8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#7986 clubman cup-ra milyen kocsit ajánlotok? mindig szarrávernek,a kocsimat meg nem is lehet tuningolni,alig mennek bele lovak ... :S -
#7985 Ezt ne kommentelje senki,ha lehet. :) Kösszi!! -
#7984 Neten nem lehet. -
#7983 Sziasztok,
Utánaolvastam de nem találtam erre vonatkozó beírást:
Össze lehet kapcsolódni multizni interneten keresztül?
Mindkét gép slim hálókártyás típus és router van mindkét lakásban amit összekötnénk. Beírom az IPcímet és összekapcsolódhatunk így valahogy?
Köszi előre is -
#7982 Nem nincs... szóval nincs warez még mindig.
Amiről lentebb olvastál az egy gyárilag kialakított gép volt. -
Hasan01 #7981 ahogy olvasgatom volt szó arról h van chippelve ps3??????!!!!!!!!!!!!
ha van akkor nem tudja vki hogy hol lehetne beszerezni? előre is köszönöm -
#7980 settings/miscellenaus (vagy vmi ilyesmi:d) -
kilcsir #7979 a mérföld\h hol lehet átálitani km\h-ra? ha egyáltalán átlehet -
#7978 cép lett:) -
#7977 Előnyére sikerült új arculatot adni az oldalnak. Grat érte. -
ballor #7976 Egy kicsit átalakítottam a felületét az oldalamnak, a link a banner alatt! -
#7975 már többször is említettem itt, a Sonynál lehetett jelentkezni neten, kihoztak egy full hd Sony tv-t meg két ps3at, egy normálisat, meg egy proto gépet, azon futott a warez... olvass vissza meglátod -
#7974 tavaly februrában PS3???
amugy mind1 mert nem lesz ugyse, inkább a gép mellett döntöttem... -
ballor #7973 Tuningverseny
Tuningolj - Tesztelj - Állitgass - Legyél a leggyorsabb!
A kiírások 2 hetente követik egymást, GT-Mode-ban egy autó és pálya párosítás lesz megadva. A választott gépet megkötések nélkül szabadon lehet tuningolni, nincsenek határok sem erőben sem súlyban semmiben! Nincs megkötés semmilyen beállitásban sem, se futómű se váltó se diffi.
Tipp:
- Gumi ajánlott RacingSupersoft(Racing Qualifying).
- Leszoritó erö növelésére érdemes szárnyat venni a gépre.
NOS és Driving Aidsek haszálata szigoruan TILOS!
Az Klasszikus Köridöverseny szabályai itt is érvényesek...2kerék az aszfalton falazás levágás Tilos és azonnali kizárást eredményez, a kölcsönös bizalom alapelve itt is hangsúlyos!
Akit érdekel: Tuningverseny -
#7972 a "csipp" már megvan oldva, tavaly februárban a proto gépen úgy játszottunk...
-
#7971 akkor csak 60gigás...csak ez a blueray dolog meg a csippelés hiáénya kicsit visszatarto.... dehát ez van... majd kitalálnak valamit az okosok... GT4et ha lesz vmi ps akkor igyisugyis megveszem 5ronygért origiben... -
#7970 PS3 FAQ
Playstation3 topik -
#7969 mert ha csak annyi akkor azt talán utolag is lehet cserélni(?) -
#7968 Inkább fejbelövöm magam minthogy eladjam :)
ÉS a 60 meg a 40 gb között csak a 20 giga a különbség???
És miért kell ha ps2 zni is akarok vele??? mire használhato a memoriája? -
#7967 add el a G25-öt. megkockáztatom még úgyis megéri a dolog :D -
#7966 (anya,apa beszál)
Ha ps2 játékokat is akarsz futtatni akkor a 60gb-os verziót vegyed, ne a kiherélt 40gb-osat. -
#7965 elöbb azt mondtad nincs lóvéd:D -
#7964 Na az jutott eszembe:
Mivel most lesz a szülinapom, a gép helyett, egy PS3 jobb lenne, mert ha azt nézed, hogy a PS2 2001 óta van a piacon, ami már lassan 7 év, akkor a PS3 sem fog 3 év alatt leáldozni... És a G25-ömet is használhatom hozzá, ÉS a PS1/2 jáékok is mennek vele ÉS kutyafasza csillagszóró -
#7963 Rohej szinte "ingyen" adjak mar ps2-ot es nem veszi meg az aki szimulator fuggo!! :S -
#7962 Ahha...
Csak egy nagy problémám van...
Nincs pénzem...
csak az mp4 meg a teló.. -
#7961 biztos hogy nem fog elindulni. ez nem ps1-es játék. más rendzserben fut teljesen és a géped nem fogja tudni kezelni. ráadásul nem is egy összacsapott játék szóval oda van figyelve az ilyenekre. 25-ből kapsz használható PS2-t ami működik. 5000 forintért utánadvágják a GT4-et.
Rengeteg ember vett PS2-t csak emiatt a játék miatt. köztük én is. szóval biztosan nem fogod megbánni. nyugaodtan ruházz be rá -
#7960 és egy LENCO XEMIO R732 mp4 lejátszó 1GB adok hozzá egy 5ezres Sony fülest is... nma meg a gyárit is..
NEKEM AZ LENNE A LEGJOBB, ha az E398 és a LENCO cseréje lenne egy csip nélkuli de eredeti gt4re vagy egy csippes de irott GT4-re -
#7959 E398ra cserélnék szivesen...
vagy bármi másra ilyen szorszarokra xD
Szal ami van érte:
-E398
-ha csippelt akkor K750i ha gt4 is hozzá akkor hpm70 füles, ha még valami kis finomság hozzá akkor 2gb memkari...
-
#7958 ne emuzzál( el se fog indulni) vegyé ps2+gt4et -
ballor #7956 komponens kábellel próbáld
(Y/Pb/Pr) -
morfin #7955 Miért van az, hogy ha a felbontást 1080i-re állítom akkor a plazma tv-n elsötétül minden. Elképzelhető, hogy az RGB kábel kevés ? Köszi a választ. -
#7954 BUÉK minden fórumozónak. -
peetfire #7953 És még lesz is egy jó darabig!Vétek lenne megszabadulni Tőle!PS2-őn Etalon!! -
#7952 midget -
#7951 Szerintem a Wagon r -
#7950 Persze... -
david13 #7949 a legjobb kocsi a Suzuki ESCUDO benne! -
ballor #7948 eladtam a PSTwo-t -
#7947 még?:)
GT4 forever:) -
#7946 köszi!