8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • DoNorBi
    köfi srácok,talán mégse csinálok annyira átlagos képeket:)
  • JGTC
    na ez tényleg odatessz
  • JGTC
    szerintem jól csinálja :D
  • admi
    SAjna ott még nem tartok a játékban ,hogy meglegyen a GT... Mostnaában kezdtem a játékmenetet, és még csak az első jogsis részben vagyok. Mindegyiket aranyra kell csinálni, hogy unlockoljon valamit (pályát, v. autót)?
  • JohnnySmith
    10/10PONT! Részemről!
  • admi
    VÁÁÁÁÁ

K***** jó!!!!!!
  • DoNorBi

• DoNorBi
    vettem:)
  • JohnnySmith
    Tegyük hozzá néha ízlésficama van a felnik terén, hogy milyen autón is mutatna jól ;)
  • Kaplan
    Hehe, kell is ilyen néha. :)
  • mohus
    az öcsém szakmai napot tart:) LOL
  • DoNorBi
    okés,szerinted mitől lesz jó egy kép,mindenféle rossz indulat nélkűl kérdezem.Vagy mutathatsz is ha úgy könnyebb
  • mohuska
    ez nem ilyen okoskodás.......de te kérdezted.....
  • DoNorBi
    még szerencse hogy azt a tesóm csinálta nem én:P
  • Kaplan
    De a tieid is nájszosak ne sírj norbi :D
  • mohuska
    Hát átlagosak.....

A corvette király....bár tudom hogy azzal felnivel ami rajta van nehéz rossz képet csinálni róla.....

A Skyline-on lévő felnit sztem nem szabad "megállítva" fotózni me kirecésedik ( minden felni kirecésedik sajna) és gázul néz ki!
  • DoNorBi
    enyémek nem is?
  • mohuska
    JGTC.....képeid elég ütősek

Én most pihenek mer nincs meg a pen drájvom......
  • andrew-san
    Kinek mi a király persze :)
  • DoNorBi
    Van de nem olyan király mint az undergroundba:)
  • AnDry
    Ja asszem vágom, és télleg több mint 500 kocsi van? csak az a xar, h. nem törnek benne a kocsik, de az annyira nem gond, van benn nitro?:D
  • Al Age
    Jesszus nem mennek a linkek így közvetlenül.
    Akkor katt ide!
    Itt meg lehet nézni, valamint le is lehet szedni mindhárom videót.

Mohus töröld légyszi az előző három hozzászólásomat, köszi!
  • DoNorBi
    Nem haluzol télleg repűl!:)
  • CHEAPBOY
    hat de az sokat nem szepit rajta vagy nem lesz mas tole az auto:)
  • SnEaK MASTER
    "minimalis latvanytuning van csak adva a jatekban (szinek, felnik, hatsoszarny spoiler)."

+ automosas

:)

• SnEaK MASTER
    Az az Audi R8 ott repul vagy csak halucinalok?? :)
  • CHEAPBOY
    Érdemes. De más mint az NFSU2. Ha az olyan stilust kajolod lehet nem fog bejonni a GT4. Az autokat nem lehet alakitgatni, csak tuningolni(muszakilag), minimalis latvanytuning van csak adva a jatekban (szinek, felnik, hatsoszarny spoiler).

• DoNorBi
    Havazok akkor énis egy picit:P

• Kaplan
    Hát jah ,elég szánalmas :D
  • DoNorBi
    No comment:)
  • AnDry
    Csá!

van zsém, de nem tom, h. megvegyem-e a gt4-et, a kocsit tetszésed szerint alakithatod?és jobb mint a need for speed underground 2?láttam róla képeket, de nem tom, megvegyem-e, sztetek?
  • DoNorBi
    első és a harmadik zsíros
  • JGTC

• Kaplan
    Jól van na :D
    Majd jobban figyelek.
  • JGTC
    Ezt akartam is mondani csak aztán nem lett belőle semmi, hogy az Evo meg az RX-7 grafikailag nagyon kilógott a sorból a többihezz képest!!!

Van egy olyan érzésem, hogy az 5.részig nem fogunk annyit malmozni mint a 3.után 2005 március 9ig. Inkább ott a Ps3-ára lesz a probléma!!!!!
  • JGTC
    Gyanútlanul mohus területére tévedtél, Ő itt a helyi Bug Hunter! :D
  • UNREG
    Kazunori Yamauchi:

This video "Vision Gran Turismo" is a concept movie as a progress report for the GT series making headway to PS3. The Lancer Evolution and the RX-7 in Tokyo International Forum in the first scene are full-spec high-detailed models created for PS3.
    The following scene with cars running is a kind of "hybrid" movie in which the modeling data used in GT4 are decorated with PS3 rendering.

The EVO & RX-7 are the only bits of Gran Turismo 5 in this video. Those are the car models we can expect in the final game, the rest of these videos are just GT4 based. As I said before these "Vision" videos are to show you what to expect in the future for Gran Turismo 5, the HDR lighting (decorated with PS3 rendering, rich rendering), cockpit view, larger pack of cars etc, etc.
  • Kaplan
    Jaja :D LOL :)
  • DoNorBi
    Szerintem is:D És mivel a pescarolo főszponzora a playstation ezért oda betehették secretbe:P
  • DoNorBi
    Tök komolyan nem is gondoltam hogy ilyen osztatlan sikerem lesz,azthittem egy páran beszóltok:P.Akkor hétköznap ha időm engedi egy párat még gyártok,de szoljatok majd mikor gyengébbeket csinálok mert a csúcson akarom abbahagyni!