Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
így vannnn

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Repül az Alfa

Földet ér az Alfa

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

Mazda BP FALKEN RX-7

HPA Motorsports Stage II R 32

Spoon S 2000

Trial Celica SS-II

Nissan Option Stream Z

Kösz a javítást!

MikX
A Nissan rendbe, a másik az egy Mine's Evo VI!
Ez nem piszkálásképp mondom...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nismo 400R

Mine's Skyline GT-R

Az. Azt hiszem van egy eladó kormányom. Olcsón adom, adatai lejjebb.

Köszi a választ, bár nem javított sokat a lelkiállapotomon. Most akkor vennem kell egy Logitech-et? Szerintetek azt tudom majd használni az eddigi játékokkal és esetleg pc-vel?

JGTC
még egy Subarus<#wilting>
Jól van látom Te is azzal alázod a gépet!<#eplus2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hmuda
Én már régen mentem CIEN-el, de asszem már alapból úgy lehet megveni, hogy versenytuning cuccok vannak rajta. Ez pedig a "gyárituningos" gépek ismérve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Age
Erre a kérdésre volt válasz az elõzõ hozzászólásom elsõ része. Ez rejtély.
A játékost szerintem azért nem engedi be Cien-nel, mert még csak koncepció.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

HondaVTI
Jaaa! Az lehet, bár ez elég nyomi értelmezése az "unmodified cars"-nak. De a 0km-es gyári Cadillac CIAN-t miért nem engedi benevezni, holott ellenem meg nyomul vele?!

Al Age
Igen, ezt már többen mondták. Az unmodified pedig érzésem szerint azt jelenti, hogy csak teljesen gyári autóval mehetsz, amit ugyanakkor tuningolhatsz. Nem mehetsz például gyári tuning kocsikkal, még le nem gyártott autókkal (Concept Car), stb...

HondaVTI
Sziasztok!

Azt jól sejtem, hogy az egy "gyenge" bug-ja a játéknak, hogy a Prof. Supercar festiválban (unmodified cars only) kitételnél a porrá tuningolt Subaru STi-vel nyerem a versenyeket és a gyári Cadillac CIAN-t nem engedi be, pedig ellenem nyomulhatnak???!!! <#wow1>

Al Age
A GT mód menüjében van jobb oldalt egy Jukebox menüpont, ott lehet válogatni a zenéket.

Szerintem ez a game egyetlen komolyabb gondja , de ez megoldható lett vlna. Direkt szivatják a parasztot, hogy vegye meg ezt a kormányt is. Bevehetik.
De azért ez milyen gagyi , hogy másik kormánnyal meg nem mûködik , amikor usb-s mind a kettõ. Ez egy rohadt nagy lehúzás!
DoNorBi
Zeneszámokat lehet választani mint a 3-ban és ha igen akkor hol?

Haverok, Buli, Fight Club!

Al Age
Ugyanakkor tény, hogy ebben a játéknan sem feltétel a kormány a gyõzelemhez, valamint nem mindenki a digipaddal kínlódik kanyarodásnál.

mohus
ja logitech driving force-om van (kék színû Gt3 kormány)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
pech.

mohus
Kormánnyal kell tolni...

én a GT3-ban banánnal jobb idõket mentem mint kormánnyal...a GT4ben ez nincs így...sõt fordítva van. Szerintem rosszabb kanyarodni a digipad irányaival mint kormánnyal.

Csá Smarzédé. Egyik barátomnak hasonló a problémája a kormányával. GT3-mal tökéletesen megy , a GT4 meg nem.Csak neki 60000 Ft-os MOMO Force kormánya van.Nemsok kellett, hogy szétverje a ps2-vel a tv-t😊.De ez mocskos gyökér dolog, az tuti.
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Találkozott már vmelyikõtök hasonló problémával?
Az eddig (más játékoknál: CMR4-5, GT3)tökéletesen mûködõ Thrustmaster Ferrari Enso (Enzo?) FFb-s kormányommal nem tudok GT4-et játszani. Indítás után bekalibrál, végállástól végállásig majd középre vissza, és amikor az intro elindul és x-et v. startot kéne nyomni, SEMMI sem történik. Ha kihúzom és a gamepad-ot bedugom, akkor azt érzi és úgy lehet játszani.
Alig vártam a GT4-et, erre így jártam SEGÍTSÉG, nagyon el vagyok keseredve.
Én is akarok ide írni, de így nincs mirõl!!! <#falbav>

üdv
smarzédé

JGTC
Gondolom már Ti is észrevettétek de a formula autónál a leg szembetûnõbb, hogy ha kevés benzin van a tankban akkor megy a legjobban.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
asszem Jaguar E-Type volt amivel ott mentem. Kis tuninggal jól megy.
Bivaj nagyon az öregek között, Le Mansban kivitte a 295-öt is <#vigyor>
bár sok pontot nem kaptam asszem

JGTC
én is sokat tököltem, hogy mivel menjek a 24óráson mert nem akartam jobbal menni mint a gép legjobbja(BMW GTR Race Car), erre a próbálgatásra elment vagy 1 napom aztán bedurvultam és a Toyota 7 Race Carral megcsináltam...
superhard gumi, hátra hard elõre aztán hadd szóljon 6kört bírt ki ami elégjónak számít szerintem, a benzint meg zabálta.

Al Age
GT3 után kicsit tényleg szokni kell az irányítást, Enthusia nekem nincs meg, azzal még nem játszottam. Amikor haveromnál elõször mentem a GT4-gyel még az egyenesekben is leestem az útról. Viszont az autók viselkedése sokkal jobb lett szerintem a GT4ben. Valósághûbb jóval, mint a 3-ban.

DoNorBi
Kormánnyal könnyebb vagy nehezebb lesz az irányítás?

MikX
most a Forma-1 et nyomom, de nekem kell csinálni, mert a csákó kicsit béna
És hosszúak a versenyek, egyszerre csak az 2-t csinálok, nem tudok tovább ott ülni elõtte!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
nemsokat, deén nem is arra mentem igazán

Hmuda
Én a nyeremény Chevy-mmel (1970-es, nemtom pontosan milyen típus). Én nem az A-Specre hajtok, inkább a százalék érdekel. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Age
😄
És hány pontot kaptál? 1-et vagy 2-t?😄

Hmuda
Hát mostmár 20óránál biztos lehetsz, hogy nem kezdem újra. 😄

MikX
Mondom, próbáld a Falken Skyline-al, az nálam 5 kört bírt, super hard gumival

MikX
én AC Cobrával!
Hehe

Al Age
Mivel nyomtátok Ti le a profi versenyek között az 1970 elõtti autók versenyét és mennyi pontot kaptatok érte?
Én bármivel megy, mindig berak ellenem egy AC Cobrát a köcsögje. Próbáltam tuning nélküli régi Skyline-nal, de nem is erõlködtem, mert kaptam volna érte vagy 20 pontot. Most egy Alfa Spider Duetto-val próbáltam, azzal már 100 pontot adna, de a Cobra ellen esélyem sincs tuning nélkül, tuninggal meg átesnék a ló túloldalára, ismétcsak túl kevés lenne a megszerezhetõ pontok száma...

Hmuda
Nah megvan.

Subaru IMPREZA Super Touring Car '01

Jó kis kocsi, csak mint kiderült, zabálja a kerekeket és az üzemanyagot. Mire a negyedik kör lemegy alig van negyedéig a tank.

Hmuda
Jah, eltelik, csak a váltogatás ne lenne. :-(

MikX
De ha kisebb teljesítményû autóval mész, akkor meg lehet növelni a kinnmaradási idõd, mert akkor a gumi se, a tank se fogy el olyan hamar!
Én a Falken Skyline-al mentem, stílusosan<#vigyor3>

MikX
THX, EÉn közben könyvet olvastam, lenyírtam a füvet, neteztem, ilyesmi...
Csak eltelik valahogy az a 8 óra!

Hmuda
Egy nyeremény Imprezával. Valami super racing car, majd megnézem ha megint váltani kell. Pedig direkt vettem rá a legkeményebb gumiból, hogy tovább tartson, így én is keveslem a 4 kört. Fõleg mivel az 1000mérföldes EU versenyen a Ginettámmal (asszem ez a neve) sokkal több kört mentem csere nélkül, pedig azon csak síma sport-hard kerék volt.

JGTC
mivel mész rajt? mert a 4kör tényleg nem sok

JGTC
tényleg másabb mint a 3ban volt de nem roszabb annál csak meg kell szokni, akinek volt prologue azt nem érhette meglepetés

DoNorBi
Hellboy!
Vki megosztaná a véleményét az irányításról mert nekem nagyon nem jön be a GT 3 és
az Enthusiához képest.Eléggé furcsán kanyarodnak az autók.Jól látom szerintetek?

Hmuda
Ez a 24 órás Nürgburgring menet kikészít. Ha nem kapcsolná ki a gyorsítást minden pit-nél akkor sokkal egyszerûbb lenne, de így minden negyedik kör után mehetek ellenõrizni a gépet. :-/

Hmuda
Na ezek már sokkal jobb képek. <#vigyor3>

MikX
Ittvan pár jobb:
Nissan Skyline R-32:

Wolkswagen Golf V GTI:

Honda NSX:

MikX
lehet igazad van, mindíg keverem a TVR-eket

MikX
THX, észrevettem, csak nem volt fenn photoshop, aztán gyorsba csináltam paintal(LOL), és ez lett!