8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    de már a 674. naptól lesd

90 USED-ekben
    2-2db
  • rollab
    Ma felraktam a hiányzó jogikat, így az összes licence eredményeidet feltöltheted! Nézzük kis is a legjobb! http://ballor.hu/gt4/?p=jogsi/lic
  • Ronin1350
    köszi
  • Al Age
    A játék használtautó-körforgása 700 napos. A feket verdákat az utolsó héten lehet megvenni (már ha a fekete Le Mans-os kocsikra gondolsz).
  • Ronin1350
    Srácok a fekete verdákat hogy tudom megvenni ?
  • Al Age
    Szívesen.

Más:
    Felkerült a végleges versenykiírás, kezdődhet a móka: http://ballor.hu/gt4/
  • mohuska
    köszi
  • Al Age
    Special Conditions utolsó előtti pálya.
  • mohuska
    Nemtudjátok h Suzuki Escudo Pieks Peak version-t hol lehet megnyerni?
  • mohus
    kösz
  • Norbi7
    Nagyon állat!
  • Al Age
    Igen-igen egy akrobatikus mozdulat közben véletlenül megnyomódott az exponáló gomb :DDD
  • JGTC
    bukfenc köcben kattolt biztos :D
  • Al Age
    THX! :)
  • Al Age
    Jaja :DDD
    Mondjuk a szerencsétlen nagyon jól álcázta magát, ezen a képen pl nem is látszik:

Ő viszont szerencsés volt, épp el tudott még ugrani :DDD
  • Kaplan
    PROFI! :)
    Gratula!
  • JohnnySmith
    Érthető! És ezt is csak nehézségek árán sikerült lementeni a flashkártyának egy épen maradt szektorából :DDDDD
  • Al Age
    A fotósnak ez az egyetlen posztumusz képe :)
  • Al Age
  • JGTC
    végre valami más típusú sorozat.
  • Al Age
    Hétvégén indul az új köridő bajnokság, 5 pályán, 5 különböző elsőkerekes sportkocsival.
    Bővebben itt: http://ballor.hu/gt4/
  • cenobite
    Ez a TT engem is nagyon csikol, régóta vágyom már egy "motoros GT" játékra. Arról van már info, hogy mennyi moci lesz benne, milyen márkák, stb...?
  • JGTC
    Ha Ducati meg Mv Agusta is van benne akkor ez az én játékom!!!!
  • UNREG
    Tourist Trophy shotok
    a shelby mustangot vezettem
    okés.igyekszem minnél előbb felrakni 800* 600*-ba.még ma megcsinálom ha tudom.me nem vagyok mindig a gépnél.(ezt is suliból írom)
  • cenobite
    Nagyon jó video, a zene pedig tökéletes. DM rulz! Grats, szép munka!
  • mohus
    Huh gyerekek ez nagyon komoly DRIFT videó....talán még emlékszik valaki a gt3-as grandoriftora vagy mire:) na ez a csapat most gt4-gyel is megmutatja...huh még mindig kiráz a hideg

link
  • Al Age
    Jaja Super Turismo ezaz!:)
    A GTA-kon viszont szerintem nem a sima körös felni van, ezeken nagyobb lyukak vannak, azért néznek ki állatabbul.
  • JohnnySmith
    Valóban tetszetős:) bár én még mindig a sok küllősre szavazok :) Speedline-nak is van :)
  • Al Age
    A Fiat Coupéra meg szerintem a Speedline Corse felni a lgtutibb, azzal nagyon állatul néz ki, ezzel ni:
  • JohnnySmith
    Persze :)
    Az OZ Super turizmora gondolsz :) van már OZ super turizmo GT is :))
    A gyári "kör felnit" nem szeretem habár a GTA-kon jól mutat de pl a GT-n nagyon gáz.
  • Al Age
    Jaja, Alfák nagy részére szerintem passzol az OZ kb 20 küllős felnije, aminek pici kör a közepe és sok hosszú, vékony küllő van rajta, nem tudom jobban elmondani, de szerintem úgyis tudod, melyikre gondolok! :)
  • Al Age
    OK, értettem :)
  • JohnnySmith
    Tény!! Ezért is mondtam a Coure Sportivo-t :) Megérdemli a "kis" Fiat nemkicsit:)
  • JohnnySmith
    Én a sokkűlős felnit imádom:)
  • mohus
    én az ültetett puffogós autókat szeretem:) és mivel az Alfa felnije nem bejövös nekem alapból az is cserére szorul...
  • Al Age
    Az én előző két képem is egy Arcade módos versenyből van, úgyhogy ez nem lehet akadály. :D
  • mohus
    az egy nagyon jó rész....amúgy elhittem első re is

a videón kétszer is bevágtam azt a részt:)
  • Al Age
    Megtisztelő :-)
    Azért az a kétezres öthengeres turbómotor magáért beszél...