8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4914 Mert egy sz@r pálya és nem szeretem!! (lehet mások sem csípték annyira és ezt észrevették a polyphonynál)
egyébként meg a legutálatosabb kanyarok voltak ezen a pályán az egész játékon belül, lefőképp az uccsó kanyar!!! Az összes autó lecsúszott rajta, a beállítások alig értek valamit!
#4899 kevesen is veszik a játékot ez miatt -
#4913 én mindíg is külső nézetben toltam és teljesen rendben van !!!!!
-
#4912 Igen, sorry hogy a múltkor úgy "eltűntem", de pont azon a héten hoztuk haza a kiskutyát és minden időmet lekötötte. Mondjuk most is, de azért már jut idő másra is - például enni, aludni. :) -
#4911 De ugye most le is fogod vezetni végig? :-) -
#4910 #4909 -
#4909 Hát ha ennyi problémád van, akkor tényleg nem neked való a GT4, most már nem tudok mit mondani erre. -
#4908 Hi all!
!!!ÚJ FOTOVERSENY!!!
Köszi mindenkinek, aki rám szavazott és gratula a többieknek is!
Gran Turismo 4 - Fotóverseny III. forduló.
Téma: "Oldskool EU"
Téma leírás: A foto-kon csak 1980-tól régebbi (1980-as kiadás még lehet, '81-es értelemszerűen nem) Európai autók lehetnek és a fotón kell lenni valami "zöld"-nek (fű, fa, bokor, stb...)
Választható autó: Lásd leírás
Választható pálya: Lásd leírás
Photo mode, illetve Photo Travel egyaránt használható a képek készítéséhez.
Egy pályázó maximum 3 képpel nevezhet.
Képek maximális mérete: 800x600 px
Képek formátuma: .jpg
A képeket ide, és/vagy Ballor oldlára szúrjátok!
Szavazni 3 képre kell, az elsőre leadott voks 3 pontot, a másodikra leadott voks 2 pontot és a harmadikra leadott voks 1 pontot ér.
Start: 2005. november 15. 16.00
Határidő: 2005. novmber 23. 18:00 -
#4907 De ha 200-al belemész a betonfalba,akkor általában az autóból nem marad semmi,itt meg vigan mész tovább... -
#4906 És ennek miért örülsz??? -
FoToS #4905 ja csak akkor alig látod az utat és ugy mozog a kocsi mint egy vonat. -
#4904 Nálam akkor is van ha hátra nézek. Nem pontosan ugyanaz a hang, de a többi hang is változik, ha hátranézek, ergo szerintem ez a rész rendben van. Külső nézetből viszont szinte ugyanazt hallom. -
FoToS #4903 Az lehet,de akkor hátra nézetben,miért nincs? Vicces játék ez a GT 4 -
#4902 Szia! Nincs új honlapom, ha a fotóversenyes kis szösszenetre gondolsz, azt csak azért dobtam össze, hogy legyen egy hely, ahol az összes képet látni lehet egyszerre. :-) -
#4901 Hálisten a második rész óta mindíg kifelejtik a játékból! -
Norbi7 #4900 Hello! mi a címe az új honlapodnak? -
#4899 Amikor autót vezetsz a valóságban ott sem tudod kikapcsolni a szélzajt. -
#4898 Ez a pálya nincs bent a játékban. -
FoToS #4897 Siasztok egy kérdés kilehet kapcsolni valhogy a játékban a szélzajt megrt rohadtul nem lehet hallani a motor hangját az autónak csak maikor hátra nézek ott persze semmi szélzaj nincs. Milyen érdekes. -
Red Rock Valley Speedway szerepel a game-ben,vagy megint kimaradt? -
#4895 Nincs mese 2 TV kell -
#4894 azt elhiszem -
KTom #4893 Ne haragudjatok. köszi. csak már nagyon csapatnám
-
#4890 Megvan az A is!!!
Kis szünet-az asszony vadmacskát/barbárok köztöt néz... -
mohuska #4889 petykának még tök friss az élmény.....dejó is neki!!!!
irigyellek haver! -
#4888 "Egész jó ez a game-..."
Ajjajj, ide ez kevés lesz! Tessék azt mondani, hogy ez a játék iszonyatosannagyonbetyárul király! :D
Bilikék Lupo rulez! :D -
#4887 Egész jó ez a game-grafika+minden.Megvan a B jogsim,kaptam egy bilikék lupot... -
#4886 Hát rendesen rámijesztettetek, az tény. :DD
A lényeg, hogy most okés! :-) -
CsV001 #4885 Most megint megint bejött az oldal!
-
CsV001 #4884 Mondjuk a 3 képet feltöltöttem (2-t biztos) csak nem tudtam belinkelni őket a fórumra. -
#4883 szívás!
én csak körül akartam nézni -
CsV001 #4882 Nekem se, pedig most akartam nevezni a fotóversenyre! :( -
#4881 Mi van Ballor oldalával?? Nem jön be! -
#4880 Estig még lehet nevezni fotóversenyre! Gyertek-gyertek!
-
mohuska #4879 relax.....én addig v cigizek 1-et vagy átnyomom a tv-re, úgy gyorsan eltelik.
de inkábbb a tv me annyi cigim nem szokott lenni ahányszor nekimegyek. -
#4878 De nem? Iszonyat idegesítő. Vagy a japo hülye gyerekek erre élveznek? -
Norbi7 #4877 Az uccsót sajnos én még nem tudtam megcsinálni. Egyszer még kibirom várni de másodjára már nem.
Inkább csináltam egy képet:
-
mohuska #4876 főleg az uccsó slr mercisnél......szívesen végignzném ahogy szétrúgod az arcát
és meghúzod a haját...... -
#4875 Supra RZ
861 Hp
981 Nm
Büntet kegyetlenül....... -
#4874 tipp: ez az uccsó mission lesz -
#4873 LOL ott a pont! :DD