Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Ja és ajánlom figyelmedbe az Enthusia Professional Racing-et!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Kaplan
Hát én 56%-nál tartok de halálra unom magam a játék mellett 😞
Mostmár csak olyan versenyeket tudok játszani amihez a f1 kocsi kell.
Az a 8óra vagy 24 csak 3x gyorsításban kurva hosszúû 😞
Szóval nem tudom mitévõ legyek 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Al Age
Ahogy sejtettem nem nagy ördöngõsség megcsinálni, igaz az enyémen csak 3 autó van. :-)

Al Age
Nálam a helyzet dettó ugyanez, én 36 százaléknál hagytam abba, már majd' egy hónapja... :-(

De most elõvettem és csináltam egy képet, mindjárt belinkelem. :-)

DanielT
Azt mondja el nekem valaki, hogy hogyan szerezzem vissza a motivációmat a játékkal való foglalkozásra? Egyszerûen képtelen vagyok tolni. Amikor megvettem ki se vettem 2 hétig egész nap ment, eljutottam 35% ig, azóta viszont képtelen vagyok játszani vele. Az elõbb megpróbáltam, de 4 percig bírtam. Nem találok érdekes versenyeket stb... El vagyok keseredve! 😞
Ombika
VEgre M3!!! 😊
Epp CSL-ert kuzdok!!

Al Age
Wow, ez nagyon állat, ilyet majd csinálok én is eccer. :-)
Valószínáleg ha Photo Travelnél ezt a terepet választod, akkor alapból a képen látható lesz a kameraállás. Fogod a négy autót és egyesével lefényképezed itt õket, ügyelve arra, hogy lehetõleg a négy sarokba kerüljenek és semmiképp se fedjék egymást majd az összevágott képen. Innentõl pedig Photoshop. ha minden tökéletesen sikerült, akkor tényleg csak vágni kell a képeket.
Ezen a képen a mi szemszögünkbõl nézve a 787B baloldali lámpájának vonalában van az úton egy téglasor (?) és pont a fényszóró mellett látszika vágás nyoma, egy picit el van csúszva....
De ez így is nagyon király! Ha alapból mindig ugyanazzal a kameraállással rak be egy tájra (azt hiszem így van egyébként), akkor végülis nem olyan nagy meló egy ilyen képet összehozni, de ha véletlenszerûen rakja le a kocsit és értelemszerûen a kamerát is, akkor viszont baromi sok tököléssel jár.

JGTC
Quattro

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Ezt, hogy sikerült összehozni???

most találtam

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Elméletileg igen, gyakorlatilag a rosseb tudja... 😄

Itt egy lista a biztosan _mûködõ_ pendrive-okról.

ha majd képeket szeretnék lementeni(gran turismo 4 képeket) pendrive-ra akkor
mind1 hogy milyen pendrive-ot veszek a ps2-õ höz?

helló.kössz az infót<#vigyor2>

Helló! Én a felnirõl és a hátsó szárnyról tudok a GT AUTO menüpontban. <#integet2>

van optikai tuning a GT4-be?(a nitro-ról tudok)

most már biztos hogy az eredetit veszem meg.jobban megéri szerintem most már.
chippelt gépem van,akkor majd ugy indítom ahogy az eredeti DVD filmeket.kössz a segítséget

aszizoli
Én csak az eredetit javaslom avval nem lesz gondod. Nekem még soha nem fagyott, nem akadt, és minden funkció normálisan müködik. Max probléma ha chippelt a géped, a dupla rétegü DVD miatt úgy inditsd mint a gyári filmeket.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

én is ugy voltam hogy megprobáltam letölteni de most má tudom hogy nincs értelme,inkább majd megveszem eredetibe

Végre elkaptam egy visszaváltást!

Oké! Késõbb visszanéztem és láttam hogy te is szúrtál már be képet régebben. Azt hittem te is elsõként csináltad mint én. <#awink>

JGTC
Tudom csak onnan nem megy de már ezt is tudom miért.
Egyébként megnézed a #3815-ös üzit akkor láthatod, hogy no gond!

SnEak MASTER: Vertigo mert az volt akkor. De azzal sokat kell szarakodni meg nehéz is.
Helyedben "elütném azt a két évet" valamivel aztán vennék egy használt 787B-t.
(Dumálok azt közben nekem egy fekete járgány sincs.<#lookaround>)

JGTC
Aha erre én is gondoltam már csak nem voltam benne biztos.
Ott is különben azért ez a nevem mert a sima JGTC-t nem fogadta el valamiért amikor regeltem.
Ok mind1 azért kössz

Skynet
Majd 2-3 elcseszett dl lemez után rájössz hogy pénzben lassan ott tartasz mintha bementél volna mondjuk a nyugatiba egy ps2-es cserélõhelyre és 8-9e forintért (használtan,vadiúj-csomagolt az 10-12e) megvetted volna az eredeti gt4-et😊

Ezidaig ez a legszebb kep! Persze ez csak maganvelemeny...<#circling>
Majd talan en is megprobalkozok par foto beszurasaval...
Itt is megkerdezem:
Milyen kocsival vittetek vegig a GT World Championshipet?

Megkoszonnem segitsegeteket!
oké! én csak reagáltam a kérdésére. 😉

Al Age
Szerintem JGTC ismeri a képbeszúrás menetét. 😉

Al Age
Sõt, az elsõ egykét képnél még a pontosvesszõ is zavaró tényezõ lehet. :-(

Al Age
Gyanítom, hogy azért mert az ottani nick-ed és itt a kettõ szögletes zárójel zavar be, mivel az itteni szerkesztési lehetõségek nagy része is szögletes zárójelek közé kerül (url, kép, smiley stb...)

Al Age

Nem tudom miért nem sikerûl. Én ezt csináltam és bevállt: elõször lekicsinyítettem a képet aztán feltöltöttem a galériámba, katt a képre teljes mérethez, jobb gomb - kép címének másolása, aztán itt a hozzászólásnál KÉP beszúrására katt, beillesztés a kép címét és kész. nekem is így mondták és sikerült. <#eljen>

JGTC
Ha már épp a kép a téma akkor : Az miért lehet, hogy nem tudok ide képet beszúrni ballor oldaláról az ottani galériámból??

Oké! Sikerült!!!!!!!!!
Remélem tetszik! <#mf1>

Al Age
Figyi, amikor rákattintasz az url gombra, akkor elõször bekéri az url-t. Ide kell beírnod a nagy kép címét. Utána meg azt a szöveget kéri, amire rákattintva elérhetõ lesz a kép.

url: http://www.sg.hu/galeria/11209939951122890258.JPG
link neve: Norbi7 - BMW M3

Eredmény:

Norbi7 - BMW M3

és ahhoz a linkhez mit írjak?

Al Age
Az a baj, hogy a kicsi kép címét másoltad. Kattints rá a kicsi képre, hogy a nagyot -eredetit- lásd és annak a címét másold, illetve illeszd be ide.

Bocs hogy ennyit kinlódok de valami nem kóser. Feltöltöttem a képet a galériámba és ahogy mondtad át is másoltam mint URL-t de utána kért valami linket én megadtam a nevét (biztos itt a hiba)és ez lett belõle. segítség!!!!! köszi

asszem ez nem sikerült!!!!!!!!!

Köszi a segítséget. Itt az elsõ kép, remélem sikerül és remélem tetszeni fog.Bmw M3

admi

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

admi

admi

admi

admi
Kedvet kaptam pár újabb kép készítéséhez:

Al Age
A legegyszerûbb, ha ide, az sg galériádba töltöd fel a képeket.
Minden felhasználónak van ha jól tudom 2 MB területe. A fórum fõmenüjében oldalt éred el a saját galériádat, onnan már egyértelmû lesz. Amikor már fent van a kép, akkor rákattintasz, hogy kirakja nagyba, jobb egérgomb, kép címének másolása és azt a címet kell majd betenned ide (ctrl+v). A képeket elõször méretezd át 800x600-asra, úgy töltsd fel õket, vagy ha nagyot raksz fel, akkor ide úgy szúrd be, mint képet, hanem mint url-t.
Kétféleképpen lehet még fényképezni, az egyik, amikor ellenfelek nélkül mész, GT mód menüjében a négy pályatípus alatt van egy olyan opció, hogy Photo Drive, a másik mód pedig az, hogy ments el bármilyen visszajátszást és amikor ezt újranézed a replay theater-ben, akkor ha megnyomod a select-et, már fotózhatod is az éppen aktuális momentumot.

Don Laguna
elöször is a képet tölcs fel egy FTP kliensel omegawebre!azaz regiz egy tarhelyet és anak az URL-t!

Az elte egy nagy játék!

ja és még valami: hol lehet még képeket csinálni a "Photo Travel-t" leszámítva?
mert látom van aki verseny közben is tud képet lõni. tényleg nagyon köszönöm a segítségeteket elõre is. jó látni hogy az emberek így össze tudnak tartani.<#wink>

Sziasztok! Kösz hogy múltkor olyan gyorsan segítettetek a képekkel kapcsolatban! De lenne még egy kérdésem: a képeket hogy töltsem fel hogy ti is lássátok? Mikor írom a hozzászólást akkor képet is beszúrhatok azt eddig vágom! De milyen URL-t adjak meg a képnek? elõre is köszi a választ!!!<#wave>

admi
Egyetértek!