8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • cenobite
    A köridőversenynél én is azért hagytam abba, mert nem nagyon volt időm gyakorolni (na meg béna is voltam a best időkhöz képest. )

De mivel fotozgatni amúgy is szoktam, miért ne...?
  • Al Age
    Nincs időm fotózgatni. :-(
    Egyelőre még a köridő versenyre sem tudtam menni egyetlen kört sem, talán ma, vagy holnap tudok majd.
    Bár ha mindegy, hogy Photo drive, vagy Photo Travel, akkor valamelyik régebbi képemet lehet benevezem. :-)
  • cenobite
    "de indulni valószínűleg most nem fogok..."

Miért?
  • cenobite
    Ezt anno nem olvastam. :(
  • Al Age
    És én is pont a GTPlanet sémájára akartam csinálni:D

"Más:

Mit szólnátok ha csinálnánk GT4 fotó versenyt?
    Kötött lenne, hogy Photot Drive, vagy Travel, plusz lenne egykét feltétel még mellé (pl csak éjszakai képek, csak olyan képek, amin utcai kocsi van stb...).
    Az ötlet a GTPlanet.net-ről származik.
    Csak olyan képek jöhetnének, amin semmi utómunka sincs, maximum egy aláírás, de semmi más photoshop (akár csak egy keret, vagy bármi más apróság)... Semmi.

Vélemény?"
  • Al Age
    Volt már egy ilyen próbálkozásom , akkor leszavazták a dolgot Ballor oldalának Köridő verseny topikjában, [URL=http://ballor.hu/gt4/?p=forum/uzenet&page=10](#377. hsz - 2005.07.24.)[/URL], nekem már akkor is tetszett volna a dolog, most is tetszik de indulni valószínűleg most nem fogok.
  • cenobite
    Az oldaladra tölthetnénk mondjuk az első három helyezett képet. Hmmm?
  • cenobite
    A beszúrt képeknél jelezni kellene, hogy "Pályázat", vagy valami ilyesmi. A kép fölé/alá beírva.
  • cenobite
    Ja! A nyertes választja a következő témát, meg majd rajzolunk neki valami kupát is. :D
  • cenobite
    Örülök, hogy tetszik az ötlet! Írtam egy rövid szabályzatot (vagy mi a manót...), ez a későbbi fordulóknál még esetleg bővülhet módosulhat. Ötleteket szerintem mindenki írhat. Íme:

Gran Turismo 4 - Fotóverseny I. forduló.

Téma: "Hátulról jobb..."
    Téma leírás: A készült képe(ke)n látható autó(k)nak hátulról, vagy hátulról-oldalról, hátulról-felülről, stb. kell látszani! Nincs meghatározva, hogy hány autó legyen a képen, ezt mindenki maga dönti el.
    Választható autó: Bármelyik
    Választható pálya: Bármelyik

Photo mode, illetve Photo Travel egyaránt használható a képek készítéséhez.

Egy pályázó maximum 3 képpel nevezhet.

Képek maximális mérete: 800x600 px
    Képek formátuma: .jpg

A képeket a www.sg.hu oldal Fórum -----> Konzolosok Fóruma ------> Gran Turismo 4 fórumba kérjük beszúrni! Pontos link: Gran Turismo 4 fórum

Szavazni 3 képre kell, az elsőre leadott voks 3 pontot, a másodikra leadott voks 2 pontot és a harmadikra leadott voks 1 pontot ér.

Start: 2005. októbar 11. 16.00
    Határidő: 2005. október 19. 18:00

Hajrá! ;)
  • rollab
    Sziasztok, ez jó ötlet, ha az oldalamon akarjátok, az is okés
    ott már van képfeltöltés (valameddig bírja a tárhelyem, egy részét oda is lehet nyomni)

ha van jó ötlet, akkor ne tartságtok vissza GT4 ügyben magatokat, lehet róla szó
  • Kaplan
    Támogatom.
  • Norbi7
    Benne vagyok én is!
  • JohnnySmith
    Hmmm nem rossz 5let! Én támogatom. Bevonhatnánk a http://ballor.hu/gt4/ oldalt is :)
  • cenobite
    Mi lenne, ha mi is rendeznénk foto-versenyt? Olyasmit, mint ami a Gtplanet-en van.
    Adott egy téma (például "Hátulról jobb" - most a Nissan-os kép miatt ez ugrott be, - itt csak olyan képeket lehet nevezni, ahol hátulról, hátulról-oldalról, stb. látszanának a verdák.) és ide lehetne feltölteni a képeket. Határidő mondjuk 7 nap lenne, utána szavaznánk, hogy melyik a legjobb. Vagy ilyesmi... A nyertes választja a következő témát.
    Nos?
  • mohuska
    nemnagyon szoktam mostanába gt-t tolni.....inkább pes5
    Mondjuk ma megcsináltam a Fuji 1000km-t....

Úgybizony csak az eredeti Mr.Costa.....
    Jó a Nissan Afe...
  • cenobite
    A banner alatt is olvasható: NO WAREZ!

Itt mindenki eredetivel tolja.
  • Luiprima
    Hétvégén láttam a Sziget című filmet Az egyetlen pozitívum a Cadillac Cien Concept volt benne ami jó ismerősünk a GT4-ből.

• Kaplan
    Ez kib*szott jó!
  • JGTC
    hű ez jól sikerült nagyon
  • JohnnySmith
    Repül a repül a nissan kitudja hol ál meg :D
  • Afe
  • Afe
  • Afe
  • Afe
    igérem ez az utolsó.
  • mohus
    AI kikapcsolva....
  • mohus
    majd megveszed tőlem:)
  • REAL_CIÁN
    Jó ez a kép, mindenki kint a homokban. :DD
  • JGTC
    Lehet a 24 órásnál is voltak már gondjai veled!
    Nem jössz versenyezni??
  • JGTC
    Nekem is ugyanígy volt. Aztán még nézegettem de már nem érdekelt a végén.
    Ha egyszer újrakezdem akkor megveszem őket.
    a zonda c12s 7.3 a második képen még harmadik voltam de lenyomtam őket az enyenesben
  • JohnnySmith
    Nekem se :) mondjuk amikor kiderült hogy kb hány nap múlva jönnek a uniqe autók, akkor már rég nem ott tartottam. :)
  • mohuska
    nekem nem jöttek elő pedig má ezer nemtomhány napnál vagyok és mindig nézem.....
    lehet nem szeret a GT-m
  • Al Age
    Mivelhogy a 700 napos ciklus utolsó hete a 674. napon kezdődik. :)))
  • JGTC
    én nem emlékszek már rá de megvan :)
  • mohuska
    öcsém... k.... nehéz vezetni ke tudni
    én minden pályára másként állítottam be és ígyis alig vertem rájuk pár másodpercet
    mindent bele!!!!

a képek nagyon jók.te melyik vagy az ötbő?
  • mohus
    én azt még nem toltam:(
    tudnátok abban segíteni hogy milyen beálitásokkal lehet megnyerni az opel speedster bajnokságot??(me nem sikerül full tuningolt autóval se,200 a-spec pont ugyis)