Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Mostmár csak olyan versenyeket tudok játszani amihez a f1 kocsi kell.
Az a 8óra vagy 24 csak 3x gyorsításban kurva hosszúû 😞
Szóval nem tudom mitévõ legyek 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

De most elõvettem és csináltam egy képet, mindjárt belinkelem. :-)
Valószínáleg ha Photo Travelnél ezt a terepet választod, akkor alapból a képen látható lesz a kameraállás. Fogod a négy autót és egyesével lefényképezed itt õket, ügyelve arra, hogy lehetõleg a négy sarokba kerüljenek és semmiképp se fedjék egymást majd az összevágott képen. Innentõl pedig Photoshop. ha minden tökéletesen sikerült, akkor tényleg csak vágni kell a képeket.
Ezen a képen a mi szemszögünkbõl nézve a 787B baloldali lámpájának vonalában van az úton egy téglasor (?) és pont a fényszóró mellett látszika vágás nyoma, egy picit el van csúszva....
De ez így is nagyon király! Ha alapból mindig ugyanazzal a kameraállással rak be egy tájra (azt hiszem így van egyébként), akkor végülis nem olyan nagy meló egy ilyen képet összehozni, de ha véletlenszerûen rakja le a kocsit és értelemszerûen a kamerát is, akkor viszont baromi sok tököléssel jár.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
most találtam
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Itt egy lista a biztosan _mûködõ_ pendrive-okról.
mind1 hogy milyen pendrive-ot veszek a ps2-õ höz?
chippelt gépem van,akkor majd ugy indítom ahogy az eredeti DVD filmeket.kössz a segítséget
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Egyébként megnézed a #3815-ös üzit akkor láthatod, hogy no gond!
SnEak MASTER: Vertigo mert az volt akkor. De azzal sokat kell szarakodni meg nehéz is.
Helyedben "elütném azt a két évet" valamivel aztán vennék egy használt 787B-t.
(Dumálok azt közben nekem egy fekete járgány sincs.<#lookaround>#lookaround>)
Ott is különben azért ez a nevem mert a sima JGTC-t nem fogadta el valamiért amikor regeltem.
Ok mind1 azért kössz
Majd talan en is megprobalkozok par foto beszurasaval...
Milyen kocsival vittetek vegig a GT World Championshipet?
Megkoszonnem segitsegeteket!
Remélem tetszik! <#mf1>#mf1>
url: http://www.sg.hu/galeria/11209939951122890258.JPG
link neve: Norbi7 - BMW M3
Eredmény:
Norbi7 - BMW M3

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
Minden felhasználónak van ha jól tudom 2 MB területe. A fórum fõmenüjében oldalt éred el a saját galériádat, onnan már egyértelmû lesz. Amikor már fent van a kép, akkor rákattintasz, hogy kirakja nagyba, jobb egérgomb, kép címének másolása és azt a címet kell majd betenned ide (ctrl+v). A képeket elõször méretezd át 800x600-asra, úgy töltsd fel õket, vagy ha nagyot raksz fel, akkor ide úgy szúrd be, mint képet, hanem mint url-t.
Kétféleképpen lehet még fényképezni, az egyik, amikor ellenfelek nélkül mész, GT mód menüjében a négy pályatípus
Az elte egy nagy játék!
mert látom van aki verseny közben is tud képet lõni. tényleg nagyon köszönöm a segítségeteket elõre is. jó látni hogy az emberek így össze tudnak tartani.<#wink>#wink>