8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4546 Na ez pozítiv!
Az viszont nagy hiba hogy legalább egy 156 vagy GT netán egy 155Q4 nincs a garázsodban!!! :)
Ja a videóról meg annyit hogy nem mondok semmit...profi Tőled megszokott minőség és vágás. Jól megválaszott zenével! Tökéletes és Mohus :))) -
#4545 Mostmár csakazértis elmesélem :DDD
A Nürburgringen készültek a képek, olyan kamerából, ami pár másodpercig felülről követi az autót. Ilyen kameránál ha a zársebességet megnövelem, akkor nem a kocsi fog elmosódni, hanem a pálya, mivel kb a járgány sebességével mozgó kamera szemszögéből az autó tűnik fix pontnak. :)
Videót megpróbálom újra, most akkor Flashget-tel.
Előbb-utóbb remélem azért elfogynak a német autók. :D -
#4544 még meggondolom
de nincs a garázsomben egy ALfa sem:) -
#4543 Akár erre is írhatnám hogy Coure Sportivo :)
Persze Fiat Coupe meg minden de akkor is benne van az érzés:) -
#4542 Alfa kéne szvsz :) -
#4541 lehet sokan töltötték le....passz
download manager?
maradunk németek:)
sztem a mercik jönnek most:) -
#4540 neeem hiszem:) ilyet maszatolna a ps2?:)
persze nem kételkedem....
ha kételkednék törölném:) -
#4539 "popóoshop"???
Ha Photoshopra gondolsz, akkor ki kell ábrándítsalak, kizárólag az aláírás és a kicsinyítés Photoshop mindkét képen. :-) -
#4538 Én délután már onnan "fentről" szedtem le, de valami szerintem nem okés, mert összesen kb 48 másodpercnyi videó lett belőle és olyan befejezetlennek tűnik.
Addig viszont simán hozza a Mohus-színvonalat, profi lett, csak kár hogy ez is német kocsikról szól. -
#4537 jó ez a popóoshop:)
minek ide nextgen? -
#4536 Köszi mindenkinek, nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog Nektek.
Van egy másik is, de az előző szerintem jobb, azért raktam be előbb csak azt. :-)
-
#4535 kiraktam a linket a "tetőre", nem is tudtam hogy ilyet is tudok..... -
#4534 Én igen! Nagyon király! A vágások , rohadt jók! -
#4533 -
#4532 megnézte egyáltalán vki a videót?:) -
#4531 csak az érdekelne, hogy az Evo-t vagy a Shelby-t vezetted?? Jók ám... #4526 sem kevésbé -
#4530 I love Coupe -
#4529 Na innen kezdődik a mínőség!! -
#4528 jah szerintem is cool:) -
#4527 ÁHH :)
10/10 pont!! -
#4526 -
#4525 Első két kép nagyon tetszik, az, ahogy elkaptad a pillanatot!
Destruction Derby... :DDD -
GooD #4523
-
zol3e #4522 A damper (bounce side és rebund side) a lengéscsillapító keménységét lehet vele állítani mindkét irányban (elméletileg a hátsókat kell keményebbre pl:bounce front=7 rear=8 rebound side front=4 rear=6. A toe angle pedig a kerékösszetartás, ha negatív akkor összetartás, ha pozitív akkor széttartás.Elsőkerék hajtásnál +, hátsó hajtásnál-, de itt csk keveset kell állítani a (gt4 the official guide) szerint. -
#4521 udv!!
Damper(Bounce Side es Rebound Side ) mit is takar pontosan es Toe Angle??
THX -
#4520 Új mohus digit video
BMW Art -
#4519 ha hozol egyet akkor miértne:)
ugy is jösz a patchért -
#4518 inkább digigéppel fotozd le a tvt és a képet rakd fel -
CsV001 #4517 Pont ez jutott nekem is eszembe miután megnéztem az oldalt, hogy különbséget lehetne tenni valahogy a joy-al és a kormánnyal játszók között. -
#4516 jaja,akik kormánnyal nyomják azoknak lesz talán a legjobb időeredményűk,szerintem joy-al nemlehet annyira precízen nyomatni -
rollab #4515 nem kell sem dicsekedni, se mást :) jöhet minden idő, tudom hogy vannak fullaranyos emberek, de talán nekik is verseny lesz, hogy kinek az eredménye a jobb, ez erről szól
én nem tudtam full aranyra csinálni -
#4514 Nem akarok dícsekedni de nekem full arany az összes jogsim!:P Tehát nem alap idők lesznek -
rollab #4513 okés, és jöhetnek az eredmények
én már fent vagyok ;)
ha lesz igény, akkor a többi jogsit is felrakom -
#4512 ez tetszik,szerintem még ma összeirom őket;) -
rollab #4511 Licence versenyek
Versenyre hívok minden GT4-es játékost. A verseny a megszerezhető jogsik versenye lenne. Érj el minél jobb eredményt, és tedd fel ide! Nézzük mit tudsz?
A GT4 5 darab jogosítvány megszerzésére ad lehetőséget, minden jogsinál 16 részre bontott feladat vár rád. Minden jogosítvány megszerzésekor kapsz egy autót. Három fokozat van: bronz, ezüst, és az arany. Érdemes minden jogsinál mindhármat megszerezni aranyra, mert ezekkel új, addig nem elérhető kocsikat is megkaphatsz.
A verseny lényege az lenne, hogy ha már megszerezted a jogsit, rakd fel az eredményedet ide! Természetesen később módosíthatod, törölheted az eredményeidet. Remélhetőleg sok versenyző lesz, így lemérheted, hogy hol is állsz a rangsorban. Eredmény feltöltéséhez regisztrálnod kell, amit remélem már rég megtettél! smile A versenybe bármikor bekapcsolódhatsz, hiszen nem az számít, hogy mikor töltötted fel az eredményedet!
bővebben a ballor.hu/gt4 oldalon! Gyertek játszani! -
SnEaK MASTER #4510 Ez a kep aztan ott van a szeren!
A tobb is jo, foleg a 350Z-s es a Golfosok sikerultek. -
#4509 Pár uj kép
-
#4508 látom megcsináltad a képet. de öö izé én a fish market-re gondoltam, azt hittem, az az első location :P ma néztem meg a gameben, meg csináltam is pár nagyon frankó image-t, csak nincs pendrive-om. majd vhogy megoldom, hogy fel tudjam pakolni ide ; ) -
#4507 ballor.hu/gt4 -
#4506 ballor.gt4.hu