8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4505 írja be vki légyszi annak a magyar GT4 oldalnak a címét! -
#4504 Az életben imádtam ezt a kis Golfot. -
mohuska #4503
-
mohuska #4502 hát ezek mán csak ilyenek....... -
mohuska #4501 nekem is samsung van és simán műkszik. -
svanson #4500 köszi -
GooD #4499
-
#4498 Hja de jók az agyon ültetett verdák LOL -
rollab #4497 nem kell külön cucc, csak dugd be
valahol lehet a neten találni egy listát, hogy milyen penekkel dolgozik, de ennél egyszerűbb, ha bedugod és megnézed! -
svanson #4496 Szasztok!
Lenne egy kérdésem! Van egy sima 128 megás samsung pendrájvom. Van esélyem arra, hogy rádugom a ps2-re, és arra mentem el a játékban készített képeimet?
Vagy esetleg valami külön cucc kell hozzá? 3 napja nyomom a gammát, és még nem annyira vágom. Előre is köszi.
Ui: gratula az arany jogsisoknak! Nekem azt hiszem van két ezüstöm, a többi bronz:( -
mohuska #4495
ha ti nem pörögtök....akkóóó én -
mohuska #4494 amiko kerek 24 óra után kifagyot? má azé se állok neki.....még jó h inkább megveszem bátyustól (aki vinyórol küldi és nem fagy ki neki)...ha van rá keret.
ja toljuk WE-t atival meg elkezdtem ML-t is de sehol nem tartok még......
to JGTC: fingom sincs nem teszteltem csak kipróbáltam -
#4493 Köcce,attól félek hogy ez nem fog menni:D -
#4492 láttad volna, amikor kipengette a 6 millát az f1 carért:)
hiába, aki nem áll neki a 24 órásnak az fizessen -
#4491 most már a tied is...használd egészséggel -
#4490 hurrá -
#4489 ez engem is érdekelne:) -
#4488 hehhe látom nem babusgatod
mennyit megy most ?? 450??? -
#4487 we9-et tolod? -
mohuska #4486 good -
GooD #4485 -
mohuska #4484 azé mentem is vele..... -
mohuska #4483
-
mohuska #4482 ok ráfekszem holnap főtolom...
phersze bátyó....szeretnéd...te hazug:) -
#4481 ez naon franyóó! csinálhatnál képet más helyszínen is. pl. a legelső photo location-ön -
#4480 én terveztem:) -
#4479 Sziasztok!
Újabb GT4 bajnokságot indítanánk Ballor GT-s oldalán. Ide, de ha lehet inkább az ottani köridőverseny topikba várok minden javaslatot, hogy hol és mivel kelljen körözgetni. A tapasztalat alapján a szigorúbb megkötésű versenyek voltak népszerűbbek, ergo valami olyasmit kellene csinálni. Én szívesen vállalom a verseny kiírását, levezénylését stb... ha megvannak a javaslatok. -
#4478 Nah ez a duó kifejezetten tesztik...sőt...kiba jó :) -
mohuska #4477
-
#4476 nekem minden arany...
37%
túl sokat videóztam:)
-
#4475 99.8%-on vagyok és minden jogsi, minden verseny megnyerve. Jogsik aranyra, kivéve 3 cafe break-et. Ugye nem amiatt nem 100%? :(( -
#4474 Nem rossz... -
GooD #4473 bocsika hogy szarul raktam fel a képeket legközelebb jobban odafigyelek -
GooD #4472 és itt a többi -
GooD #4471 bocsee -
GooD #4470 az első képem -
GooD #4469 sikerült megcsinálni csak a neten nem jön be a kép hogyhogy??
-
GooD #4468 hogyan tudom azt megcsinálni a phtoshoppal hogy 800-szor 600-as ra kicsinyítem a képet és jpeg formátumu lessz?? -
#4467 vagányak a képeidHát én,meg itt még páran 60 százalék környékén mozgunk persze tisztelet a kivétel(aki már végigvitteÉn még ha akarnám sem tudnám végigvinni rendesen mert olyan szinten szarok az analog karok már hogy nemtok egy szabályos kanyart megtenniAsszem a jogsi be tett neki,főleg gold time-os idők hogy minden autót megkapjak -
Norbi7 #4466 Sziasztok! Lőttem pár képet én is.
Egyébként azért írok hogy ki hány százaléknál tart? Én 93%-nál tartok. Meglepit akartam, de már nem bírtam várni 100-ig. :)