8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4671 jah s nem a fotovébére gondoltam:) -
#4670 Harmadikként nevezem ezt a képet is:
-
#4669 bmw meg a subaru állat! -
Norbi7 #4668 Itt van az én 3 képem is!
-
#4667 hmm,ezek aztán minőségi képek -
#4666 Talán most...
-
#4665 Törölné valaki ezt a post-ot? Mindjárt feltöltöm valahova máshova
köszi!
-
#4664 Ezek meg csak úgy... A heti termésemből szemezgettem. :)
További jó fotózgatást! -
#4663 Itt az én három nevezettem:
-
#4662 Sajnos nem tudtam eheten a GT4 kozelébe jutni, majd a következő körben beszalok:) -
GooD #4661 itt a harmadik amit benevezek
-
#4660 Én akkor ezeket nevezném:
-
#4659 Sziasztok. Kár hogy határidő lejárta után illik csak szavazni, mert nekem a jelenlegi kollekcióból is lenne egy befutóm. Már látom elöre,a zsürinek nehéz dolga lesz, mert szinte mind jól néz ki. -
#4658 THX Master! -
mohuska #4657 én is benevezek....
-
mohuska #4656 akkoris k... penge ez a kép..... -
GooD #4655 ezt is benevezem:ez a második képem
-
#4654 ez is kockás sajna
-
#4653 Köszi. Én mindíg memó kártyára mentek aztán küldöm pendrive-ra. A kicsinyítést meg akkor még kivesézem. -
#4652 A játé beállításainál is lehet a hiba, van egy fotó tárolására vonatkozó rész (nem tudom mi a neve pontosan), azt akkor érdemes standard-en, vagy fine-on használni, ha memóriakártyára mented a képeket. Ha egyszerre pendrive-ra, akkor csakis Super Fine!
A másik: Photoshopban a kicsinyítés módja sem mindegy. Használd a kettős köbös módszert, azzal lesz legszebb a név. Az angol nevét már elfelejtettem, Mohus szokta mindig azt mondani, talán most is beírja. :-)
Valami bicubic sharpening vagy ilyesmi. -
#4651 Egy kis olvasnivaló:
GT4 vs Ford GT real life
Yamauchi interjú
-
#4650 Ez olyan ahogy az Isten megteremtette semmi photoshop nincs rajta csak átméreteztem. (A többi ennyire nem "kockás.) -
#4649 Tegnap este én is fotozgattam, csak már k. álmos voltam mire befejeztem, úgyhogy ma este fogom tölteni.
Jó az eddigi "termés", hajrá, csak így tovább! -
#4648 -
#4647 ez nincs meg neked jobb minőségben? visszavesz az élvezeti értékéból a "kockásodás" -
#4646 akkor az első képem a háromból...
-
#4645 De szerintem akkor Te is 3at nevezz, mert az alábbi négyből biztos van akinek az x-edik tetszik legkevésbé és van akinek az y-adik. -
#4644 Oh tényleg, csak vak vagyok. :-)
Akkor nevezem ezt a kettőt:
-
#4643 3-at -
#4642 Egy ember csak egy képet nevezhet?
Mert a kettő lehetséges képem közül nem bírok választani. :DDD -
#4641 Nevezve ( a leggyengébbet szedjétek ki:)
-
#4640 Alakul! Én majd holnap tolok képet, addig is hajrá-hajráf! :) -
GooD #4639 én be is nevezem ezt a képemet:#4589 -
#4638 mivel csak jókat írtatok a #4609-es fotómról, akkor ha lehet azt mindjárt be is nevezném :) tenx!
-
#4637 OK. Most néztem úgyis csak két képem van, amin hátulról látszik a kocsi.:D -
#4636 -
#4635 Én pl. azt nézem egy képen, hogy mennyire fogott meg amit rajta látok. Van amit photo mode-al lehet jobban kihozni, és vannak olyan photo travel képek is, amiktól padlót fogok. Szerintem mehet egybe a kettő, de ha nagy az "ellenállás" akkor külön is választhatjuk. -
#4634 Egyetértünk! :D
#4627:
"Csak olyan képek jöhetnének, amin semmi utómunka sincs, maximum egy aláírás, de semmi más photoshop (akár csak egy keret, vagy bármi más apróság)... Semmi." -
#4633 Photoshop és társai kizárva... -
#4632 Persze, ezért is támogatom az ötletet én is. :-)
Viszont szerintem korlátozni kellene, hogy vagy csak Photo Drive, vagy csak Photo Travel legyen, mert ha megnézünk kettő képet, akkor a Photo Travel-es alapból általában szebb.
És azt nekem senki ne mondja, hogy egy képen csak a kép "beállítását" nézi és a minőséget nem. :-)