8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    "The next GT game to arrive, of course, will be Gran Turismo 4 on the PlayStation Portable, and it's known that Polyphony Digital was considering creating an online version of GT4 for the PS2 at some point in the future - although whether this plan is still on the table remains to be seen."

én inkább az online gt4-et várom már
  • Al Age
    Szerintem összességében kell érteni. De nem vagyok programozó, nem ismerem a PS3 képességeit, miattam akár mi is lehet. Lévén, hogy a PS2-ből kihoztak annyit, hogy egy GT4 fusson rajta probléma nélkül....
    Mondjuk az engem picit zavart már, hogy a felnik nem egészen 3D-sek a játék alatt. Ezt egészen biztosan megoldják. :D
    Valamint szerintem lesz keréknyom a pályán, amit a játékosok kocsijai húznak. Aztán ott van a törés...
  • UNREG
    vajon
  • UNREG
    Másnál ez igaz is volna, de most Yamauchi-ról van szó, tőle távol áll a kamuzás...
  • JohnnySmith
    Valószínűleg mond6ta volna azt is hogy "huu emberek a gt5 ezerszer szebb lesz mint a gt4 volt szal vegyetek ps3mat de izibe"
    Szóval ez csak azt jelenti hogy szebb lesz sokkal mint a gt4. Ennyi.
  • UNREG
    Ez a 100X részletesebb lesz, mint a GT4, valyon mit takarhat? Ha egy kocsi 4 ezer poligonból állt a GT4-ben, akkor a GT5-ben 400 ezer lesz? Vagy a játék egészére kell érteni, hogy az lesz részletesebb? Mindenesetre a TGS-ig találgathatunk... :)
  • UNREG
    Gran Turismo 5 coming in 2007, says Yamauchi

"Headline PS3 title will be "100 times more detailed" than Gran Turismo 4"
  • Al Age
  • Luiprima
  • Don Laguna
    Biztos is:)
    Most veszek egy uj Kingstom Prendrivot:)
  • mohus
    minek neked ilyen nyomtató?

sztem jobb egy pendrive, PC+nyomtató összeállítás
  • Don Laguna
    Most szünetel mejd a GT4:(
    Most Wow-ozok:)
  • SnEaK MASTER
    Szerintem hivatalosan valszeg sosem, de azert szurke import lehetseges...
  • geri15
    bocsi, én csak olvasom a fórumot, de MO-ben? hogyha Magyarországról van szó, akkor nem MO-n, vagy MO-on lenne a helyes? Sorry, nem rosszindulatból mondom, csak ha lehet beszéljünk már helyesen ;P

persze ha nem erről van szó, akkor elnézést az akadékoskodásért :)
  • Don Laguna
    ÉS az a nyomtato mikor lesz MO-ben?
  • mohus
    thx
  • Lammer
    ha sima IDE akkor hajra, alatalaban CSre jumpereld... de ha nem megy MAster...
    GL&HF :P
    marmint mihez progi??? Hdloaderre gondolsz???
    eurasia.nu forum regelj es banyassz... :P
  • mohus
    azért kicsit lutri a dolog...

a DNAS sony ellenőrzési okosság is mindig lefit a csatlakozáskor...

namármost nekem régi gépem van NEO 2.2-es chippel ezzel átsiklottam a teszten...de az újabb csillivili chipekknél nem tudom mi a helyzet

a ranglistan a 852. vagyok a B3-ban:)
  • mohus
    van egy maxtro 80gb-osom most felszabadul mivel a samsung 200GB elég a pchez

egyszerűen csak toljam rá?

mlyen progi kell hozzá? esetleg fasza link ahol minden le van írva...angol is lehet
  • Lammer
    hathamert elolvastad volna amit irtam... szarok a netre nem is azert vettem, csak poenbol kiprobaltam de nem ment... MERT NEKEM A HDLOADERhez kell, tudod vinyorol jatszas... nincs toltike-toltike...
  • JGTC
    az tényleg nem sok pénz érte

ez a videó állat, most hogy újra láttam rendesen megkell szokni a sebességet
    [közben megint előkotorja a B3-at]
  • mohus
    akkor nem értem miért írtad hogy neked már ezer éve van, ha netezni meg nem tudsz
  • SnEaK MASTER
    Kosz, de mar sikeresen vegigvittem ezt a versenykiirast, mindegyik versenyen nyertem, csak Hong Kongban voltam masodik... A Minolta Toyota 88-CV egy igazi gyongyszem!

Az LM-es Ford GT es a Nurburgringi zaro video szep ajandek a bajnoksag megnyereseert.
  • Ombika
    MEGALOL! :)
  • Lammer
    tuti chip miatt... :C
  • mohus
    Burnout 3 - Online - 30MB -MPG
  • mohus
    "amugy nekem fagy a network disc."

miert?
  • mohus
    harminc euroért vettem Grazban
  • Lammer
    hatezbeteg!!! gt4re speckozott printer... uramatyam... :DDDD
  • UNREG

Erről van szó.
  • JGTC
    jó volna B3-at nyomni
    Mi is az ára egy ilyen adapternek? Habár akkor még a játékot is be kell szereznem eredetiben áááá reménytelen nincs most annyi dellám.
  • JGTC
    nálunk nincs de Japánban van (most megnem mondom a gyártó nevét)olyan nyomtató ami kifejezetten a GT4 képeket is nyomtatja
  • Lammer
    Traktor!!! LOL!
    amugy lehet nekem elobb volt BBAm... szal... de ha nem javits ki ;)
    amugy nekem fagy a network disc... :CCCCC en vinyozas miatt hasznalom... memkartyarol boot, majd vinyorol game ;) tiszta kenyelem...
  • Don Laguna
    Ez hogy érti a GT4-ben hogy Print???
    Nyomtatót hogy birokrá kötni vagy mi lene az?
  • Ombika
    En mai napig nem ertem miert ir ki nagyobb loerot mikor meg bemegyek versenyre akkor meg kevesebb?!
  • DoNorBi
    Titeket nem zavar hogy kocsi megvásárlása után alapból feljebb megy a lőerőjűk?Már a 3ban is gáz volt de itt a le mans autóknál nagyon cinkes.Pescarolo 550 hp, garázsomba meg hirtelen 800ra felmegy.
  • mohus
    én sajnálnám rá a pénzt....még akkor is ha van

x360-at,ps3-at sem elsőként fogok venni megvárom a warez operationt:) az legalább 1 év az eu kiadás után....mire kialakulnak a dolgok

de lehet előbb veszek kerti traktort...abba nagyon bele vagyok habarodva:)és még a grafikája is jó:)

tessék szépen adaptert venni...B3-az akarok ellenetek:)
  • Al Age
    Nálunk (Kapuvár) most hétvégén volt, de mivel nem járok disco-ba ezért csak utólag értesültem róla. :DDD
    Gondolom Nálatok is a Smart-os csapat lesz.
  • kiskami
    Itt a közelben, a Magyar Tenger disco-ban (Keszthely mellett) GT4 bajnokság lesz! Király.
  • Al Age
    gáááááááz....... :DDD