Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
öregszem😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na ja

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
mester, ha az uccso S kanyarban kihasznaltad volna a palyat egeszeben akkor boven elorebb vegezhettel volna. De ahogy neztem (kormannyal jatszol?) mintha mas lenne a buli mint DS2vel. Ha az elso szektoridot veszuk alapul meg a masodikat, gyk. DS2vel lehetetlen azok utan :372es kort menni... dehat ez van, nincs kormanyom😊 (amivel szerintem tobb lehetosege nyilik az embernek, csakugy mint a GP3-4ben pl.).

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus

mohus
és a zene

Derrick feat. Ein Fall für Zwei (Két férfi egy eset)

mohus

JGTC
vagy ez a 850ló nem a max?? nincs RZ suprám csak azért kérdezem!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
csak 434.9-et megy?? De rossz<#hehe>
a Gt3-ban akkor ezek szerint jobban ment a járgány!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Már meg is nyertem, köszi 😊

Al Age
Tegnapelõtt este fél 10kor álltam neki annak a versenynek de meglett - 200 A-spec pontot kaptam érte!<#taps>
M3 3-as szívómotortuninggal, versenykipufogóval, versenyváltóval és standard road gumikkal. Fincsi...😄D

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

850 HP... 434.9 Km/H

de jó lenne már valami bumm....

de jó lenne már valami bumm....

pazzze.. 😄DDD ez a minolta eleg jo!!! es en pont azt az endurenszt hagytam ki... VAAAA
/fejehez csap mert bena...
😄DDDD

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

JGTC
Ha ez a profiból az uccsó verseny sorozat akkor megtudalak érteni, mert azzal én is rengeteget szívtam!!!
Én azt egy 900 valahány lovasra tuningolt Vertigóval csináltam meg, de hozzáteszem hogy nekem a Gt4 összes versenye közül az volt a legnehezebb bajnokság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(a Clk Gtr-t jobb ha hagyod máshol is)

UNREG
Az endurance-ban az El Captain 200 Miles versenyen egy Minolta Toyota a nyeremény, azzal elég könnyû nyerni.

Ez az

hehe en is ott copok(es ugyanugy a mercivel probalkoztam int te)! 😄DD
btw, nekem van egy 902LEre turt Chevrolet LM race car 01-em... avval most sorba nyertem a kicsi endurance versenyeket(200 merfold, 300 Km, 1000Km suzuka) stbstb... ehh Bspecben nyomtam(mostmar olyan 6K korul van a pilotam) es nagyon alaztam eddig mindenkit... de meg mindig nincs versenykepes kocsim arra a versenyre... namajd hazaerek holnap kipihizem magam, es usgyi 24oras racere ravetem magam... kitartas turelem... sajnos ezvan... btw2: van ket fordGTm a regit meg nem turtam fel, de az ujjal sem erek sokat felturva sem azon a versenyen... 😞

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Urak!
Kis segítségre szorulok! A pro eventeknél a gt world champ-et nem tudom megnyerni sehogysem! 😞 Próbáltam ezer pacis amg merci race car-ral, de azt is elkenik már tokióban...Milyen autóval érdemes próbálkoznom? A 24h-s Nürnburgra nem szívesen neveznék be, még ha 8h-s is gyorsítva, mert halálra unom magam, meg aztán a polyphony kocsi már kicsit csalás 😊
Elõre is köszönöm a segítséget!

Hmuda
Hát ja, ráadásul ha én is jól emlékszem akkor az a gomb sync-ben pont nem mûködik, de lényegtelen, mert nincs meg a varázsa a dolognak. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Age
Szerintem nem lehet azt megoldani, hogy csak a saját autót mutassa, viszont úgy emlékszem, hogy valamelyik gombbal lehet váltogatni a kocsik között. De ez ugye ebbõl a szempontból édes kevés😊

Hmuda
Erröl a videórol jut eszembe: nem értem miért kell synchronized visszajátszásban a videónak össze-vissza váltogatnia a többi kocsi között. Alig lehet látni a saját kocsinkat. :-( Nem lehet valahogy megoldani, hogy ilyen visszajátszásnál csak a saját kocsinkat muatssa? (azon kívül, hogy egyedül menjek pályán persze :-) )

Szerk: amúgy kira videó, bár a végén a lassítás nem nagyon jött be, túlságosan akadozós lett tõle a videó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Na ez már lejön. :-)

JGTC
nem rossz kis videó, gondolom dolgoztál vele rendesen

mohus
bár az igaz....

profi kis videók...már senki nem lepõdik meg😊))))

Al Age
Én megnéztem azt is😊
Király!

mohus

Hmuda
Na akkor ezt el is felejtem. :-)

Al Age
Nekem simán ment úgy, hogy rákattintottam a linkre és a Firefox már szedte is.

Al Age
Király GT fíling, hab a tortán, hogy az indulók közül a kedvencem gyõzött. 😄

Hmuda
Nekem mind flashgettel, mind cél mentése lehetõséggel csak egy 500B-s file-t hoz le.

Al Age
Akkor fuss neki mégegyszer, nekem gond nélkül lejött. 😊

Hmuda
Pláne ha olyan helyen lenne ahonnan le is lehetne tölteni. :-)

JGTC

JGTC
ezek marhajó kis versenyek, nekem van is egy pár videóm!!!

Al Age
Ráadáasul szerintem így zõdben néz ki a legjobban😊

Al Age
Hát én sem vetem meg a kocsit<#szeret>

<#idiota> YAAY most ez a kis kedvencem!!! evvel nyerem sorra az endurance versenyeket... 😄

Al Age

ok thnx utana eszrevettem... 😄 bar nagoyn lassu, mig eleve elveszi a tablat, meg ugye fullra tolt... 😄 szal inkabb csinalom manualisan 😉

Al Age
Szééééééééééép autó!<#eljen><#worship><#taps>

admi
Hát akkor közkívánatra az elsõ képem😊

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

mohus
váltókar
jobb minõségû kormány és padálok masszívabbb...

én mindenképp az ujat venném
mondjuk nekem a sima van

aabyssx
Lehet, hogy vótmá', de azé' felteszem:

Logitech Driving Force VS. Logitech Driving Force Pro

Van valami más érv a Pro mellett a 900 fokos fordulási szögön kívül?
Mer' ez a feature számomra értelmetlen. Max. 90-130 fokos fordulatot használok, amit általában a versenyautókban szoktak. Csak a GT4-hez használnám.
Azér' is kérdezem, mert mintha lett volna valami pletyka a régivel. Full elfordítva a kormányt nem lehetett váltani, vagy mi?

Ha nincs más értelmes dolog az újban, akkor inkább a régit veszem meg, mer' fele annyiba kerül.

THX

www.youtube.com/aabyssx

mohus
már hogyne lenne, vayn köridõ verseny is....

ehhez egy kis Trial Mountain kedvcsináló

ITT 36MB MPG

UNREG
Aki nem hiszi, hogy lehet aszfalton is driftelni, az nézze meg ezt a drift videot.

Millen vs. Kazama videóra kattintsatok. Vagy a többire... 😊

UNREG
Igen, automatán lecserél mindent, kereket-benzint és visszamegy a versenybe. Viszont a 3X-os idõgyorsítást megint kézzel kell visszaállítani, azt már nem teszi meg helyetted. Vagyis ha elmész, onnan realtime fogja végig nyomni..

A kézi állításnak akkor van érteleme, ha másfajta gumit akarsz feltenni, esetleg olyan szoros a verseny, hogy csak félig akarsz tankolni. Igen, nekem már múlott elsõ hely azon a néhány sec-en, hogy elöbb fejeztem be a tankolást.

Lammer
Van megegy kerdesem... most itt forumozgattam, es elfelejtettm figyelni a jatekra... paraztam is, hogyha nem megyek ki boxba elpukkan a kerekem??? 😄
Erre latom automatan kiallt... en gyorsan megnyomtam az okt...
kerdesem: nem kell semmit sem nyomni, kiall automatan es lecsereeli a kereket is??? sorry me noob! :Ð
tehat ki is nyomhatnam a tvt es addig PC, vagy csalad?... vagy mittomenmi... 😄
SZerk: azert kerdem, mert nincs "kedvem" ujra csinalni a versenyt, msot vagyok a felenel... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ooize majd megnezem... most suzukan vagyok... 1000km es ott full 11 kornel cserelem le, tehat a 12iket kezdenem... amugy nem rossz 5let, jah... de nekem mar a bspec pilotam eleg hamar mexerzi a vezetest... ~4000 pontos ^^
amugy arra is rajottem, nem fontos mindig telitomni szegeny kocsit... <#idiota>
mostman' figyelem azt is... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

UNREG
És úgy csináltad, hogy sehol sem érintetted a falat? Mert Raikkönen ilyet nem tehet. 😊

"Télleg, nincs vmi jó kis GT4 fun weboladal, ahova beírkálnak eredményeket?"

Dehogy nincs! ballor.hu/gt4

cloud.strife
Hy!!

Vki szokott köridõre gyúrni?
Monaco-i F1 futam után gondoltam egyet és nekiálltam ott tépni a GT formula kocsival, mitmondjak 1.13.4valamennyi lett a legjobb, 2 tizeddel jobb mint a Raikkönen-é. 😊)))) És még lehetne javulni. 😊

Télleg, nincs vmi jó kis GT4 fun weboladal, ahova beírkálnak eredményeket?

www.digimomentsvideography.com