Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol van még az F1 autóm!?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Infinion Raceway mohus köridõ 29MB
Infinion Nissan Zexel Synchronised video 24MB
Nissan Primera 2.0 Test (300 paci, ASM 2/2, TCS=0, RM/RM, MT, LT Driving Force) 53MB 16:9!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hatrix és én, új "versenyt" szeretnénk indítani a népszerû Gran Turismo 4 kapcsán. Célunk, hogy megtudjuk kinek mi a kedvenc autója, melyiket tartja a legszebbnek, legérdekesebbnek. Szavazni E-mailban lehet nálam, úgy, hogy az alábbi kategóriákba jelöltök 3-3 autót. A szavazáson meg kell adni az autó teljes nevét, modell, típus, évjárat, szín!
Íme a kategóriák:
1. Mini és kisautók:
-minden olyan autó, ami kisebb a Golfnál (pl. Corsa, Beat, Jazz) Top 5
2. Közép és nagy kategória:
-Golftól nagyobb, egészen az M5-ös BMW-ig és a Mercedes E-ig Top 5
(a Golf már ide tartozik)
3. Sportautók: Top 5
-NSX, RX8, SL, Zonda stb.
4. Versenyautók: Top 5
-JGTC, DTM, Le Mansi stb.
5. Oldtimerek: Top 5
-a régi ami verdák (muscle carok), ill. minden olyan autó
ami legalább 30 éves
6. Prototípusok és Koncepció autók: Top 5
-a jövõ autói, ezek többségében japán autók
7. Tuning autók: Top 5
-Mine�s, Nismo, Spoon stb.
Ebbõ a fenti 7 kategóriából válogatjuk ki a Top 10-be a legtöbb szavazatott kapott autót.
Ezen kívûl:
Bonus 1.
Te melyik autót szeretnéd a garázsodban? Top 5
-a szavazók választhatnak, mely autókat tartanátok otthon
Bonus 2.
Melyik autót találtad a legmeghökkentõbbnek, a legérdekesebbnek? Top 5
-ki melyiken lepõdött meg stb.
Szabály: mindenki egyszer szavaz, lehetõleg minden kategóriában, a föntebbi kritériumoknak megfelelõen.
Feltétel: a game ismerete, nem fontos, hogy meglegyen, csak nyomjátok valahol (haver, osztálytárs, unokatesó stb.), lényeg ismerjétek az autókat.
A szavazás ettõl a naptól érvényes, most már küldhettek e-mailt, egészen e hónap végéig!
A szavazás végeredményét leközöljük itt, ill. Hatrix GT4 oldalán!
A részvételt elõre is köszönjük, minné többen szavaztok annál jobb (ha van ismerõsötök, aki nem jár ide fórumozni, akkor annak is mondjátok meg, nyugodtan szavazhat)
Köszönjük:
Hatrix, Super Dante
gamertag: kenobita
Nah de kérem szépen az a nemsokára kb. mikor lesz?😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
UW és freeweb ezt ajánlom😊
a 160GB-n szoríthatnál nekem egy kis helyet mondjuk 1 GB-ot és oda feltolnék mindent
2. Akarmit csinaltam (explorerrel, flashfxpvel, total commanderrel) az istennek sem akarta felnyomni az ATWre a dolgokat, meg egy nyavalyas kepet sem, nemhogy vidijot.
Nem baj nemsokara lesz 160 gigas sajat tarhelyem, arra 3 kattintassal tudok majd felrakni mindent, mindenfele buzi megkotes, meg szabaly nelkul.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
NOTE: Owners of SCPH-30000 and SCPH-50000 series Playstation(R)2 consoles should refer to the setup instructions supplied with the console.
ami vmi annyit jelent, hogy az ilyen típusú gépekkel rendelkezõ tulajok forduljanak a PS2-höz kapott szabályzathoz.
(a gépem egyébként be van chipelve, és mostanában pár játékot nem olvas be, de sztem nem ez a baj, mert több égetett és eredeti játékot is elindít.)
remélem valaki tud segíteni, mert erre a játékra vártam már régóta.
thanx elõre is
peace
sztem stílusos a Nurburgringi vég😊
na megyek extreme versenyekre... 😉
De én csak segítem a vállakozásod nemde? 😊 Viewtiful DZSÓÓ 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de legyen valami kezdõéapod ott, mert ha nincs index.html vagy index.php, akkor törlik, valami kezdetleges indexed legyen!
többet oda nem teszek fel semmit:9
Úgyhogy ezt buktam!
Most néztem Ballor oldalát.Ott is be van linkelve a vidók résznél és semmi nem jön be!
Megcsinálom én szivesen újra, csak nem lesz annak is ugyanez a sorsa?????
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ha mondasz egy ftpt feltoltom neked szivesen, azt kilinkeled ujra max...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
oldalra meg megyek!! 😊
www.digimomentsvideography.com
sajnos néha karbantartanak rajta (a múltkor a RAM szállt el stb.) vannak ilyenek
próbálkozni kell és eléred! 😉
Gyerekek nem tudja valaki mi van Ballor oldalával?? Nekem nem hozza be!
de jó lenne már valami bumm....
ha majd onlineon toljuk jöhetsz mögöttem....az ideális íven és tempóban....mondjuk a kocsid beállításait nem akarom elvégezni , lehet lemaradsz😊
csak viccolok ám....
de szerintem soha nem fogok tanulóvideót kiadni...
ez nem az oktatási minisztérium😊
Valaki legyszi segitsen az alabbi problemaban, mert megorulok😊
Adva van 2 ps2, 2 eredeti gt4, egy cross es egy patch utp kabel, miert nem lehet osszekotni a ket gepet lanon? Ha valakinek van tapasztalata, kerem segitsen, hogy mit meg hogyan kell beloni. Elore is koszonom.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Vissza fog még jönni, vagy örökre elszalasztottam? Ha visszajön mikor, egyáltalán lehet valahol infót találni a ritkaságok felbukkanási idejérõl?
az már csak hab a tortán hogy a Trialon nagyon sok helyen lehet rontani....és ahhoz 40-50 kört kéne menni, hogy egy hibátlan legyen
tudom hogy mindenkinek ugyanaz a verda...de mindenkinek más a stílusa...és épp ahhoz kéne állítani a verdát