Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Több ember ezért nem tudott volna versenyezni, így viszont mindenki jöhet.

Fotóval semmit sem érünk, hiszen ha a kör alatt valaki levág néhány kanyart, vagy éppen kiszélesíti a pályát néhány arra alkalmas kigyorsítási szakasznál, akkor épp annyit ér egy kép, mint ha csak az idõt írjuk be.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
fotó legyen már, mint eddig

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
miért lett eltörölve?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Gyertek versenyezni, eltöröltük a videós szabályt, a versenyben való részvétel feltétele csak egy regisztráció Ballor oldalán.
http://ballor.hu/gt4

mohus
igen igaz...

de nekem a célfotó elég....a levágások nem érdekelnek, amúgy meg mindegy😊 jó ez így😊 aki gyors annak legyem kamja is😊

mohus
az alpine brutális jó

Már el is felejtettem, hogy feketében is meg van, úgy jobban tetszik.<#smile>

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

Enyém zöld-sárga színû, elég ronda.

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

Hmuda
Annak mondjuk örültem volna, ha a nyereménykocsik szinét valahogy állítani lehetne. Akár utólag pénzért vagy rögtön amikor megnyerjük. Ez így néha elég rusnya dolgokat eredményez.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem, nekem téynleg zöld-fehér. Úgylátszik ezt véletlenszerûen sorsolja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JGTC
csak én kaptam fehér meg lila Gran Turismo formulát? mert látom neked is más színû, vagy csak egy kis photoshop?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Egyébként ha jól emlékszem pont Te (vagy Te is) javasoltad😉

Al Age
Konkrétan mire gondolsz?
Arra, hogy sokan kamuznak, vagy arra, hogy nem tudják az emberek felvenni?

Hmuda
És ami a gyökkettõ képkorlát miatt kimaradt:

Dodge VIPER GTS-R Team Oreca Race Car '00

Ford GT '05

Formula Gran Turismo '04

Plymouth Super Bird '70

RUF CTR "Yellow Bird" '87

Hmuda
Nakéremszépen, mai termésem:

Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale '63

Alpine A310 1600VE '73

Audi Nuvolari quattro '03

Chaparral 2D Race Car §67

Chevrolet Camaro IROC-Z Concept '88

Chevrolet Corvette Z06 (C2) Race Car '63

Chevrolet Corvette Z06 (C5) '00

Chrysler Prowler '02

DMC DeLorean S2 '04

Dodge Charger Super Bee 426 Hemi '71

Ha mobillal fölveszem a tv-rõl az megfelel?

mohus
ezzel a videóval egy rakat ember ki lesz zárvA😊

andrewsan
sehogy

max. digitalizálod valahogy, pl. digikamera

DoNorBi
Hogyan rakom fel pc-re a replayeket?Pendrive segítségével?

Haverok, Buli, Fight Club!

CHEAPBOY
I laaavvv disz csempionsipp😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Al Age
Elindult a bajnokság!!
Bõvebb infó a szokásos helyen: http://ballor.hu/gt4

DoNorBi
Srácok innen eltünt a multikillernek adott válaszom,miért is<#confused>Ilyen durva volt a tartalma?Az igaz a sok warezes így legalább vesz egy eredeti progit és neked is jobban megy a szekér,Cheap<#hehe>

Haverok, Buli, Fight Club!

Köszi a segítséget 😉

mohus
ugyanez csak PRO nélkül....GTR LFS F1C minden megy vele

CHEAPBOY
Hat ha csak ugy kene, mukodne...

Nem, de végülis ezt is úgy kell kiírni mint a többi gémet csak dupla rétegûre nem? Na mind1 megveszem origba. <#ravasz1>
CHEAPBOY
Nem hat vazz, gondolod viccbol irtam?

CHEAPBOY
Hat õpersze hogy kalap szar marad a gep az emberhez kepest😊 Ez evidens, ahogyan a gepi ellenfel is az.

JGTC
szerintem a B-spec pilóta egy kalap sz@rt nem ér, már majd kétszer annyit ment mint én!A játékból már csak pár százalékom hiányzik de még mindíg nem tud gyorsan, jól menni. Pedig azt hittem, hogy a játék végére azért már rá lehet bízni egy két keményebb versenyt is

csupán idõt lehet megtakarítani vele<#schmoll2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CHEAPBOY
jajj hát az olyan maceraaa😛

Al Age
Regisztrálni kell az oldalon utána belépni és akkor máris hozzászólhatsz😊

CHEAPBOY
S azert ide irtam a javaslatokat, mert a link amit megadtal csak olvasast engedett de hozzaszolast nem😞

CHEAPBOY
Szerintem egy bitang versenygep legyen minimum 800 Lovas a seggeben s mindenkeppen hatso kerekes legyen😊 Racing Medium gumikkal kejjen menni, lehet akar endurance (3-5-10-20) vagy 1-1 koros hot lap megmerettetes is😊 En mindenre vevo vagyok😊 Csak "csicska" 50-250 loeros gepekkel ne kejjen menni😊 Nem szeretem azokat😊

Al Age
Igazság szerint fejlõdik, ezért vannak a játékállás képernyõn azok az adatok vele kapcsolatban.

UNREG
Kérdés: Fejlõdik B-spec "pilóta", vagyis minél többet használjuk, annál jobb lesz, vagy tökmindegy?

guardian hero
Milyen használható kormányok vannak a Logitech Driving Force Pro-n kívül amik PC-hez is jók, és lehet kapni õket itthon és nem túl drágák?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
NEM!! (Hogy kiegyenlítettek legyenek a vélemények és tovább tépelõdhess magadban) 😄D
MEG!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Õszintén: megéri venni 18 ropiért egy kormányt? Nekem csak a GThez kellene, más autóversenyt nem játszom. Tudom, hogy teljesen más érzés, de egy játékért....nem tudom. :-/

Al Age
Ebben a témában írhatja le mindenki a javaslatait a versennyel kapcsolatban:
Köridõ verseny topik

Al Age
Továbbá szépen kérek olyan embereket, akik más fórumokon is jártasak, hogy adják tovább ezt az infót lehetõségeik szerint minél több GT témájú topikba, nekünk lesz jobb, ha minél többen leszünk. Elõre is köszönöm!

Al Age
Üdv mindenkinek!
Kész a fórum Ballor oldalán!
Gyertek megbeszélni a következõ verseny paramétereit!
http://ballor.hu/gt4

DanielT
Én is ezt teszem, ráadásul új slim verzióval, semmi baja.
balcooo
Azt tudja netan valaki, hogy ha chippelt ps2-n (magic5)tolnám eredeti GT4-el az ártana-e a gépnek (mittomén jobban pusztitja az olvasofejet, mint a masolt DVDk)?

Hmuda
Mondjuk nem értem, hogy miért raktak be ebbe az endurance-ba egy ilyen gyenge Chevrolet-et (hátulrol a harmadik).

Hmuda
Nah, asszem így lesznek aláírva ezekután a képeim (de azért maga a kép se elhanyagolható, egy dögunalom endurance kezdetén készült 😄).

Gondoltam, hogy a difi nem lehet nagy, mert max 4e cr a különbség köztük, viszont ua a mennyiségû paci van bennük.

MikX
felszereltség lényegében
vagy pl a Nür-modellek a Nörburgringi 24 órás versenyautó mintájára csinálák, ez a legutolsó széria amit gyártottak

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Urak!
Valaki el tudná nekem mondani, hogy mi a különbség Skyline és Skyline között?
Gt-R V-spec II, Gt-R M-spec, M-spec Nur, és M-spec N1, ill azt hiszem V-spec Nur-t is láttam.
Gt3ban a kedvencem a v-spec ii volt, így most kicsit megzavarodtam!

andrewsan
Szerintem mondjuk a legjobb 3 helyezett körérõl azért lenne jó, ha videó is készülne, mert
25%ban ----> úgy nem lenne vita, hogy falról pattanós kört ment-e/levágta-e/stb.
75%ban ----> egymástól baromi sokat lehet tanulni