Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Tejóég! 😊 Én 2 hét alatt elvittem 33% ig, azóta hozzá sem nyúltam 😊) Kissé besokalltam 😄
mohus
papamaci most tartok a gém 20%-nál😊

hol van még az F1 autóm!?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DanielT
Egy Forma1 -es verdával is csinálj már légyszi egy videót, még nem láttam mozásban a gépet. Ha lehet az eredeti hang maradjon rajta. Egyéb kérésem nincs 😊) Köszi!
mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

cenobite
576.hu fórumból:

Hatrix és én, új "versenyt" szeretnénk indítani a népszerû Gran Turismo 4 kapcsán. Célunk, hogy megtudjuk kinek mi a kedvenc autója, melyiket tartja a legszebbnek, legérdekesebbnek. Szavazni E-mailban lehet nálam, úgy, hogy az alábbi kategóriákba jelöltök 3-3 autót. A szavazáson meg kell adni az autó teljes nevét, modell, típus, évjárat, szín!

Íme a kategóriák:

1. Mini és kisautók:
-minden olyan autó, ami kisebb a Golfnál (pl. Corsa, Beat, Jazz) Top 5

2. Közép és nagy kategória:
-Golftól nagyobb, egészen az M5-ös BMW-ig és a Mercedes E-ig Top 5
(a Golf már ide tartozik)

3. Sportautók: Top 5
-NSX, RX8, SL, Zonda stb.

4. Versenyautók: Top 5
-JGTC, DTM, Le Mansi stb.

5. Oldtimerek: Top 5
-a régi ami verdák (muscle carok), ill. minden olyan autó
ami legalább 30 éves

6. Prototípusok és Koncepció autók: Top 5
-a jövõ autói, ezek többségében japán autók

7. Tuning autók: Top 5
-Mine�s, Nismo, Spoon stb.

Ebbõ a fenti 7 kategóriából válogatjuk ki a Top 10-be a legtöbb szavazatott kapott autót.

Ezen kívûl:

Bonus 1.

Te melyik autót szeretnéd a garázsodban? Top 5
-a szavazók választhatnak, mely autókat tartanátok otthon

Bonus 2.

Melyik autót találtad a legmeghökkentõbbnek, a legérdekesebbnek? Top 5
-ki melyiken lepõdött meg stb.

Szabály: mindenki egyszer szavaz, lehetõleg minden kategóriában, a föntebbi kritériumoknak megfelelõen.
Feltétel: a game ismerete, nem fontos, hogy meglegyen, csak nyomjátok valahol (haver, osztálytárs, unokatesó stb.), lényeg ismerjétek az autókat.

A szavazás ettõl a naptól érvényes, most már küldhettek e-mailt, egészen e hónap végéig!

A szavazás végeredményét leközöljük itt, ill. Hatrix GT4 oldalán!

A részvételt elõre is köszönjük, minné többen szavaztok annál jobb (ha van ismerõsötök, aki nem jár ide fórumozni, akkor annak is mondjátok meg, nyugodtan szavazhat)

Köszönjük:

Hatrix, Super Dante

gamertag: kenobita

Kaplan
Gamestore? 😊
Nah de kérem szépen az a nemsokára kb. mikor lesz?😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mohus
az atw egy fos😊

UW és freeweb ezt ajánlom😊

a 160GB-n szoríthatnál nekem egy kis helyet mondjuk 1 GB-ot és oda feltolnék mindent

CHEAPBOY
1. nem tudok honlapot kesziteni, s nem is akarok.
2. Akarmit csinaltam (explorerrel, flashfxpvel, total commanderrel) az istennek sem akarta felnyomni az ATWre a dolgokat, meg egy nyavalyas kepet sem, nemhogy vidijot.

Nem baj nemsokara lesz 160 gigas sajat tarhelyem, arra 3 kattintassal tudok majd felrakni mindent, mindenfele buzi megkotes, meg szabaly nelkul.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
nekem mér sikerült?😊 meg annak a többmilliárd honlapkíszítõnek?😊

CHEAPBOY
ah... az eselytelen. meg nem sikerult sohasem😞

Lammer
nezz az a viynos topikokba... anno en voltam a first HDDs okossagban 😉 inkabb priviben mert ez mar off...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
hatigen... 😞 de a sebesseg minden piizt meger <#buck> pcmben is U320as(73Gb) vinyo van renccernek, az sem voot occso a vezerlovel eggyut 😉 sebesseg buzi vagyok 😉

eightmiles
aha és ilyet lehet kapni minden kis boltban, vagy rendelni kell? és menne akkor is, ha be van csippelve a gép? sry, nem érteni hozzá

Al Age
Abszolút igazad van, én is szívesen játszanék vinyóról, csak tod ez a kettõ együtt kb annyiba kerül, mint egy vadi új PSTwo...<#pardon1><#szomoru1>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Lammer
ha minden kotel szakad: BB adapter+HDD en is errol futtatom a gamet... egy "picit" gyorsabban tolt... 😉

eightmiles
holla, megvan a gt4 eredetiben, de nem indul el. amikor elkezdené tölteni, két pistyogást hallok, aztán semmi. próbáltam browser-bõl is elindítani, csak tölt, de a lemez nem jelenik meg. A game PAL-os, SCPH-30004 R-es gépem van, és azt írja a kézikönyv, hogy
NOTE: Owners of SCPH-30000 and SCPH-50000 series Playstation(R)2 consoles should refer to the setup instructions supplied with the console.
ami vmi annyit jelent, hogy az ilyen típusú gépekkel rendelkezõ tulajok forduljanak a PS2-höz kapott szabályzathoz.
(a gépem egyébként be van chipelve, és mostanában pár játékot nem olvas be, de sztem nem ez a baj, mert több égetett és eredeti játékot is elindít.)
remélem valaki tud segíteni, mert erre a játékra vártam már régóta.
thanx elõre is
peace

mohus
inkább tedd fel netre...kb 30MB-ban

CHEAPBOY
Mivel a freemailen lehetseges matol az 1gbos fajlcsatolt emailkuldes az osszes vidijomat el tudom kuldeni emailben akinek kell😊 Igaz ehhez a kell hogy aki csak teheti legyen freemailes cime s dobjon 500ftot a perselybe amivel 3 honapig hasznalhatja eme szinte korlatlan levelezgetest😊

mohus
más video nem lesz?

Lammer
stilusosnak stilusos, de az opening utan, en egy jokis CG endinget vartam... 😉

mohus
én is pont tegnap fasíroztam ki aranyzra a cuccost

sztem stílusos a Nurburgringi vég😊

Lammer
Haaaat(tal nem kezduunk mondatot) sracok!!! az endmovie lehetett volna egy kicsit kreativabb is 😉
na megyek extreme versenyekre... 😉

Kaplan
Ez olyan õszínte s megható volt!!! <#rinya><#vigyor3><#vigyor3>
De én csak segítem a vállakozásod nemde? 😊 Viewtiful DZSÓÓ 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ombika
Hiheto! 😊

próbáld meg az UW-t
de legyen valami kezdõéapod ott, mert ha nincs index.html vagy index.php, akkor törlik, valami kezdetleges indexed legyen!
mohus
nekem is offolták onnana 100Mb-os COD:UO videómat...jó kis online csata volt
többet oda nem teszek fel semmit:9

mohus
18ért tied az enyém...sztem elég jó ár😊

JGTC
jól vansrácok az atw kicseszett velem megszüntette a tárhelyem mert amikor felakarok tölteni valamit Total Commanderrel akkor a csatlakozás után rögtön kiírja, hogy 530login incorrect. 😞((
Úgyhogy ezt buktam!
Most néztem Ballor oldalát.Ott is be van linkelve a vidók résznél és semmi nem jön be!
Megcsinálom én szivesen újra, csak nem lesz annak is ugyanez a sorsa?????

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
Ekkora tarhelyem nincs! 😞

Lammer
amikor linkelve lett, leszedtem, tok jo!!!
ha mondasz egy ftpt feltoltom neked szivesen, azt kilinkeled ujra max...

JGTC
most már úgy látom senkinek

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

cloud.strife
Jah, csak egyszer mentem neki picit, de inkább hátrányos volt a köridõre, mintsem elõny!! :\

oldalra meg megyek!! 😊

www.digimomentsvideography.com

Ombika
MEgy ez vkinek?

Ombika
Nemtud vki elado Gran Turismo 4-et jo aron?

nekem most megy az oldal
sajnos néha karbantartanak rajta (a múltkor a RAM szállt el stb.) vannak ilyenek
próbálkozni kell és eléred! 😉
JGTC
jó kis autó az, nagyon bevállt konstrukció!!! Annyira bevállt, hogy még az udvaromban is elférne! <#vigyor1>

Gyerekek nem tudja valaki mi van Ballor oldalával?? Nekem nem hozza be!

hát itt ez a max...GT3-ban 1100 lovas volt de ott is csak ilyen 450-et ment.

de jó lenne már valami bumm....

mohus
ja PSTWO vagy PS2 régi verzió?

mohus
ez a basic setup nálam😊

ha majd onlineon toljuk jöhetsz mögöttem....az ideális íven és tempóban....mondjuk a kocsid beállításait nem akarom elvégezni , lehet lemaradsz😊

csak viccolok ám....

de szerintem soha nem fogok tanulóvideót kiadni...

UNREG
kösz, kedves vagy... 😊

mohus
de jó lenne ha nekem is lenne két ilyenem....

mohus
ja Age már írta

mohus
ezt had dontsem el én😊

ez nem az oktatási minisztérium😊

mohus
600 nap mulva kb😊

Hello

Valaki legyszi segitsen az alabbi problemaban, mert megorulok😊

Adva van 2 ps2, 2 eredeti gt4, egy cross es egy patch utp kabel, miert nem lehet osszekotni a ket gepet lanon? Ha valakinek van tapasztalata, kerem segitsen, hogy mit meg hogyan kell beloni. Elore is koszonom.
admi

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

Al Age
700 napos használtautó-lista-körforgás van, a 4 fekete LM kocsi, az utolsó héten bukkan fel elméletileg. Ergo 693 nap múlva újból ott lesz... :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

UNREG
Mohus, ha lehetne inkább úgy csináld a videót, hogy végig a nagyképernyõn legyen a hátsó nézet, abból lehet tanulni. A "közvetítéses" kameraállás látványos, de igazán semmire sem jó...

UNREG
Valamelyik nap láttam a használt autók között egy koromfekete GTOne-t, de sajnos másnapra eltünt.
Vissza fog még jönni, vagy örökre elszalasztottam? Ha visszajön mikor, egyáltalán lehet valahol infót találni a ritkaságok felbukkanási idejérõl?

mohus
nekem a fõ bajom az hogy adott verdával kell benni és "idegesít", hogy tudom pl: itt ebben a kanyarban azért megyek tetü szarul , mert a verda nincs jól beállítva

az már csak hab a tortán hogy a Trialon nagyon sok helyen lehet rontani....és ahhoz 40-50 kört kéne menni, hogy egy hibátlan legyen

tudom hogy mindenkinek ugyanaz a verda...de mindenkinek más a stílusa...és épp ahhoz kéne állítani a verdát