindegyik MGS - ez is. =)
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Javaslom, hogy néha látogass el a www.gamerankings.com oldalra és hasonlítsd össze az összesített pontszámokat a Konzol értékelésével!
De monstanában Csipi szinte mindent lehúz
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Miért nem te teszteled?
Csalódtam benned 😞
Kíváncsi vagyok,hogy Csipi mennyire fogja lehúzni az ff-et 😊
Kőbányai??? VILÁGOS!!!