8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4140 "The next GT game to arrive, of course, will be Gran Turismo 4 on the PlayStation Portable, and it's known that Polyphony Digital was considering creating an online version of GT4 for the PS2 at some point in the future - although whether this plan is still on the table remains to be seen."
én inkább az online gt4-et várom már -
#4139 Szerintem összességében kell érteni. De nem vagyok programozó, nem ismerem a PS3 képességeit, miattam akár mi is lehet. Lévén, hogy a PS2-ből kihoztak annyit, hogy egy GT4 fusson rajta probléma nélkül....
Mondjuk az engem picit zavart már, hogy a felnik nem egészen 3D-sek a játék alatt. Ezt egészen biztosan megoldják. :D
Valamint szerintem lesz keréknyom a pályán, amit a játékosok kocsijai húznak. Aztán ott van a törés... -
#4138 vajon -
#4137 Másnál ez igaz is volna, de most Yamauchi-ról van szó, tőle távol áll a kamuzás... -
#4136 Valószínűleg mond6ta volna azt is hogy "huu emberek a gt5 ezerszer szebb lesz mint a gt4 volt szal vegyetek ps3mat de izibe"
Szóval ez csak azt jelenti hogy szebb lesz sokkal mint a gt4. Ennyi. -
#4135 Ez a 100X részletesebb lesz, mint a GT4, valyon mit takarhat? Ha egy kocsi 4 ezer poligonból állt a GT4-ben, akkor a GT5-ben 400 ezer lesz? Vagy a játék egészére kell érteni, hogy az lesz részletesebb? Mindenesetre a TGS-ig találgathatunk... :) -
#4134 Gran Turismo 5 coming in 2007, says Yamauchi
"Headline PS3 title will be "100 times more detailed" than Gran Turismo 4" -
#4133 -
#4132 -
#4131 Biztos is:)
Most veszek egy uj Kingstom Prendrivot:) -
#4130 minek neked ilyen nyomtató?
sztem jobb egy pendrive, PC+nyomtató összeállítás -
#4129 Most szünetel mejd a GT4:(
Most Wow-ozok:) -
SnEaK MASTER #4128 Szerintem hivatalosan valszeg sosem, de azert szurke import lehetseges... -
#4127 bocsi, én csak olvasom a fórumot, de MO-ben? hogyha Magyarországról van szó, akkor nem MO-n, vagy MO-on lenne a helyes? Sorry, nem rosszindulatból mondom, csak ha lehet beszéljünk már helyesen ;P
persze ha nem erről van szó, akkor elnézést az akadékoskodásért :) -
#4126 ÉS az a nyomtato mikor lesz MO-ben? -
#4125 thx -
#4124 ha sima IDE akkor hajra, alatalaban CSre jumpereld... de ha nem megy MAster...
GL&HF :P
marmint mihez progi??? Hdloaderre gondolsz???
eurasia.nu forum regelj es banyassz... :P -
#4123 azért kicsit lutri a dolog...
a DNAS sony ellenőrzési okosság is mindig lefit a csatlakozáskor...
namármost nekem régi gépem van NEO 2.2-es chippel ezzel átsiklottam a teszten...de az újabb csillivili chipekknél nem tudom mi a helyzet
a ranglistan a 852. vagyok a B3-ban:) -
#4122 van egy maxtro 80gb-osom most felszabadul mivel a samsung 200GB elég a pchez
egyszerűen csak toljam rá?
mlyen progi kell hozzá? esetleg fasza link ahol minden le van írva...angol is lehet -
#4121 hathamert elolvastad volna amit irtam... szarok a netre nem is azert vettem, csak poenbol kiprobaltam de nem ment... MERT NEKEM A HDLOADERhez kell, tudod vinyorol jatszas... nincs toltike-toltike... -
#4120 az tényleg nem sok pénz érte
ez a videó állat, most hogy újra láttam rendesen megkell szokni a sebességet
[közben megint előkotorja a B3-at] -
#4119 akkor nem értem miért írtad hogy neked már ezer éve van, ha netezni meg nem tudsz -
SnEaK MASTER #4118 Kosz, de mar sikeresen vegigvittem ezt a versenykiirast, mindegyik versenyen nyertem, csak Hong Kongban voltam masodik... A Minolta Toyota 88-CV egy igazi gyongyszem!
Az LM-es Ford GT es a Nurburgringi zaro video szep ajandek a bajnoksag megnyereseert. -
#4117 MEGALOL! :) -
#4116 tuti chip miatt... :C -
#4115 Burnout 3 - Online - 30MB -MPG -
#4114 "amugy nekem fagy a network disc."
miert? -
#4113 harminc euroért vettem Grazban -
#4112 hatezbeteg!!! gt4re speckozott printer... uramatyam... :DDDD -
Erről van szó. -
#4110 jó volna B3-at nyomni
Mi is az ára egy ilyen adapternek? Habár akkor még a játékot is be kell szereznem eredetiben áááá reménytelen nincs most annyi dellám. -
#4109 nálunk nincs de Japánban van (most megnem mondom a gyártó nevét)olyan nyomtató ami kifejezetten a GT4 képeket is nyomtatja -
#4108 Traktor!!! LOL!
amugy lehet nekem elobb volt BBAm... szal... de ha nem javits ki ;)
amugy nekem fagy a network disc... :CCCCC en vinyozas miatt hasznalom... memkartyarol boot, majd vinyorol game ;) tiszta kenyelem... -
#4107 Ez hogy érti a GT4-ben hogy Print???
Nyomtatót hogy birokrá kötni vagy mi lene az? -
#4106 En mai napig nem ertem miert ir ki nagyobb loerot mikor meg bemegyek versenyre akkor meg kevesebb?! -
#4105 Titeket nem zavar hogy kocsi megvásárlása után alapból feljebb megy a lőerőjűk?Már a 3ban is gáz volt de itt a le mans autóknál nagyon cinkes.Pescarolo 550 hp, garázsomba meg hirtelen 800ra felmegy. -
#4104 én sajnálnám rá a pénzt....még akkor is ha van
x360-at,ps3-at sem elsőként fogok venni megvárom a warez operationt:) az legalább 1 év az eu kiadás után....mire kialakulnak a dolgok
de lehet előbb veszek kerti traktort...abba nagyon bele vagyok habarodva:)és még a grafikája is jó:)
tessék szépen adaptert venni...B3-az akarok ellenetek:) -
#4103 Nálunk (Kapuvár) most hétvégén volt, de mivel nem járok disco-ba ezért csak utólag értesültem róla. :DDD
Gondolom Nálatok is a Smart-os csapat lesz. -
kiskami #4102 Itt a közelben, a Magyar Tenger disco-ban (Keszthely mellett) GT4 bajnokság lesz! Király. -
#4101 gáááááááz....... :DDD