Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
9800ra mondtam... <#bee1> amugy nekem meg "csak" egy szaros 74 gigas U320as SCSIm van rendszernek... <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mohus
vagy a PS2 grafikára gondoltál?😊 hát az kissé megkopott

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jó az még😊 videót vágni meg egyenesen király...mivel van benne még egy SATA 200GB Samsung is

megvárom most mi lesz az új út...

konzolok, 7800GTX? SLI? 64 bit?vagy mi a franc lesz....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Lammer
megneztem... a videokartya eleg idejetmult... <#bee1><#papakacsint> amugy 1etertek!

mohus
annál ezerszer jobb a hangulat....persze ki mit szeret😊

én mondjuk BF2-zni egérrel...

banánnal killzone-oztam...tragédia😊

de ha megnézed az aláírásomat egybõl mindent megértesz

mohus
meglévõk

JGTC
nincs Killzone-om de eléggé MOHAA szagúnak tûnik.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
és miért nincs nekem online adapterem ez a nagy kérdés

gondoltam, hogy valahogy így lehet az autós dolog
pályák a meglévõk vagy van erre külön track editor?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
aki létrehozza a játékot az megmondahtja melyik az az egy autókategória amivel lehet indulni...pl MUSCLE...de azt is lehet csinûlni hogy bármivel

ha pl valaki otthon unlockolta az összes vagy a jobb autókat az nagyobb eséllyel tud indulni: az egyes kategóriákban a leggyorsabb verdával mehet mondjuk egy kezdõ ellen

én a listán tegnap a 980 helyrõl a 740-re küzdöttem fel magam...😊 de pl az egiyk játékban megvertem a 7. és a 9. helyen szereplõ embert, a városi forgalom kiszámíthatatlan😊

mohus

JGTC
road-rage elég jól hangzik így ahogy leírtad jobban tetszik, bár a single sem lehet egy sétagalopp meg gondolom akik online nyomják azok tudnak is valamicskét
autók megvannak szabva, hogy melyik kategóriából választhatsz?
A francba még a végén ezt is be kell szereznem eredetiben.<#vigyor2>

mohus
majd csinálok videót

alapvetõen két fajta játékmód dívik

single race....sima verseny 6-an ami a csövön kifér persze

road rage...két csapat van vannak üldözõk és üldözöttek. Ha túlélik takedown nélkül az üldözöttek közül akár 1 is akkor az a csapat nyer....

ami meglepõ: nincs lag és a tempó az otthoni verzió szintjével azonos...talán ezéet is illik a frenetikus jelzõ...és nem kerül gyakorlatilag semmibe...persze eredeti game kell hozzá😊

JGTC
Hûû ez jólhangzik!
Simában is eléggé élvezhetõ ez a game, gondolom online mindenki azt opatja akit ér. <#eplus2>

mohus
OFF

tegnap nyomtam Burnout 3-mal online....

egyszerre 6 player frenetikus volt

de jó lenne gt online, most sajnálom

ON

hiba
es gondolom a 1080i supportja az ntscnek meg 60hz ?

PAL bol milyert nincs hdtv? 😞

hiba
Eh..micsoda dolog ez 😞(
EUnak nem jar hdtv tamogatas?

andrew-san
Ha PAL verzióval játszol: sehogy.

hiba
Hogyan lehet a nagyfelbontasu illetve a progressiv frissitesi modokat aktivalni a jatekhoz ? Komponens ypbpr-el van rakotve a tvre ami ezeket tamogatja.
De hogy lehet aktivalni?

hello
nyertem egy nike autot,azt hova tudom használni?
A nitro kb úgy mûködik a gt4-ben mint a valóságban.Nem pedig úgy mint a nfsu-ban ,vagy a halálos iramban c. filmen.A beállítása is elég egyszerû.Nem is értem miért téma ez. A játékot nem amatõrök fejlesztették.
JohnnySmith
Hááát ha ti mondják. Megpróbálom ami cuccokba raktam mert...nemtom de raktam 😄
Más gépbe még nem próbáltam,de majd tesztelés alá veszem jobban a dolgot.

Ja a felsorolásomból kihagytam hogy a váltót is szoktam állítani természetesen😊 De mást tényleg nem 😊)) Szal spoiler,felfüggesztés,váltó,gumik talán néha a féket és az erõátvitelt a 4WD autóknál😊)) Még a végén kiderûl hogy azért szoktam én állítgatni rendesen 😄DD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
A nitro tényleg hasznos cucc lehet. A-spec pontokba nem számít bele és rövid versenyeken, amikor sokszor fej-fej mellett esik be a játékos a célegyenesbe benyomja és nyer. Az én nitrom (ahol van) mindig maximum teljesítményre van beállítva és végszükség esetére tartom csak. Ilyenkor viszont jó, ahol viszont nem muszáj, ott nem használom.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Ombika
Kozepre allitod a nitrot talan ugy a leghasznosabb es nekem pl mikor kezdtem Mazda Rx7-el es erosebbek voltak nalam az ellenfelek a Nitro megoldast jelentett 5000 pizert!!! <#vigyor3>

JohnnySmith
Nemtom nekem nem tünt annyira hasznosnak. De mondjuk én nem vagyok vérprofi. Lehet beállításon múlik ami nálam a spoilerek,felfügessztés és a gumikban kimerül. 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lammer
nekem nagyon sok pontot, versenyt es kocsit hozott a Nitro... szal... 😉

Ombika
Nah jah de elotte allitsa be ahova neki jo aztan huzza fel a beallitasoknal padlora had szivjon vele mikor kanyarbol jon kifele keresztbe!!! 😊 <#hehe>

JohnnySmith
Vidó nagyon állat😊
Mentse le valaki pls😊

JohnnySmith
És tegyük hozzá nincs sok értelem...

JGTC

mohus
elõször is meg kell vásárolnod a gépjármûbe....aztán R1 gomb, nincs extra NFS szerû hangja, középen a mûszerfalon a piros csík mutatja hogy mennyi szufla ven még benne

mohus
sandisk

Kaplan
Csak poénkodtam nyugi 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
/dorgalo felnott mod on
kicsifiu fogd vissza magad... igy nm illik beszelni!!!!
/dorgalo felnott mod off
😛PPP

Kaplan
Te ennyire gyökér vagy???? 😛
Tapasztald ki a játékod.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JGTC
megveszed versenyen meg kitartóan nyomod az R1-et (javítsatok ki ha rosszatmondok, mert nem szoktam használni)

Don Laguna
Hogy tudom a nitrót használni??<#shakehead>

Az elte egy nagy játék!

JGTC
úgy lenne jó, akkor aztán lennének érdekes mezõnyök

arra kiváncsi lennék Mi Magyarok hol tartunk ebben nemzetközi színvonalon

nekem samsungom van

de jó lenne már valami bumm....

Kaplan
Ilyet. Meg olyat 😛

Don Laguna
Milyen Prendrive-t vagyek hozá???

Az elte egy nagy játék!

mohus
"az de jó lenne NET gamen face to face nyomni.
Nem kéne szarakodni az idõvel mire sikerül egy normális"

remélem saját garázsból is lehet majd kigördülni😊

mohus
még nem lõttem össze...PIN CODE-ra várok😊

netgémelni más progival lehet nem? B3 mondjuk?

TTYYPPEERR
pár kép még a galériámban...

Lammer
<#bee1>

Lammer
azert vessunk ossze egy Race cart es egy felhuzott audi avantot -> ARBAN! <#ravasz1> jahoppa <#bee1><#papakacsint>

Al Age
És a képet látva tudnom kellett volna, hogy USA? 😉
Mert ott elhiszem, hogy nem luxus...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Rincewind
Igen a PSP-m van mellette. 😊
Rincewind
Kozel sem. Foleg, hogy ez nem Magyarorszagon, hanem az USA-ban van, ahol az ilyesfele cuccok mar egyaltalan nem mennek ritkasagszamba.
neked milyen GT4-d van? nem túl bonyolult...

de jó lenne már valami bumm....

Don Laguna
Valaki meg mondana hogy birk képet készíteni???

Az elte egy nagy játék!