Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dead to Rigs
Doshin the Giant
Super Smash Bros. Melee
Star Wars: Rogue Squadron 2: Rogue Leader
Ezeket cserélném Gran Turismo 4-re akit érdekel az
Érd. mail:[email protected] vagy MSN:[email protected]
Az elte egy nagy játék!
Nekem viszi 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Igen viszi a játékot! 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sajna a gépigénye magas...sokan nem jönnek emiatt sztem
rankeden tolom, mán komoly 150 pontom van
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A gém is nagyon tetszik.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
mindig fölassza az agyam és kikapcsolom a gépet 😛
Az a baj, hogy nagyon hosszú és nagyon sokan vannak a NÁCIK!! 😛
A társaim meg nagyon BUTÁK!
Fogadáson nyertem 😛
Annyit megér 😊
f1-ben fogadtam s nyertem 😊
Ha akarod javítsd ki.. 😉
Az elte egy nagy játék!
én a Battlefield 2 miatt😊
5MB MPG
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Az elte egy nagy játék!
Az elte egy nagy játék!
Nem a kétrétegüre gondoltál?
Mindegyik viszi csak az egyik nehezebben olvassa be (Shcp-30004)
Hûha remélem nem kevesebb a nulla benne vagy több 😛
Én most kicsit félreraktam a GT4-t a full spectrum warrior (ps2) , moh : europan assault (ps2) és a guild wars (pc) miatt . 😊
Ütõs kis trió 😛
de jó lenne már valami bumm....

nyomatok 1 képet.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Arról pedig konrétan van szó ott figyel a kisképen😊
Monnyuk angolból nem vagyok valami jó de mivel ott figyel a fõtengely ezért írtam hogy ha arról van szó hogy nagyobb löketû fõtengely akkor élbõl nõ a köbcenti...
De a lényegen nemváltoztat mindettõl a turbót meg a kompit még mindig nyugodtan rá lehetne minderre pattintani😊
Téma részemrõl lezárva. Gondold azt, hogy a turbótuningban szerepelnek ezek is...
Mi a rákért nem lehet NA tuningra + rárakni a turbót vagy a kompresszort?😊
Ez egy baromság😊
ok meg kerdeznek egy dolgot, a felfuggesztesi beallitasok(rugo, magassag stb) mit erdemes varialni rajt?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pedig így van, tényleg semmire nem jó az Aspec pont, csak futam elött látod, hogy mennyivel mész jobb autóval, mint a többiek. Értelemszerüen kevés pont-erõsebb autó.
Gyûjtögetõ és mazohista típusú embereknek való, akik örülnek a sok pontnak. 😊)
Beállítások:
-a kanyargósabb pályákra szûkítsd a váltót.
-a VSD-t (nyomatékelosztó a elsõ-hátsó tengely között) állítsd úgy, hogy inkább a hátsó kerekek kapjanak több nyomatékot.
-az Initial Torque legyen kb. középen.
-az LSD (nyomaték kigyorsításkor) szintén kb. középértéken jó, akkor nem annyira pörög ki a kerék murván, de még eléggé gyorsul.
Ezek a beállítások persze eléggé vezetési stílus függõek, én a kanyar elött nyomok egy rövid csutkaféket, majd elrántom a kormányt és gázt adok, így keresztbeállva sodródok be a kanyarba.
Ha te pl. szépen lelassítod a kanyar elött, majd íven fordulsz, akkor már nem biztos, hogy ez a jó beállítás.
Mindenesetre a VSD-vel és a LSD-vel érdemes variálni.