Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

admi
SZUPI!!!! Még! Én is csináltam pár alfásat😊 Itt vannak, gondolom téged érdekel úgyis😉

Cuore Sportivo

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

ok.kössz a segítséget.lehet hogy inkább tényleg megveszem az eredetit,jobban egéri így minthogy egy csomó DL lemezt elcsesszek.csak az eredetivel az a baj hogy 10000-13000 ft körül van

Don Laguna
Azt montak az nem az de nekem nam lényeg én nem fogok szívózni a masoltal menek a boltba leveszek egyet a polcról<#vigyor>

Az elte egy nagy játék!

Lammer
DL lemez max 1000Ft, okosan 900, az amcsi verzio is DL...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Don Laguna
Jah és még vlami nekem meg van írva ha nem hiszd elküldöm😊ha érdekel dobj egy privatot😊

Az elte egy nagy játék!

Don Laguna
Ja és azt hiszem az NTSC verziójából 2-3kocsi hiányzik de szerintem nem nagy hiány !
de lehet hogy 1-etlen egy sem hiányzik<#vigyor2>
Mi két Dual Lemezre írtuk ki és egyik sem mûködöt!
Megjegyzés:Nagyon ne higy bene hogy mûködni fog de lehet szerencség

Az elte egy nagy játék!

Don Laguna
Ha Dual lemezes változat az olyan 5-6GB vagy több de ez a versio nem mindig müködik és a Dual Lemez 3000FT körül van tehat nem éri me nagyon!
Van egy masik valtozat az Amerikai ami egy Sima DVD-s(NTSC) ehez még nem volt szerencsém<#shakehead>
Valaki ha talal ilyen PS2-es oldalat ahonan gamet lelehet tölteni az kérem dobjon egy privatot!
De én azt javaslom neked sok szívás van a másolasal tehat inkabb ved meg EREDETIBEN AZ A TUTI ÜZLET<#eljen><#eljen>

Az elte egy nagy játék!

köszönöm szépen.....felnivel mázlim volt. Az autó meg 1ébként is gyönyörû ültetve meg racing gumival....mer ügye akkor nagyobb a felni.

de jó lenne már valami bumm....

Gyonyoruek a kepek!
JohnnySmith
Coure Sportivo 😊
Még gyakorlom természetesen a photo mod kezelését.

És vele lett letõltve.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
Ezt a felnit akartam a Hamire csak eltelt egy nap és lekéstem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
Valóban 😉 És érdekes felni választás is 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ezen a fórumon nincs warez... <#vigyor1>
Al Age
Végre két igazán, nagyon-nagyon jó kép!<#eljen> :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

boy90
amit letöltöttök gran turismo 4 fájlt az hány gb?

Gran turismo 4ever

köszi bátyó...dolgoztam rajta 1 keveset

JGTC
#3803 ???

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
nemtom én csak a saját tempómban mentem <#eplus2>

köszi mohus

cenobite
Dehogynem lehet számítógépre rakni, hisz' láthatod itt a fórumon is van sok szép kép. Hozzávalók: PS2, EREDETI GT4, Pendrive, PC.
Pendrive-ot bedugod a PS2-be, készíted a képeket ezerrel, aztán rátöltöd a pc-dre, végül megmutatod nekünk és mi örvendünk! 😊

gamertag: kenobita

Bocs! De általában kipróbálom a játékot, mielõtt kiadok ennyi pénzt...
GT4-es a fórum, gondoltam...hátha...Bocs, nem láttam a kiírást..
máskor jobban körülnézek...
helló!
Azt szeretném megkérdezni hogy a képeket amiket csinálni lehet a játékban, azokat csak kinyomtatni lehet? nem lehetne a számítógépre átmenteni valahogy? köszi elõre is. <#wave>

CHEAPBOY
A topic banner alatt ki van irva no warez pls!😊 Ebbol adodoan nem segitunk, es nem is tudunk, mert az en eredeti GT4em valamiert (a szemetje) mukodik hibatlanul.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
wow
ez kegyetlen jó

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

SLR 844hp

ja mer farmotoros a gép,de ha hátra tekintesz lehet hallani....tök jo h erre is gondoltak.

Al Age
Egyik barátom meg azt mondta, hogy valamelyik Alpine-nak nincs hangja belülrõl.

Nálam a Ruf Porschéknak belsõ nézeten nincs rendes hangja.

Kaplan
Vagy épp karambol volt! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mohus
jó képp grat

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
nagyon be akartak venni a kanyart😊

UNREG
Hehe, mit keres mindenki a fûvön? 😊

JGTC
Zoom-Zoom

Hello mindenkinek!
Én 2 éve nyomom a GT3 A-Spec-t és most fogom megvenni a GT 4-et...
So még amateur vagyok...

_Vermyne_

Kaplan
2 napra össz-vissz? Ezért a jó eredményért ???? Mocsok xar szemét 😛
Nah irigyellek , hajtsd meg majd a kicsikocsit és a rendõröknek majd mondd gt4-el eddzettem rá vazz hagyjatok a pitsába 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Flórika
Smart Roadster?!

Irigyellek... <#wow1> <#rinya>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

CHEAPBOY
A fene a szerencsedet hogy nem voltam ott😊

Csiaki
Szombaton nyertem 1 hétvégére 1 Smart Roadstert!Ehez csak annyit kellett tennem egy bajnokságba benevezni és a legjobb kört teljesítö illetõ nyert 1 Smart tesztvezetést.Nem tudom mi volt a pálya neve csak azt tudom hogy CL 600-assal kellet kergetõzni.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

mohus
ha kész a házam veszek egyet, de akkor már állványt is hegesztek hozzá...

CHEAPBOY
nekem mondod, probalgattam most DU, s rohadt jo. Jobbb a FFbje meg az egesz szerkezet visszajelzese erzese is jobb mint a regi kormanynak, hatalmas feeling ezzel vezetgetni. s magatol kiegyenesiti, mint az eletben ha kanyarnak vege s elengeded a kormanyt, meg ha allsz akkor bejon a city szervo hogy ne kelljen szenvedni a tekeressel😊 Amint megindulsz a kormany szepen kemenyedik, csakugy mint az eletben. A fekpedal ellenallasa sokkal kemenyebb mint a gázpedálé, ez is tokeletesre sikerult😊 Imádom, lehet nem adom el...😄

mohus
jó vétel

CHEAPBOY
a turizmosokknak is😊

Driving Force Pro (a 900 fokos) kormany, (alig hasznalt, 1 ev gari) 25000ftért eladó.

[email protected]

Doboza is megvan.

mohus
szupa'

Al Age

JGTC
Tud valaki valamit arról, hogy a GT4-ben melyek a SEMA show-s autók???
Mostmár szinte minden kész és még nem láttam õket (vagy lehet megvan csak nem is tudok róluk)<#wilting>
Ezt egyébként azért kérdem mert a Konzolban olvastam...<#nezze>

mohus
jól elvagy😊

mohus
enyém 4 éves gép made in JAPAN és viszi

hosszabb futam után elnézi a cuccot néha egy piros forgó töltikével, ilynekor tálca ki be...és tölt is már rendesen

Don Laguna
DE INKÁBB FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI AZ ELÕZÕ HOZÁSZÓLÁSOKAT!
INKÁBB AZ ÍRJON PRIVÁTOT AKINEK MEGVAN ÉS MEGEGYEZÜNK!!!

Az elte egy nagy játék!

Don Laguna
én nem csak enyit adnék!
nyugi azért mert én nem atam neked manit a GT4-ért azé másal meglehet egyezni!!!!

Az elte egy nagy játék!

Kaplan
Ezt nem mondod komolyan 😛
Senki nem benne bele!!! GONDOLKOZZ!
Gt4 10-12e ft Re 4 10-12e ft.
Nah amiket adnál érte a közelükbe se ért 😞