Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
enmeg kiszeretnem porgetni fullra a jatekot 😛
szal valaki???

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mohus
én a WRC4-gyel rallyzom😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Lammer
megkerdeznem a nagy rallisokat, hogy mi a pics*t allitsak be dirtre, meg snowra, mer' 1 pontos versenyt is gyongyozo homlokkal tudok csak ippeg megnyerni, mar nagyon ki van a hocipom vele... 😞

mohus
öregszem, na és akkor mivan😊

de legalább digizni tudok meg HP készíteni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
kérem a hozzászólást törölni😊

Kaplan
jujj de jjjjjjjjjj betûs komment volt... 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Al Age
Te is ;-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

CHEAPBOY
ne ide irkajj, idoket produkajj a csempijjonshippbe😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
#3694-et megnézte valaki?

mohus
szia Öccse...

megint mész Németbe?

Skynet
Az ki van zárva mert akko nem adná a gép😊
hurrá!!!

de jó lenne már valami bumm....

cloud.strife
Hy!

99.7%-on vagyok! 😊

www.digimomentsvideography.com

UNREG
"A-SPEC pontok mi a rákra jók???😊"

Semmire. 😊)

DanielT
Jah, asszem azt dobta ki a google.
JGTC
Ez a Konzol S. tarifálya?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Skynet
Ha a tisztítás nem jön be akkor hosszan tartsd lenyomva indításnál a power gombot a ps2-n (kb a BROWSER megjelenéséig) nállam is csak így indul😊

A-SPEC pontok mi a rákra jók???😊
mohus
nekem 30004-es gépem van made in japan mondjuk

neo2.2 chip (én még AR2-vel cserebere a másoltaknál😊))
nincs indítási gomd, hosszu menetek után viszont pirosan pörög a töltike...ilyen kor tálca ki be azt megy is...

Afe
ha hosszan nyomva tartod a bekapcs gombot sztem elfog indulni.
nekem is 30004-R es gépem van, és ezen a DVD9-ek így indulnak( pl: champions of norrath)..bár azt is hallottam, hogy a chip fajtájától is függ.

Al Age
Jaj pardon, bocsánat 😄DD

CHEAPBOY
meg szép is😊 ki ne hagyd😊

DanielT
Ne javítsd ki légyszi, nagy vagyok és okos 😛PP
Al Age
Nagyokos, nem nagy okos.
Szétszeded a gépet, leveszed a dvd-egység fedelét és szépen óvatosan letörölgeted a port róla. Pl fülpiszkálóval. De nem hinném, hogy segítene ez. Ha van chip a gépedben próbálkozz különbözõ indítási módszerekkel. Pl hosszú reset, dupla reset, stb...

de hogy tisztítsam ki megmondanád nagy okos és különben is annyi kérdõjelet rakok amennyit akarok

DanielT
Te, állj már le légyszi ezzel az minimum 3 kérdõjellel, nem divat errefelé.

Playstation2 Új fej 1 év garanciával 25,000 Ft
Playstation2 Fej javítás 3 hónap garanciával 10,000 Ft

Biztos van olcsóbb is.
és mennyibe kerül a cserélése?????

vagy hogy tisztítsam???

hogyan állítsak fejet???

CHEAPBOY
fejet kell allitani/tisztitani, vagy cserelni, ha nem viszi.

de hagytuk olvasni és nem indítja el eddig egyszer se indította el pedig már próbáltuk úgy kb 10 szer

Kaplan
Ezt már sokan kérdezték.
Gondolom SHCP-30004-s géped van vagy, hogy írják.
Nekem csak néha nem akarja elindítani ,ezért mindig megtörölgetem és hagyom , hogy olvassa a gép a lemezt.
De csak ritkán van ilyen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hi lenne gy problémám megvettem a gran turismo 4-et eredeti be és nem akarja lejátszani a cd-ét mi lehet a bay?????

Kaplan
Hát jó lett volna... ejjj.... nah majd a GT5-ben 😊

JGTC
Jó lett volna ha vizesbõl csináltak volna egy 6 autós futamot! De nem rally autókkal!!!
Az jó kis móka lenne...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kaplan
Jah és az Extreme Eventek mirõl szólnak majd?

Kaplan
Most tartok 50%-nál 😊
Jó a gém nagyon csak nem szánom rá magam a 24h Nürnbergi versenyre mert nagyon hosszú még b-specben is 😞
Folyamatosan nézni mikor megy be a pitbe , hogy aztán az ember egybõl 3x-ra tudja rakni a sebességet ejj...
Amúgy az american és europai eventek mind egytõl-egyig arany 😊
Japán eventekbõl meg alíg van.

Al Age
80, 0, 0, ha mond valamit...😄

Esõs pálya nincs, vizes pálya van, GT módban a special conditions (gyakorlatilag: rally mód) alatt éred el a Tsukuba vizes pályát.
Szerintem sokkal élethûbb lett, mint a GT3-ban volt a S.S. Route 5 vizesen.😊

eightmiles
lya és mikor lesz esõs pálya?

eightmiles
én még csak 8,6%-nál vok, de má one egy 800+ hórszpávörös meg lyópár 400-500 hp-s verdám, meg 300 000 dollaz (plusz vettem pár verdát, csak a photo mod kedvéért😛) mi lesz 100%-nál? (má ha ellyutok addig)

eightmiles
AZ ÖSSZES??? szpesöl, minden?? öregem, azé is megcsinálom én is >😛

mohus
mivel én vagyok a helyi Zsigmond Vilmos, nem hiszem hogy lesz valaki rajtam kívül aki megcsinálja😊

Al Age
Több embernek is megvan ;-)

DanielT
Várjá' azé' agyjunk egy esélyt hátha postol valaki 😊
Skynet
Oh oks sikerült elindítani agyontisztítottam a fejet semmi...Aztán beindítottam hosszan nyomvatartva a zöldet (majdnem a browser megjelenéséig) na úgy elindítja😊
Lammer
van webkamerad??? (szuiszájd rox!)
/beul es rakeszul, pattogatoptt kukorica, udcsi meg minden <#idiota><#bee1>

DanielT
Valaki nyomasson már egy F1 verda videót eredeti hanggal, mert felvágom az ereimet!
Lammer
enmeg 50% elott vagyok partized szazalekkal 😄 demivel pentek delutantol huztam vasarnap delig, utana kertparti lereszegedes, mostmeg vadaszom a hutoben az uborkalevet, meg tejet... 😄DDDD szal faj a fejem meg minden, de ehhhh naon nicns kedvem most jaccani 😄DD
btw: naon jo ez a forma1es kocsi, de nekem szimpibbek a RACE carok, egy felhuzott Nissan race carral hosszu valtassal kitolom 400-405ig!! ugy otthagyom a forma1est mint a sz*rt... 😉

Skynet
Valaki segítsen mert megõrülök!!!
Ma vettem meg a játékot SCPH-39004es ps2-m van de nem akar elindulni!!
Mi a rák van?
eightmiles
lyéé már nekem is megy! de megyek is jáccani 😛
ui.: valakinek megvan az összes licence aranyra? mer sztem nehezek

mohus
én elbíbelõdök egy egy kocsival😊