8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
-
#8067 Pár kép a mai szerzeményekről
-
#8066 Szépek:) Bár ilyen szárnyat tenni GT-re nagy FAIL
A Nismo kerékjárata mitől ilyen pixeles vagy mis? olyan csúnya szegény mintha nemis GT4 lenne -
#8065 Szia! Nagyon szép képek! Van kedved fotóversenyen részt venni? :) Ha igen, akkor mondom a részleteket! -
#8064 Egy kis friss válogatás :)
-
#8063 MCpaszhatják
hoztam pár GT4 képet,ezúttal MR2-vel verettem kicsit
-
#8062 Sarthe 24h-es versenyeket mivel vittétek végig?
Minolta nekem nem fekszik... :S -
#8061 Thx! -
#8060 BSZ JohnnySmith!!! -
#8059 Látom még él a Community:)
greg benz:
PSP-s GT kb 2011 (ahogy most áll, a GT5 befejezte után esnének neki... há' LOL), már ha akkor még lesz ez a PSP (nem lesz, jövőre mutatják be az újat, ez 100% belsős info). 4 év alatt egy rohadt videót nem voltak képesek mutatni róla, semmit. Na de majd az új vasra :)
-
#8058 én nem tudok róla:( -
#8057 Jaja,csak az még nincs meg
PSP-s GT-ről nem tudni továbbra sem semmi újat? -
#8056 E30 nincs benne mi? :)
viszont van még régi quattro ami ide beillene... -
-
#8054 Gumit a car setup menü...pl versenyek előtt, elöl hátul milyen legyen azt is lehet.
R1 a nitro...de ne várj NFS feeleinget...a piros vonal a műszerfal egyik óráján...az fogyogat, attól függően hogy kérted a nitro adagolást a setupban. -
vegytek #8053 folyamatban van a topik végigolvasás, de volna pár kérdésem:
- hogyan tudom a kocsim (tuning) alkatrészeit változtatni? (pl gumi típusok)
- nitro-t hogyan lehet használni?
-
#8052 úúúbazzz....:D...
Pl. Midnight Club 3 DUB edition.Mintha abban lennének motorok...
igaz ég és föld a gt és a DUB.De ahogy nézem te nem ragaszkodsz a szimulációhoz.A "géténégy nemisigaziszimulátor" szövegekől kíméljetek:D. -
krizoli #8051 mondjad!! -
ballor #8050 igen
el -
krizoli #8049 és ps2-re?és el is mondod? -
ballor #8048 van -
krizoli #8047 és van-eolyan game amelyikbe van autó is és motor is? -
#8046 Nincs. -
krizoli #8045 mint jármű motor -
ballor #8044 minden kocsiban van motor
miért lenne egy autóversenyben motor?
az a TT -
ballor #8043 700+ kocsi 50 pálya oda-vissza
szóval?
a 100% kemény munka lesz, nem két hetes játék -
krizoli #8042 ebbe vannak motorok? -
krizoli #8041 jobb maga agame mint a test drive unlimited mejiket érdemesebb megvenni? -
ballor #8040 jó -
krizoli #8039 mien ps2-n a grafika,hang,irányítás? -
#8038 Igen? Na figy akkor... -
#8037 Egyetertek! -
lowdog #8036 enyém is utolsó szériás, 50004-es...
HDD-re is csak úgy tudtam rámásolni a kétrétegű játékokat, hogy először lerippeltem iso-ba PC-vel, és winhiip-pel rá a hdd-re. a ps2 nem tudta átmásolni...
-
#8034 érdekes... nekem is olyan van igaz utolsó szériás de gondnélkül pörget bármit -
#8033 .... bravó... menjél inkább pc-zni grid-del vagy nfs-sel, sokkal jobb lesz mindenkinek :) -
lowdog #8032 az én (régi, vastag) PS2-m tényleg nem olvas DL lemezt... asszem még ide is beírtam mikor megvettem a GT4-et, hogy nem jut túl az intro videónál...
kénytelen voltam HDD-t venni bele :) -
#8031 Emulátorral:D -
#8030 ???? mivan?
Mi a **sznak neked a GT4 warez ha nincs Ps2-d? Hol akarod megnézni PC-n???
Merem remélni hogy valahol egy PS2-n az meg miért nem olvas dl-s lemezt? Nem vágom komolyan...
Sorry ha én vagyok a debil... -
#8029 Én ezt vágom, de hiába venném meg a ghépem nem olvas duplaoldalú défaudét- -
#8028 Szopi, mert warez nincs... (nem foglalkozunk vele) amúgy GT4 platinum kb 4K (ennyire azért ne sajnáljuk a pízt)
Hamár PS3-t vennél akkor meg inkább a GT5-re koncentrálj.
ui:
PS3 vételig eljutsz akkor 40GB-os PS3 nem supportálja a PS2 játékokat (ergo GT4)....