Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"hát nem mpeg-et kell használni, hanem xvid-et például 😊"

persze aztán jönnek az anyázások hogy milyen codec stb😊

lényeg cheap nem jött, a többiek elhiszik egymásnak hisz ezért játék nincs nyeremény vagy aranyérem nem????? esetleg egymástól tanulhatunk

lehet cheap a legjobb, de most nem játszott...aki nem vesz szelvényt sosem lesz ötöse😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
én csak a videóimat feliratozom😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hmuda
Jah, úgy könnyû. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Age
Én is csak azért írtam alá mindet, mert eddig csak 6 képem van összesen😊

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hmuda
Mondjuk mostmár úgyse fogok nekiállni aláirogatni a mostani képeimet. Majd csak azokat amik ezután készülnek. :-)

(Fõleg mivel már eleve 6-os JPG tömörítésûek.)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Age
Ja így persze jó, én úgy hasonlítottam, hogy kiírtam, hogy "GRAN TURISMO 4 / ©SCEI" ezt melléraktam az eredeti feliratnak, kijelöltem és szépen végignéztem az összes betûtípussal, ami alapból a Photoshop 7.0-ban van😄
És úgy a Swis721BT volt a legjobb.😄

Hmuda
Hát Ariallal ilyen:

Szerintem tökéletesen egyforma.

Szerk: most nézem, nekem nincs is Swis721BT R betûtípusom. 😄

Al Age
Akkor nézd meg az Arial, meg a Swis721BT R betûjét😊

Al Age
De a nevem nem nézett ki jól úgy, ezért hagytam is és inkább ilyen lett/lesz az aláírás minden képen:

Hmuda
Én msot nézegettem és szerintem natúr Arial MT.

Al Age
Ez látod engem is nagyon foglalkoztatott, a következõkre jutottam:
Photoshop 7.0 CE
A halálpontosat nem találtam meg (gondolom Polyphony saját), de a legjobban ebben a progiban a Swis721BT hasonlít az eredeti betûtípusra, 1280-as képnél 18-as betûmérettel. Futottak még kategória: Swis721LtBT, Arial, Microsoft Sans Serif

Hmuda
Engem inkább a GT4 felirat halálpontos betûtipusa érdekelne. Lehet mostmár én is aláírom a képeimet. :-)

andrewsan
hát nem mpeg-et kell használni, hanem xvid-et például 😊

Al Age
Igen, erre gondoltam. Akkor ezek így maradnak, a továbbiak lesznek csak aláírva.

Hmuda
Jaaa, nos arra nincs sajnos lehetõség. Minden feltöltött kép külön ID-t kap és nem lehet felülírni régi képeket. :-(

Al Age
Igen, azt tudom, de én másik képet szeretnék feltenni. Olyat, ami lényegében ugyanaz, csak a jobb alsó sarokban van egy kis aláírás.

Hmuda
Jaja. Belemész a megfelelõ galériába, kikeresed a képet, ott van felette, hogy , arra klikk és lesz olyan szövegmezõ, hogy "Képinfo". Abba lehet irogatni és elvileg nem fogja módosítani a kép ID-jét.

Al Age

Hmuda bocsi az offért, meg tudom azt csinálni, hogy a galériában levõ képeimet törlöm és a helyükre aláírt képeket teszek fel, úgy hogy a fórumba beszúrt képek késõbb is látszódjanak, de már az aláírt verziók? Gyakorlatilag meg lehet-e azt csinálni, hogy a kép ID változatlan maradjon?

Al Age
<#vigyor>

Végülis most a GT4-ben van online játék lehetõség, vagy csak LAN (mint GT3-ban, csak ott még i.link-kel ment)?

Hmuda
Kellene csinálni élõ versenyeket. Ott 100%-os biztonsággal lehet ellenõrizni az idõket. 😄

mohus
remélem fogjuk egymás ellen online tolni😊

ott kiderül minden, és nem csak egy kör számít.

addig megy a "maszti" így...

Al Age
A nem tuningos ötletet abszolót támogatom én is.

Viszont ha valaki csal, de mi ezt nem vesszük észre, akkor el kell gondolkodni, hogy fontos-e egyáltalán képet kérni az idõrõl. Aki csalni akar, az fog is, sajnos. Hozzáteszem szerintem a mostani verseny teljesen korrekt volt, nem hinném, hogy volt kamu.

JGTC
THX!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
egy egész kör replay-e?

1 perc is legalább 10 mega...de az is már agyonbutított mpg

elég a fotó a végén....

ha valaki falaz hát tegye, ha valaki levág tegye...más is falazhat levághat ha akar...attól az még ugyanaz a pálya😊

nekem viszont az lenne a kérésem ha nem tuning a verseny azt az ARCADE mode-ban tegyük TIME TRIALban...ott kiírja a gumit is a végén lásd replayem

mohus
van galériád az sg-n

a tvt meg le lehet fotozni a végén...nem tûéles de legalább bizonyíték😊

vagy felveszed a PC-dre mint videofile, lásd az én idõm

admi
Hát alkalmi vétel, mitagadás😊

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

Al Age
Pedig most le is van értékelve...😊

admi
Nem pont erre gondoltam😊

Al Age
Nyereményautó lita van Ballor oldalán, ráklikkelsz felül az "autók"-ra, utána jobb oldalt lesz egy kis doboz, ott tudod megnézni, hogy adott versenyeken milyen autót nyerhetsz.

Al Age

JGTC
most lennék kész a márkakupákkal de nem tudom hol lehet beszerezni Alpint!
akinek van az segítsen pls!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

admi
Sziasztok! Szeretném a GT4-et megszerezni. Aki tud segíteni, az írjon: [email protected]. Köszi

AAA eselyetek sincs!!!! TUTI en leszek a LEGJOBB (hatulrol) <#hehe><#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Al Age
Azért vigyázz, többen pályáznak ám arra is, nem csak Lammer-t kell legyûrnöd😄

UNREG
Én is gyüvök majd, csak még gyakorolnom kell.

Lammer reszkess, az az utolsó hely az enyém lesz. 😊)

Kaplan
Nah a következõ fordurolól mindenképp értesítsetek mert én is benne vagyok
Várom a fordulót

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
megprobalok majd Tv tunerrel okositani vmit, mert az a rokonnak van😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Al Age
Szintén zenész....

cenobite
Nekem is van egy kis csoffadt webcam, soha nem használtam, de most arra tökéletes lesz, hogy a tv-t lekapjam vele.

gamertag: kenobita

CHEAPBOY
hat jah, nekem sincsen ehhez megfelelo technikam😞

JGTC
hát ez az én is csak kölcsönbe tudnék digitfényképezõt úgyhogy fogok venni egy USB-s hosszabbítót, és a webkamot fogom átvinni amásik szobába és úgy lefényképezni vagy a videót felvenni

andrewsan
Csak nem biztos, hogy mindenkinek van erre alkalmas digifényképezõgépje/capture kártyája, ugye.....

JGTC
nekem úgy jobb lenne mert csak a 6.lettem

CHEAPBOY
háthát icipici okossagok mindig vannak, de a legtutibb megoldas a replayek feltevese lenne vhogyan😊

Al Age
Elsõ Photo Drive képem:

Al Age
Örülök, hogy ennyi pozitív visszajelzés jön a versenyrõl😊

Folytatás mindenképpen lesz, lehet, hogy egy kicsit más formában, ez a forma pedig csak jobb lehet a mostaninál😊

Jelenleg Ballor-ral (aki az oldalt csinálta és ezért nagy-nagy köszönet neki) épp egy fórumot tesztelünk (amit szintén õ maga csinál), reményeim szerint a következõ verseny követelményeit/feltételeit/szabályait már ott tudjuk kitárgyalni, mert mint látjátok, nem csak innen, az SG-rõl jöttek versenyzõk és sokkal egyszerûbb lenne, ha csak egy helyre kellene figyelnem, ahol mindenki jelen van.

Lammer
jah tok jo nezni 😉 kis kozosseg! wow csak ne lennek ennyire bena, namind1, azert jelentkeznek en is!!! 😉 uccso helyezett midnig kell, nem??? 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

cenobite
Kedvet kaptam én is ehhez a bajnosksághoz, bár nem vagyok egy Fittipaldi. 😊

Remélem lesz folytatás! Amúgy gratula az oldalkészítönek/ötletgazdának!

Megyek is gyakorolni. 😊

gamertag: kenobita

andrewsan
Jó lenne <#vigyor0><#vigyor0>
Viszont szerintem az lenne a tisztességes, ha ezt a versenyt még nem számolnánk bele a pontozásba.

Valamit nem értek:
úgy emlékszem, hogy azt olvastam, hogy nem lehet brutál kocsikkal kiállni városi töpszlik ellen, mert saját kategóriájú és erejû ellent ad be a gép.
Erre most az mx-5-mel csinálom a japanese compact cupot, és kísérletezgettem a beállításokkal. Visszavettem hetven paripát, de az ellen ugyanaz, csak 10-zel kevesebb a-spec pontot kapok. Akkor most skyline-t is hozhatnék ellenük, vagy hogy mûködik ez?
Én emlékszem rosszul talán?