Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal valaki???
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de legalább digizni tudok meg HP készíteni😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
megint mész Németbe?
de jó lenne már valami bumm....
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A-SPEC pontok mi a rákra jók???😊
neo2.2 chip (én még AR2-vel cserebere a másoltaknál😊))
nincs indítási gomd, hosszu menetek után viszont pirosan pörög a töltike...ilyen kor tálca ki be azt megy is...
nekem is 30004-R es gépem van, és ezen a DVD9-ek így indulnak( pl: champions of norrath)..bár azt is hallottam, hogy a chip fajtájától is függ.
Szétszeded a gépet, leveszed a dvd-egység fedelét és szépen óvatosan letörölgeted a port róla. Pl fülpiszkálóval. De nem hinném, hogy segítene ez. Ha van chip a gépedben próbálkozz különbözõ indítási módszerekkel. Pl hosszú reset, dupla reset, stb...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Playstation2 Új fej 1 év garanciával 25,000 Ft
Playstation2 Fej javítás 3 hónap garanciával 10,000 Ft
Biztos van olcsóbb is.
Gondolom SHCP-30004-s géped van vagy, hogy írják.
Nekem csak néha nem akarja elindítani ,ezért mindig megtörölgetem és hagyom , hogy olvassa a gép a lemezt.
De csak ritkán van ilyen.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az jó kis móka lenne...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Jó a gém nagyon csak nem szánom rá magam a 24h Nürnbergi versenyre mert nagyon hosszú még b-specben is 😞
Folyamatosan nézni mikor megy be a pitbe , hogy aztán az ember egybõl 3x-ra tudja rakni a sebességet ejj...
Amúgy az american és europai eventek mind egytõl-egyig arany 😊
Japán eventekbõl meg alíg van.
Esõs pálya nincs, vizes pálya van, GT módban a special conditions (gyakorlatilag: rally mód) alatt éred el a Tsukuba vizes pályát.
Szerintem sokkal élethûbb lett, mint a GT3-ban volt a S.S. Route 5 vizesen.😊
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
/beul es rakeszul, pattogatoptt kukorica, udcsi meg minden <#idiota>#idiota><#bee1>#bee1>
btw: naon jo ez a forma1es kocsi, de nekem szimpibbek a RACE carok, egy felhuzott Nissan race carral hosszu valtassal kitolom 400-405ig!! ugy otthagyom a forma1est mint a sz*rt... 😉
Ma vettem meg a játékot SCPH-39004es ps2-m van de nem akar elindulni!!
Mi a rák van?
ui.: valakinek megvan az összes licence aranyra? mer sztem nehezek