8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohuska
  • JGTC
  • Norbi7
    Sziasztok! Ezzel a képpel szeretnék sikeres tanévet kívánni mindazoknak akik előtt egy újabb év áll. :) Persze a többieknek is minden jót kívánok.
  • Sesshoumaru23
    Ha valakit érdekel írjon..
  • Sesshoumaru23
    Sziasztok! Mennyiért vesztegethetném a GT4-emet? 1 hónapos, alig használt és karcmentes..
  • mohuska

• mohuska
    phersze csak hozd léc az új focit! OK?
  • mohus
    jössz költöztetni a bratyót szombaton?
  • mohuska
    ja, de ez csak ilyen family cup, azt igazán nem is tolta.....ja és az SS Silveradóm az 850 HP full tuning úgy hogy nekem aztán keménykedhet a hüle..........

ja 1ébként Fuji a pálya.
  • JGTC
    Na és a 390-ben az arc az a legkeményebb verda a három közül. Végül is csak az készült versenyre!!!!!!!

Melyik pálya ez?
  • mohuska
    Vajon mit érezhetett szerencsétlen Hans a Porschében?

• mohuska
    OFF

akkor legközelebb hozzad ok
    má unom a GT-t :)

ON
  • mohus
    azt majd a játékosok forumába WE9/PES5...

sztem meg a we7:international egyáltalán nem volt pes3...nem tudom játszottál e vele ps2-n
    legjobb szim volt, elgurult a labda stb A pes4ben már kezdett hozzád nőni, mint a fifában...kezdőknek vagy éppen fifáról áttérőknek persze nem ajánlom a we9-et kihullik a hajuk 1 perc alatt
  • SnEaK MASTER
    OFF

"az irányítás visszatért a we7:i-re"
    Hat SZVSZ ez nem jelent feltetlenul sok jot... Leven hogy a PES4 iranyitasa es fizikaja jelentosen fejlodott a korabbi epizodokhoz kepest (ezt ugy ertem hogy valosaghubb lett - nem csak en mondom, hanem sokan masok), es a Pro Evo 3-hoz valo visszatres SZERINTEM csak visszafejlodest jelenthet...
    De azt azert elismerem, hogy a Pro Evo 3 volt az igazi uttoro, es a negyedik epizod csak az alapotlet tovabbgondolasa.
    Egyebkent milyen uj cselek, trukkok, mozzanatok szerepelnek a jatekban, ha szabad megtudnom??? :)

ON

• SnEaK MASTER
    Kosz a pontositast. :)
  • mohus
    Lammer jellemzése,

értelmes, segítőkész, rengeteg jó cucca van, imád játszani:nagy gyerek, nagyon ért a konzolos PC-s cuccokhoz...én a felét nem értettem, amit néha a fejembe akart tufkodni:)

a lényeg hogy GT4 töltike a múlté, nincs már rettegés a 24 órás menetnél, hogy mikor jön a piros karika:)
  • mohus
    Mennyből az Angyal:)

OFF
    Öcsi...leszedtem a WE9-et(winning eleven 9/pes5)...DVD-n meg a wincsin már fenn van...az irányítás visszatért a we7:i-re a mozgások jobbak, mintha jobban lehetne érezni a mandrók testtömegét...
    feltoltam az angol patchet rá hogy ne krixkrax japán legyenek rajta, a japcsi kommentátor továbbra is frenetikus:)
    ON
  • mohuska
  • mohuska
    thanx a lot.....
  • Lammer
    szivesen maskoris
  • Al Age
    más
    még mindig elvakult vagy, nem is kicsit :-)
  • mohus
    ja és THX to LAMMER a GT4m vincsis lett:)
  • mohus
    öcsém ez tényleg nagyon jó

más
    enthusia nem ér a GT4 közelébe...
  • JGTC
    jók a képek
    ez most a német sorozatod második része?
  • zol3e
    Szerintem erős a megállapításod, mivel a gt4-et versenyzők,tesztpilóták beavatásával és véleményük figyelembevételével "csinálták". Az enthusia-rol nem olvastam hasonlót "szakértőktől"/itt nem fórumokról van szó/.Amugy az enthusia szerintem is igen jó game.
  • mohuska
    naon kössz......igyekszem.....
  • cenobite
    Dzsíííííí, ez a felső kép nagyon tuti!
  • Kaplan
    Hangban?
    Elég sok helyen mondták már , hogy a motorhangok eléggé egyenlőek .
    A zene meg a GT4-ben mindenképp jobb.
    Most melyikkel nem értesz egyet?
  • mohuska
    Épp most teszteltük haverommal.....nem nagyon értek veled 1-et, főleg nem a hangban.....fizika télleg jó.
  • Kaplan
    OFF!
    Tegnap megszereztem az Enthusa Prof Racinget!
    Azt kell mondjam , fizikában-irányíthatóságban veri a GT4-t!
    Számomra még élvezetesebb is vmiért több a motiváció, hogy a versenyeket csináljam meg.
    A zenék terén a GT4 mindenképp jobb , viszont motorhangokban teljesen egyenlő.
    Köszönöm a figyelmet :)
    ON!
  • mohuska

• Al Age
    Egykét baki volt benne, de a "természetes lelkű" fogott meg legjobban. :-)
    NA = normál légköri feltöltésű, azaz szívómotor. Turbófecskendőről még nem hallottam, turbó feltöltőről inkább. Supercharger = kompresszor.
    Lényegében ennyi, viszont a 787B emlékeim szerint turbós, de lehet, hogy ebben mégis Neked van igazad.
  • SnEaK MASTER
    Vlamit rosszul mondtam? (meglehet... :P)
  • Al Age
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • SnEaK MASTER
    NA (naturally aspirated ) annyit tesz, hogy a kocsi teljesitmenyet nem lehet turbofecskendovel vagy supercharger-rel novelni, igy a teljesitmenynovelest a verda alkatreszeinek kicserelesevel (konnyebb es efektivebb alkatreszek installalasaval) tudjak elerni - lasd NA Tune.

"Naturally Aspirated" kabe annyit tesz, hogy termeszetesen meghajtott, direktben forditva: termeszetes lelku.

Ilyen kocsi pl. a Mazda 787B vagy a legendas Ford GT40. A jetekban egyebkent sok NA-s kocsi van, joval tobb mint supercharger meghajtasu...
  • JGTC
    enyémnek a képminösége sokkal gagyibb
  • Al Age
    Tied jobban néz ki, jobban van beállítva! :-)
    Aki meg lekoppintotta bújócskázzon álmában Hitman-nel!
  • JGTC
    gyalázat lekoppintották a képemet a #4143-ast
  • mohus
    :(
    sima mpeg lol:)
  • zol3e
    ok!