Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
az enyém még megvan ! nem kell? eladó 😊))

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hmuda
Amúgy eléggé közepes a járgány. Versenyezni csak eleinte érdemes vele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Az egy photo location kép.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Age
Havernál próbáltam ki ezt a gépet és amin meglepõdtem, hogy nagyon kezes kocsi!
Összességében pedig egy szóval tudnám leírni: kellemes.
Tuning nélkül mentem csak vele de így nagyon tetszett.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Akkor a képet hogy csináltad?😊

CHEAPBOY
na szep😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
még bele sem ültem😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
a legtobbjuk igen, nem jatszottam ki a jatekot (nem is fogom😄), de eddig ugy vettem eszre en is.

Hmuda
Már nekem is újra megvan. :-)

Mostmár egyetlen járgányt se adtam el, csak azt amit én magam vettem gyárilag, azokat úgyis akármikor újra megvehetem. :-)

Amúgy jól vetem észre, hogy az összes nyeremény kocsi olyan, hogy gyárilag nem beszerezhetõ?

CHEAPBOY
s mit lep a kicsike?😊

mohus
nekem még megvan bibibi....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hmuda
Legalább egyszer-nyerhetõ volt? :-(

Én régen eladtam a DeLorean-omat és késõbb vettem észre, hogy ez bizony gyárilag nem eladó és már megnyerni se lehet. Újra is kezdtem.

DoNorBi
erre látom hogy az autóváltást és eladást mindenképp elmenti,ez nagy butaság szerintem

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Tegnap szépen beszívtam mert eladtam a legjobb autómat hogy kiprobálhassak vmit,kiettm az auto save-et azt mégis elmentette<#rinya>

Al Age
Játék indításkor automatikusan betöltõdik a legutóbbi mentés, de ezen kívül nincs Load lehetõség. Tehát ha valamit elcseszel és nem akarod hogy úgy maradjon akkor restart.
Arcade mód nem játszik bele semmibe.

mohus
úgy érted lehet-e menteni? jah...automatán tölti a játékállásod, amit vagy magad vagy beállítva automatán menteget...

DoNorBi
Load Game van a játékban és az Arcade mode feldobja a %-ot?

mohus
ezen már én is gondolkodtam...
sok a töltögetés, de jelenleg nincs idõm ezzek b*szakodni😊

DoNorBi
Én backupon tolom a gt-t csak van egy problémám mégpedig,arcade módban az egyik rallys pályán mindig kifagy,de GT mode-ba teljesen jól megy.

Al Age
Csak azért mondtam, mert már többen javasolták a használatát, én viszont csak legeslegvégsõ esetben nyúlnék a ballaszthoz.
Amelyik autónál ezt _kell_ használni, mert nem lehet normálisan beállítani, jobb is hanyagolni szerintem. A ballasztnak egy értelmét látom: több pontot lehet vele szerezni.😊

jah csak annyit meg: az origi backupja nem warez... 😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

en azon halmaz resze vagyok, de nem kell full tabukent kezelni, hisz en peldaul egy PAL fullos eredeti backupjanak a HDLOADerre megpeccselt verziojaval jatszom! raadas ugye vinyorol!!! nekem megy... 😉 ne kuldjon senki privit... ezert nem valaszolok, goto ->eurasia.nu foruma es ott okosodjon...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

koszi, hat pont miutan beirogattam jatszottam a ballaszttal... masik autonal (nismo 400as) nagyon jol be tudtam hangolni, osszehangoltam ugy, hogy egyenloen kopjanak a gumik...
nagyon nehez a dolog, hisz az autokhoz nem ertek, csak "erzesre" allitgatok... 😞
meg mindig nem tudtam megcsinalni(tegnap 11ig gameztam) az uccso palyat... 😞

MikX
Mondjuk elég egyértelmû
:-)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mohus
ugye, igen😊

Al Age
Már többen írtátok ezért meg kell kérdeznem:
Ugye azt tudjátok, hogy a ballasztbeállításoknál az Front/Rear Balance beállítással nem az autó tömegközéppontját állítjátok, hanem azzal határozzátok meg a ballaszt helyét? Ergo ha a ballaszt 0 kg, akkor azt a csúszkát akárhova állíthatjátok, az ég világon semmi nem fog változni.

mohus
van, hisz a backupokkal emberek foglalkoznak és pl nem a : zsiráfok

hogy mûködik-e aztán eme backup verzió, azt attól az embertõl kell megkérdezni, aki a feljebb említett halmaz része....

ezen a fórumon azonban nem létezik ilyen személy....

mohus
ha szarul kanyarodik állíts a verdán....

lehet a felfüggesztéssel játszani, túlkotmányzottá kell tenni...de arra figyelni kell hogy ne pördülhessen meg.

lehet a weight balance-szal is próbálkozni

de a fordgt kormánnyal kezes bárány....

eightmiles
a harmadik kép naon franyó!

DoNorBi
Van olyan ember akinek van tapasztalata a mûködõ backup-os verzióról.Segítséget szeretnék kérni!

Lammer
Ez nem igaz! Ecceruen nem birom a professional utolso palyat megcsinalni aranyra, mindig ezust, mostmar lassan egy hete szenvedek vele... Mondjatok mar egy jo kocsit, meg jo beallitast hozza, mostmar szegeny joypadot annyiszor odavagtam a foldhoz, csoda, hogy meg mukodik... KITEPEM A HAJAM! ez az egy hianyzik aranyra a sorozatbol... hiaba van fordgtm, ecceruen olyan szarul kanyarodik ,hogy iszonyat... poenbol B-speccel nyomattam, es o is 3 futambol legjobb 2ik helyezes... hat en kesz vagyok! valaki plz!!!
szerk: ize professional uccso elotti szakasza, ahova csak unmodified kocsikat enged... 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hmuda
Köcce. :-)

És kösz az infót a cégekrõl, ma se ébredtem hiába. 😄

mohus
így könyebb volt ezen nevekkel betörni az USA piacra sztem

mohus
Így van kevered kavarod😊

Lexus a Toyota luxuskategóriája
Infiniti a Nissan luxuskategóriája

mohus
na ezek pofás képek, nem dömpingárú😊

mohus
hirdetheted nyugodtan😊

MikX
De van mondjuk ue Nissanban is, annak Skyline Coupe a neve, csak bonyolításképp... <#vigyor3>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hmuda
Nah, már ezeket is keverem. 😄

JohnnySmith
a Lexusé az egy L inkább nézném Acurának de biztosíthatlak hogy az egy Infiniti 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hmuda
Hmmm....az nem egy Lexus jel a kocsi elején véletlenül? Nem vagyok otthon az autogyártók terén, de tudtommal a két cégnek nincs köze egymáshoz.

MikX
Hááát, én leölök mindenkit, ha ez a "Piece of junk" lesz az új R35 GT-R!
Én inkább a 2001 es concept alapján indulnák el!

Hmuda
Õõõ, ha msot pályára gondolsz akkor mindkét F1 kép Nürgburgringes és csak a képek miatt mentem. :-)

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

MikX
Jó ez a Forma-1 - Le Mans Vegyesfelvágott!
De egy kicsit xar volt a Nordsleife-n menni a forma-1 el?

Imrusssss
Repül az Alfa , ki tudja hol áll meg!
Ki tudja hol áll meg , ki tudja hol szál meg!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Hmuda
A kis drágák:

Köszönöm a választ.
Valószínûleg beruházok egyre.
Talán nem itt kéne hirdetnem a kormányt ha pont GT4-el nem használható, már csak a fórum címe miatt sem.<#alien2>

mohus
és ez nem a PRO...csak a sima kék driving force

mohus
PC-n GTR LFS F1 is

mohus
mindennel megy...