8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
mohuska #4711 Na bratyó ezek a mi kincseink.....én nem engedem hogy elvidd őket
Azok a régi szép idők...
-
rollab #4710 és ha oda mentés, utána egy lépés, hogy a játék egyéb mentéseit is fel tudd rakni, és ha még azt is megcsinálták volna, hogy onnan is tudjon olvasni: akkor a más vezetését meg tudod nézni a gépen, és abból is tanulsz, de nem így lett
sajnos -
#4709 Fotó móddal eddig csak a GT4-ben találkoztam. A memóriakártya pedig valóban üzlet. Egy vicc, hogy egy 8 megás memóriakártya 6ezer Forint egy 128as pendrive meg 3500.- ... -
rollab #4708 ezt annak idején, amikor memkártyát akartam kikerülni (hogy ne kelljen, mert ugye a pen nagyobb, és könnyebben kezelhetőbb, nem beszélve az olcsóbbságáról) nekem is eszembe jutott, de ez üzletről szól: vegyél 8 megás memkártyát, esetleg kettőt is, mert két luk van -
#4707 Ja és nem értem, ha már pendrive-ról van szó és USB portról. Akkor mér nem oldották meg, hogy pendrive-ra lehessen save-velni?
-
#4706 És, És ezt más gémnél is alkalmazható? Nem csak GT4-nél?
-
mohuska #4705 ja néha meg kell dorgálni a rossz bratyót :) -
#4704 Pusztán tetszett az előadásmód. -
mohuska #4703 veled mi van? -
#4702 ennek már tuti lesz hangja...csak a képminőség rosszabb -
#4701 hát hang nélkül apám...:)
próbáld meg innen...
MPEG2 BMWART LINK -
#4700 :DDDDDD
"...ha hajlandó lennél végre.....idehozni azt a szart!!!"
:DDDDDD -
mohuska #4699 megnéztem csak nincsen hangja és így nem volt teljes értékű.....
nagyon csúcs a fás trükk.....még ilyet!!!!
meg má én is csinálnék ha hajlandó lennél végre.....idehozni azt a szart!!! -
#4698 Ahogy rollab mondta, benne van a játékban ez az opció és például a #4695-ös hozzászólásban látható 3 kép lényegében print screen verzió, ugyanis azok ingame képek, a versenyek visszajátszását bármikor meg lehet állítani, lefotózni az adott pillanatot, a képet ki lehet menteni pendrive-ra és már kész is a kép. -
rollab #4697 benne van a programban, és ezeket kimentheted pendrive-ra, és már itt is van -
#4696 Áruljátok már el, hogy csináljátok ezeket a képeket? Gondolom nem Print Scr-rel
-
Devinyó #4695 benevezek:
-
#4694 Stipistop! 100%, hogy munkatársamnak kell! Privátban tudsz egy tel-számot adni? Köszi!
-
Skyline #4693 Eredeti Gt4 dobozában leírásával karcmentesen eladó 6 pénzért! Kell valakinek? -
ecrof #4692 Benevezek én is:
-
#4691 a fejemben elég setét van:) -
#4690 photoshop photoshop photoshop
átméretezni a gt nem tud, viszont az OPTIONS ban lehet a brightnesst 4 esre tolni és akkor a fotók is világosabbak lesznek...
BMW-t megnézted már? -
mohuska #4689 én direkt nem világosítottam ki a nevezett képeket! nálad mennyire volt setét?
GT-ben is lehet átméretezni? Azt hol is kell? -
#4688 Én ezeket nevezem:
Az elsőn nincs semmi változtatás a másik kettő korábbi azok vilgosítva lettek. -
#4687 Én ezeket nevezem:
http://www.sg.hu/galeria/10879223591129469219.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10879223591128195356.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10879223591129468777.jpg
Az elsőn nincs semmi változtatás a másik kettő korábbi azok vilgosítva lettek. -
#4686 Dehogy vettem! :DDDD
Csak már nem voltam gép előtt, most ültem ide nemrég.
No problemo! :) -
#4685 nem zárunk ki senkit:) -
#4684 cenobite ugye #4683-at nem vetted komolyan? -
#4683 Addig is ki vagy zárva a fotóversenyből!
Nemám... -
#4682 Majd ha mondjuk a GT5-ben a színkezelés korrekt lesz, akkor esküszöm messze elkerülöm a photoshop-ot a világosítás miatt. Addig is... -
#4681 Nekem iszonyat sötét a kép amit 1:1-ben átrakok pc-re. Muszáj világosítani. Sorry, ha néha túl "látványos"...
Szerintem a világosítás belefér - nem hazabeszélek -, de legyen olyan a kép, hogy élvezhető legyen másnak is. -
#4680 aki jól "kicsinyít" az pl Ceno, Al Age...tiszta hibamentes a GRAN TURISMO 4 felirat alul...mondju Ceno masszívan világosít is:)
de pl. nálad vagy Norbi7-nél nem jó...
-
#4679 köszi
egy probléma van, hogy már nincs meg az eredeti kép, de a többit már ezzel fogom csinálni -
#4678 "Ez olyan ahogy az Isten megteremtette semmi photoshop nincs rajta csak átméreteztem. (A többi ennyire nem "kockás.)"
ezt én értem, de amikor az eredetit méretezed át : tedd azt photoshoppal, és válaszd a "bicubic sharper" opciót....így a legkevésbé lesz "sérült" az eredeti kép -
#4677 én már szavazni akarok!! -
GooD #4676 -
#4675 reményeim szerihnt igen. Éppen hajrá van mert keszül az új webshopunk s az elveszi majdnem minden szabadidomet, ami lenne, de megoldom:) -
#4674 Hát azt vettem észre sajna! :(
Azért mostantól ugye ráérsz majd a maradék négy futamra? -
#4673 Köszönöm! :) -
mohuska #4672 ez nagyon dög....