8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#8026 Tényleg nagyon nagy játék! Sőt A JÁTÉK!!! De a múltkor betettem a GT5P után, h megyek már egy kicsit a kedvenc Hondámmal és hát nem voltam elájúlva, vagyis inkább leesett h mennyire is rég volt már 2005 márc. 9.-e!!! :o :) -
ballor #8025 A licence eredmények nem kerülnek bele a 100-ba. Elég bronzozni. -
tom235 #8024 hi, valaki meg tudná mondani, hogy a 100%-hoz elég egyből megcsinálni aranyra a driving licenceket vagy először meg kell csinálni őket bronzra és ezüstre is? mert ugye azokért külön kocsik is járnak jutalmul. -
#8023 Valóban ;) -
ballor #8022 Ez tényleg meg fogja érni az árát. Már ócsóért is van, fóliásan! Sok-sok óra lesz a 100%! -
Mokus1 #8021 jol van köszönöm a segitésged mert akkor tényleg megveszem mert nincs duplarétegű lemezem -
ballor #8020 Qva nagy játék! Ezért mondtam, hogy megéri megvenni! ;) -
Mokus1 #8019 bocs a warezért.De amugy mekkora maga a játék -
ballor #8018 Nem. Ezt meg KELL venni. -
Mokus1 #8017 ezt dupla rétegre kell irni? -
#8016 szerintem igazad van:) -
#8015 nekem is szaggatós volt -
#8014 Hát akkor mindegy, bár arra jó volt ez a program hogy újra rákattanjak GT4-re. -
#8013 Egyszer kipróbáltam, de élvezhetetlen volt, annyira szaggatott. -
#8012 Nem csak a Prologue!!! :D ;) (Pedig régen mennyire szerettem volna!) -
#8011 Nyomja itt valaki XLink Kai cuccal online GT4-et? -
Ronin1350 #8010 szerintem meg van -
#8009 hát nem estem le:)
mert csak most olvastam:)
annyit hozzáteszek, ami nekem megvan és hasznos könyv az ez
Official Giude
...de saját tapasztalat a legjobb:)meg abban van az élvezet
-
#8008 Köszi! :-) -
#8007 BSZ Al Age! -
#8006 Szerintem Mohus leesett a székről... -
SMLaca #8005 Szevasztok!Elhiszem nektek de azért fölrakná nekem valaki már csak azért is?Köszi! -
ballor #8004 Szerintem a magyar kézikönyv neki a DVD-ben lévő kis könyvecske magyar része. Nem sok hasznos infó van ott. -
#8003 Igaza van, valóban van magyar nyelv a kézikönyvben de semmi hasznos info nincs... -
#8002 De van!!! Neked megvan egyáltalán a GT4? //Eredetiben persze...// -
#8001 Szerintem nincs is magyar nyelvű kézikönyv... -
ballor #8000 Minek kell az neked? Nem sok okos dolog van abban.
Inkább kérdezz megfelelő helyen!
A lapom URL-je a bannerban. -
SMLaca #7999 Szevasztok!Tudna nekem valaki segíteni Ps2 GT4-hez magyar nyelvű kézikönyv kellene, vagy aki rendelkezik ilyennel megtenné,hogy beszkenneli a magyar nyelvű oldalakat és föltenné a fórumra?Előre is köszi! -
#7998 Pedig azzal mennie kéne, a banneron van a link a magyar gt4-oldalról. Ott találsz erről csomó infót... -
AlbyCobra #7997 Sziasztok!
egyszerűen nemtudom megcsinálni a Professional eventsbe a Gran Turismo Cup-ot. Vettem egy fekete tolyotát feltuningoltam,most 1050 lóerős és még ígyse bírom megverni a kocsikat,ráadásul a gumi nagyon vadul fogy,Légyszi segítsetek! -
#7996 Dodge -
#7995 Vettem. Az amcsi zászlónál tudsz amcsi gépeket venni...(GT módban) -
#7994 Persze ha speckó Viper, azt lehet hogy nem tudod megvenni. -
#7993 Viper-t meg lehet venni úgy tudom. Gondolom USA--->Dodge. -
fejes004 #7992 És azt vetted vagy nyerted?És,ha nyerted akkor azt hol?Köszi -
#7991 Én Viperrel csináltam. -
fejes004 #7990 Sziasztok!
Tudna valaki esteleg egy olyan kocsit ajánlani amivel eséllyel veszem fel a versenyt a Professional events--Granturismo World Championschip versenyen?
Köszi -
ballor #7989 nem -
kilcsir #7988 a PAL-os verzio is támogatja az 1080-as felbontást? Mert nem találom. -
bajiszityu #7987 én skylinet ajánlok de nekem is van egy kérdésem mivel lehet megcsinálni a formula 1-es pályákat?