Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
Az elte egy nagy játék!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az elte egy nagy játék!
de lehet hogy 1-etlen egy sem hiányzik<#vigyor2>#vigyor2>
Mi két Dual Lemezre írtuk ki és egyik sem mûködöt!
Megjegyzés:Nagyon ne higy bene hogy mûködni fog de lehet szerencség
Az elte egy nagy játék!
Van egy masik valtozat az Amerikai ami egy Sima DVD-s(NTSC) ehez még nem volt szerencsém<#shakehead>#shakehead>
Valaki ha talal ilyen PS2-es oldalat ahonan gamet lelehet tölteni az kérem dobjon egy privatot!
De én azt javaslom neked sok szívás van a másolasal tehat inkabb ved meg EREDETIBEN AZ A TUTI ÜZLET<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az elte egy nagy játék!
de jó lenne már valami bumm....
Még gyakorlom természetesen a photo mod kezelését.
És vele lett letõltve.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
köszi bátyó...dolgoztam rajta 1 keveset
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
köszi mohus
Pendrive-ot bedugod a PS2-be, készíted a képeket ezerrel, aztán rátöltöd a pc-dre, végül megmutatod nekünk és mi örvendünk! 😊
gamertag: kenobita
GT4-es a fórum, gondoltam...hátha...Bocs, nem láttam a kiírást..
máskor jobban körülnézek...
Azt szeretném megkérdezni hogy a képeket amiket csinálni lehet a játékban, azokat csak kinyomtatni lehet? nem lehetne a számítógépre átmenteni valahogy? köszi elõre is. <#wave>#wave>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ez kegyetlen jó
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
SLR 844hp

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Én 2 éve nyomom a GT3 A-Spec-t és most fogom megvenni a GT 4-et...
So még amateur vagyok...
_Vermyne_
Nah irigyellek , hajtsd meg majd a kicsikocsit és a rendõröknek majd mondd gt4-el eddzettem rá vazz hagyjatok a pitsába 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Irigyellek... <#wow1>#wow1> <#rinya>#rinya>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Driving Force Pro (a 900 fokos) kormany, (alig hasznalt, 1 ev gari) 25000ftért eladó.
[email protected]
Doboza is megvan.
Mostmár szinte minden kész és még nem láttam õket (vagy lehet megvan csak nem is tudok róluk)<#wilting>#wilting>
Ezt egyébként azért kérdem mert a Konzolban olvastam...<#nezze>#nezze>
hosszabb futam után elnézi a cuccot néha egy piros forgó töltikével, ilynekor tálca ki be...és tölt is már rendesen
INKÁBB AZ ÍRJON PRIVÁTOT AKINEK MEGVAN ÉS MEGEGYEZÜNK!!!
Az elte egy nagy játék!
nyugi azért mert én nem atam neked manit a GT4-ért azé másal meglehet egyezni!!!!
Az elte egy nagy játék!