Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Én Photoshop-pal csinálom, a kicsinyítési módszerek közül pedig a kettõs köbös ad legszebb képet.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Oké! Tudnál ajánlani valamilyen programot amivel jobb lenne? köszke

grizzly21
igy néz ki PSen??? akokr gépen még szebb lesz!!!😊

Al Age
Elsõ ilyen képnek egyáltalán nem rossz, két javaslatom van:
1., Egy kicsit adj nagyobb látószöget a kamerának, hogy az autókat messzebb tehesd egymástól és ezáltal a képek összevágásánál ne keletkezzenek olyan bakik, mint például ami van a BMW árnyékánál.
2., Pórbálj meg másik programmal, vagy másik módszerrel képet kicsinyíteni, ez már sokszor elhangzott ebben a topikban (persze nem pont Neked címezve), mivel a mostani képeid minõsége a kicsinyítés miatt nem a legjobb. Legjobb példa: nézd meg a jobb alsó sarokban a Gran Turismo 4 feliratot.

Majd még próbálkozok, hogy jobb legyen.

JGTC
Csak azt hiányolhatom amit kedveltem az elõzõ részekben!

Volna amit viszont szívesen kivennék a progiból!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
Hûûûû, nekem is rohadtul hiányzik a 730 másik autó mellé még egy! 😄DDD
JGTC
Nem tudom ki mennyire emlékszik rá, de ez a vas volt a GT 1-2 ben, ebbõl a részbõl viszont nagyon hiányolom. Jó lett volna ha beteszik a Toyota Soare meg a többi nagymedve közé.

Mazda Eunos Cosmo

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

de jó lenne már valami bumm....

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
Pont az lett volna a másik amin gondolkoztam, vagy estleg még a Neon jöhetett volna még szóba.

De aztán gyõzött ez a romboló és nem bántam meg!
Tegnap egyébként láttam is eggyet az utcán is. Nem semmi gép <#ijedt> <#wink>

mohus
vigyázz miket ajánlasz lehet junoszton nyomja😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Aaaaaz igen! 😄
Nekem az egyik ilyen ászom egy SSR volt, azzal is viszonylag könnyen lehet sok pontos versenyeket nyerni. 😊

admi

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

Te mit értesz a GT4 fizikája alatt?
JGTC
Ma délután vettem egy Crysler 300C Hemi-t <#vigyor>
Egy állat ez az autó nem is értem, hogyan de 1700kg 350lóerõ ( 1-es könnyítés van rajt, fékek, ületve, és chip tuning) lenyomja a kategóriatársait.
Mentem vele 159pontos versenyt az Na tuningosok között és 8mp-vel vertem õket!!!!<#eplus2>

majd lehet teszek be róla képet

Al Age
Ja és RGB kábeltõl azok a riccenések, amikrõl Te beszélsz még megmaradnak, sõt még élesebbek lesznek, de ezzel együtt a kép többi része is sokkal élesebb lesz. 😉

Al Age
Hmm, ugyan nem szeretem a sört (tudom, ezért nem is vagyok igazi férfi😄), de mondjuk borozgathatunk egyet, így pedig már megfontolandó az ajánlat. :-)

DanielT
Francokat! 😊 Meghívlak hozzám, elpusztítunk pár üveg sört és átadhatod a dvdket 😄D
Al Age
Ha nem lesz jobb akkor kapsz tõlem 10 írható dvd-t. :-)
Persze ahhoz nekem is látnom kell, hogy tényleg nem jobb, viszont ahhoz Neked kell idehozni a tv+ps2+rgb kábel-t. 😄

DanielT
Hmmm... én veszek... de ha nem lesz jobb? Micsinálhatokveled? 😊 Mindenesetre add meg a neved címed, hogy foganatosítani tudjam a retorziókat 😄
Al Age
Ugyan már, ha lefényképezzük a tv-t az ígyis-úgyis nagyon gáz lesz...
Menj be a Tescoba és 1000 Forintért vegyél egyet, én két éve vettem ennyiért.
Sunflex RGB Cable Pro.

DanielT
Jaja! Ide a digitális fotókkal! 😄
aszizoli
Az a helyzet hogy a képeket nem a TV-böl készitjük, hanem a PS2-n közvetlenül memokártyára, vagy pen-re, így ezeknek semmi közük az RGB-hez. Digitális fényképezöm sajnos nincs, így a TV nem tudom fefotózni.
Ha valaki ezt meg tudja oldani, megköszönném a segítséget.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Szerintem, persze ez csak az én véleményem, a korlátok,hirdetések, stb., minden nagyot javul, a müszerekröl nem is beszélve. Legalább egy RGB-be fektess be. Max 2000Ft. Megéri hidd el.
Egy prücök lehet vele. Ha a TV nem támogatja az RGB-t, akkor a képet valamelyk irányba meghúzza 1-2 cm-re,de még így is sokkal jobb a kép.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

DanielT
Csináljatok már képeket RGB vel és nélküle, hadd lássam 😄D
aszizoli
Tökéletesen egyetértek.

az rgb-kábel hiánya a ludas, nem a tv. eddig minden konzolomhoz elsõ dolgom volt rgb-kábelt venni, mert anélkül f.s a kép. (a km-óra és fordulatszámmérõ apró számait látod egyátalán scart-kábellel? mert rgb-vel látszik.)
persze a 100 hz szélesvászon nem hátrány 😊

DanielT
A korlátok felsõ éle? A hirdetések kerete? A rácsok? 😊
Nekem sem riccent a 100Hz-es Samsungon, most cseréltem a Tv-t Pana Plazmára igaz az nem 100Hz-es de azon sem láttam semilyen hibát

PS4 PSN: angyisz

DanielT
Hmm... RGB kábelem nincs, de lehet, hogy be kellene szereznem egyet. Egy a gond, hogy a visszajátszásban (ahol jobban van optimalizálva a dolog) már kevésbé ricegõsödik. A másik, hogy a Forzában ez nem jelentkezik, mert ott van élsímítás. Fenesetuggya! Na mindegy, most lesz új tvm, majd arra beficcentem a spéci kábellel 😊
aszizoli
DanielT!
Tudom hogy sok pénzbe kerül, de ha módodban van kipróbálni a játékot, nézd meg egy 100Hz-es Tv-n, RGB kábellel összekötve. Én egy 82cm-es 100Hz-es JVC-n játszom az emlitett összeálításban és nemigen tapasztalom az általad emlitett ricegéseket. Maximum akkor van egy, esetleg két törés egy vonalon, ha 2Km/h-val fordulok valamelyik irányba és nézem például a hátsó spoiler vonalát, de szerintem ez böségesen belefér egy nagybetüs JÁTÉKba is.
Tudtommal az Xbox kezeli az élsimitást, de azon is látok ettöl durvább hibákat. A fizikájával nekem nincs gond, mert itt minden járgánynak sajátja van, igy ha egy kocsit végképp nem tudok úgy beállítani hogy az számomra használható legyen, akkor nincs mit tenni, ejtem a járgányt és probálkozom másikkal.Egyébként a legtöbb auto elöbb- utobb beállítható.
Sziasztok, késöbb vissza nézek, hátha itt lesztek.

Luiprima
Kösz csak a szememet nem verte ki. Minden képem tök sötét ez gáz.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Még egy kép, amíg én is próbálkozok egy összevágott képpel.

Al Age
Köszi, ez csak kis ráncfelvarrás volt, most ilyen szolidabb hangulatom van. 😄

JohnnySmith
új "Nick kép" 😊 nem rossz 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Az Enthusia egyébként nekem is megvan. Én egy kicsit GT koppintásnak nevezném mivel az elsõ három rész után jött ki. A játék egyébként nagyon jó, ötletesnek tartom az úgynevezett Enthusia Pontokat, amely nagyon csökken hogyha a falnak vagy ellenfélnek mész és ha elfogy akkor dobhatod a kocsit. Én ezzel játszottam amíg vártam a GT4-re és több volt mint egyszerû pótlék. Klassz játék. Nekem a GT4 azért tetszik jobban mert itt azt a kocsit veszed meg amelyiket akarod és a tuning is látványosabb, amennyire ez lehetséges. És lehet azért is húzok a GT sorozathoz jobban mert mert nekem a GT1 volt az elsõ autós játékom, ez volt az alapja az egésznek. Remélem nem untatok senkit. na hello <#wink>

A Photo Travel FENT van a BAL sarokban! A beállításokhoz nem nagyon tudok mit mondani. Néha jó képek jönnek össze néha viszont nagyon sötétek! <#wave>

Luiprima
Szeretnék a fotózáshoz tanácsot kérni. A photo travel-t hol találom? Mert eddig csak a lementett visszajátszásaimról tudtam fotót készíteni. Ill a fotók amiket készítettem eléggé fakók valami tippet a beállításokhoz ha kérhetnék.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Al Age
Megmondom õszintén engem a fizikája fogott meg. Grafikában szebb a GT4, de az Enthusia is szép. Hangok terén kb egy szinten áll a 2 játék, bár sok utóval még nem mentem az Enthusiában. Tuning csak ilyet "tuning-szintek" szerû van az Enthusiában (legalábbis egyelõre biztosan), valamint a beállításoknál nincsenek számadatok, csak egy csúszka ahol az értéket állíthatjuk (pl hasmagasság: a skálának van kettõ végpontja magas-alacsony és a csúszkát ezen két érték közt tudjuk tologatni). Egyelõre ennyi, majd ha jobban megismerem a játékot akkor tudok többet mondani.

Kaplan
Al_age?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
Ah, nincs kedvem hosszan kifejteni a +/- érveket, lényegében minden +, csak a "ricegõs,recés" pályagrafikák és a fizika amiben lehetne jobb, mindkettõ valószínû (fõleg az élsímítás hiánya) a hardver gyengeségével okolható.
Kaplan
Szerinted mi a baj a fizikájában?
Elmondod a véleményed?
A játék +/- tulajdonságairól.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
A GT4 fizikáját sajnos nem nehéz ütni 😞(
Kaplan
Jó figyelmetlen vagyok.
Amúgy most kezd elõjönni a gt4 hiányosságai. Unalmas nagyon egy idõ után . 😞

Al Age
Én még csak most kezdtem el nyomatni, eddig csak a Free versenyeket nyomtam le, de eddig nagyon jó. Szvsz a fizikája üti a GT4-et...

Al Age
#3897 😉

DanielT
Megvan, de képtelen vagyok kiigazodni azon az elbaszott menü és versenyrendszeren 😞(
Kaplan
azt én is megvenném de nincs rá keretem 😛
Te Al_age mennyinél tartasz a gt4-ben?