8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4587 de már a 674. naptól lesd
90 USED-ekben
2-2db -
rollab #4586 Ma felraktam a hiányzó jogikat, így az összes licence eredményeidet feltöltheted! Nézzük kis is a legjobb! http://ballor.hu/gt4/?p=jogsi/lic -
Ronin1350 #4585 köszi
-
#4584 A játék használtautó-körforgása 700 napos. A feket verdákat az utolsó héten lehet megvenni (már ha a fekete Le Mans-os kocsikra gondolsz). -
Ronin1350 #4583 Srácok a fekete verdákat hogy tudom megvenni ? -
#4582 Szívesen.
Más:
Felkerült a végleges versenykiírás, kezdődhet a móka: http://ballor.hu/gt4/ -
mohuska #4581 köszi -
#4580 Special Conditions utolsó előtti pálya. -
mohuska #4579 Nemtudjátok h Suzuki Escudo Pieks Peak version-t hol lehet megnyerni? -
#4578 kösz -
Norbi7 #4577 Nagyon állat! -
#4576 Igen-igen egy akrobatikus mozdulat közben véletlenül megnyomódott az exponáló gomb :DDD -
#4575 bukfenc köcben kattolt biztos :D -
#4574 THX! :) -
#4573 Jaja :DDD
Mondjuk a szerencsétlen nagyon jól álcázta magát, ezen a képen pl nem is látszik:
Ő viszont szerencsés volt, épp el tudott még ugrani :DDD
-
#4572 PROFI! :)
Gratula!
-
#4571 Érthető! És ezt is csak nehézségek árán sikerült lementeni a flashkártyának egy épen maradt szektorából :DDDDD -
#4570 A fotósnak ez az egyetlen posztumusz képe :) -
#4569 -
#4568 végre valami más típusú sorozat. -
#4567 Hétvégén indul az új köridő bajnokság, 5 pályán, 5 különböző elsőkerekes sportkocsival.
Bővebben itt: http://ballor.hu/gt4/ -
#4566 Ez a TT engem is nagyon csikol, régóta vágyom már egy "motoros GT" játékra. Arról van már info, hogy mennyi moci lesz benne, milyen márkák, stb...? -
#4565 Ha Ducati meg Mv Agusta is van benne akkor ez az én játékom!!!! -
#4563 Tourist Trophy shotok -
GooD #4562 a shelby mustangot vezettem -
GooD #4561 okés.igyekszem minnél előbb felrakni 800* 600*-ba.még ma megcsinálom ha tudom.me nem vagyok mindig a gépnél.(ezt is suliból írom) -
#4560 Nagyon jó video, a zene pedig tökéletes. DM rulz! Grats, szép munka! -
#4559 Huh gyerekek ez nagyon komoly DRIFT videó....talán még emlékszik valaki a gt3-as grandoriftora vagy mire:) na ez a csapat most gt4-gyel is megmutatja...huh még mindig kiráz a hideg
link -
#4558 Jaja Super Turismo ezaz!:)
A GTA-kon viszont szerintem nem a sima körös felni van, ezeken nagyobb lyukak vannak, azért néznek ki állatabbul. -
#4557 Valóban tetszetős:) bár én még mindig a sok küllősre szavazok :) Speedline-nak is van :) -
#4556 A Fiat Coupéra meg szerintem a Speedline Corse felni a lgtutibb, azzal nagyon állatul néz ki, ezzel ni:
-
#4555 Persze :)
Az OZ Super turizmora gondolsz :) van már OZ super turizmo GT is :))
A gyári "kör felnit" nem szeretem habár a GTA-kon jól mutat de pl a GT-n nagyon gáz. -
#4554 Jaja, Alfák nagy részére szerintem passzol az OZ kb 20 küllős felnije, aminek pici kör a közepe és sok hosszú, vékony küllő van rajta, nem tudom jobban elmondani, de szerintem úgyis tudod, melyikre gondolok! :) -
#4553 OK, értettem :) -
#4552 Tény!! Ezért is mondtam a Coure Sportivo-t :) Megérdemli a "kis" Fiat nemkicsit:) -
#4551 Én a sokkűlős felnit imádom:) -
#4550 én az ültetett puffogós autókat szeretem:) és mivel az Alfa felnije nem bejövös nekem alapból az is cserére szorul... -
#4549 Az én előző két képem is egy Arcade módos versenyből van, úgyhogy ez nem lehet akadály. :D -
#4548 az egy nagyon jó rész....amúgy elhittem első re is
a videón kétszer is bevágtam azt a részt:) -
#4547 Megtisztelő :-)
Azért az a kétezres öthengeres turbómotor magáért beszél...