Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
azaz "bicubic sharper"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

de jó lenne már valami bumm....

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
köszi kipróbálom

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Amikor kicsinyíted a képet, válaszd a kettõs köbös kicsinyítési módszert.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JGTC
mivel húzzátok fel a kép minõségét?? mert nekem nem megy (Pl:Lotus-os képen az égbolton látszik eléggé)
Van Photoshopom de nem ismerem annyira még

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC

JGTC

JGTC

mohus
"The next GT game to arrive, of course, will be Gran Turismo 4 on the PlayStation Portable, and it's known that Polyphony Digital was considering creating an online version of GT4 for the PS2 at some point in the future - although whether this plan is still on the table remains to be seen."

én inkább az online gt4-et várom már

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Szerintem összességében kell érteni. De nem vagyok programozó, nem ismerem a PS3 képességeit, miattam akár mi is lehet. Lévén, hogy a PS2-bõl kihoztak annyit, hogy egy GT4 fusson rajta probléma nélkül....
Mondjuk az engem picit zavart már, hogy a felnik nem egészen 3D-sek a játék alatt. Ezt egészen biztosan megoldják. 😄
Valamint szerintem lesz keréknyom a pályán, amit a játékosok kocsijai húznak. Aztán ott van a törés...

UNREG
vajon

UNREG
Másnál ez igaz is volna, de most Yamauchi-ról van szó, tõle távol áll a kamuzás...

JohnnySmith
Valószínûleg mond6ta volna azt is hogy "huu emberek a gt5 ezerszer szebb lesz mint a gt4 volt szal vegyetek ps3mat de izibe"
Szóval ez csak azt jelenti hogy szebb lesz sokkal mint a gt4. Ennyi.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

UNREG
Ez a 100X részletesebb lesz, mint a GT4, valyon mit takarhat? Ha egy kocsi 4 ezer poligonból állt a GT4-ben, akkor a GT5-ben 400 ezer lesz? Vagy a játék egészére kell érteni, hogy az lesz részletesebb? Mindenesetre a TGS-ig találgathatunk... 😊

UNREG
Gran Turismo 5 coming in 2007, says Yamauchi

"Headline PS3 title will be "100 times more detailed" than Gran Turismo 4"

Al Age
<#eljen><#eljen>

Luiprima

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Don Laguna
Biztos is😊
Most veszek egy uj Kingstom Prendrivot😊

Az elte egy nagy játék!

mohus
minek neked ilyen nyomtató?

sztem jobb egy pendrive, PC+nyomtató összeállítás

Don Laguna
Most szünetel mejd a GT4😞
Most Wow-ozok😊

Az elte egy nagy játék!

Szerintem hivatalosan valszeg sosem, de azert szurke import lehetseges...
geri15
bocsi, én csak olvasom a fórumot, de MO-ben? <#wilting> hogyha Magyarországról van szó, akkor nem MO-n, vagy MO-on lenne a helyes? Sorry, nem rosszindulatból mondom, csak ha lehet beszéljünk már helyesen ;P

persze ha nem errõl van szó, akkor elnézést az akadékoskodásért 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Don Laguna
ÉS az a nyomtato mikor lesz MO-ben?

Az elte egy nagy játék!

mohus
thx

Lammer
ha sima IDE akkor hajra, alatalaban CSre jumpereld... de ha nem megy MAster...
GL&HF 😛
marmint mihez progi??? Hdloaderre gondolsz???
eurasia.nu forum regelj es banyassz... 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mohus
azért kicsit lutri a dolog...

a DNAS sony ellenõrzési okosság is mindig lefit a csatlakozáskor...

namármost nekem régi gépem van NEO 2.2-es chippel ezzel átsiklottam a teszten...de az újabb csillivili chipekknél nem tudom mi a helyzet

a ranglistan a 852. vagyok a B3-ban😊

mohus
van egy maxtro 80gb-osom most felszabadul mivel a samsung 200GB elég a pchez

egyszerûen csak toljam rá?

mlyen progi kell hozzá? esetleg fasza link ahol minden le van írva...angol is lehet

Lammer
hathamert elolvastad volna amit irtam... <#rolleyes> szarok a netre nem is azert vettem, csak poenbol kiprobaltam de nem ment... MERT NEKEM A HDLOADERhez kell, tudod vinyorol jatszas... nincs toltike-toltike...<#bee1>

JGTC
az tényleg nem sok pénz érte

ez a videó állat, most hogy újra láttam rendesen megkell szokni a sebességet

mohus
akkor nem értem miért írtad hogy neked már ezer éve van, ha netezni meg nem tudsz<#hehe>

Kosz, de mar sikeresen vegigvittem ezt a versenykiirast, mindegyik versenyen nyertem, csak Hong Kongban voltam masodik... A Minolta Toyota 88-CV egy igazi gyongyszem!

Az LM-es Ford GT es a Nurburgringi zaro video szep ajandek a bajnoksag megnyereseert.
Ombika
MEGALOL! 😊

Lammer
tuti chip miatt... :C

mohus

mohus
"amugy nekem fagy a network disc."

miert?

mohus
harminc euroért vettem Grazban

Lammer
hatezbeteg!!! gt4re speckozott printer... uramatyam... 😄DDD

UNREG
JGTC
jó volna B3-at nyomni
Mi is az ára egy ilyen adapternek? Habár akkor még a játékot is be kell szereznem eredetiben áááá reménytelen nincs most annyi dellám. <#shakehead>

JGTC
nálunk nincs de Japánban van (most megnem mondom a gyártó nevét)olyan nyomtató ami kifejezetten a GT4 képeket is nyomtatja

Lammer
Traktor!!! LOL! <#hehe>
amugy lehet nekem elobb volt BBAm... szal... <#ravasz1> de ha nem javits ki 😉
amugy nekem fagy a network disc... :CCCCC en vinyozas miatt hasznalom... memkartyarol boot, majd vinyorol game 😉 tiszta kenyelem...

Don Laguna
Ez hogy érti a GT4-ben hogy Print???
Nyomtatót hogy birokrá kötni vagy mi lene az?

Az elte egy nagy játék!

Ombika
En mai napig nem ertem miert ir ki nagyobb loerot mikor meg bemegyek versenyre akkor meg kevesebb?! <#confused>

DoNorBi
Titeket nem zavar hogy kocsi megvásárlása után alapból feljebb megy a lõerõjûk?Már a 3ban is gáz volt de itt a le mans autóknál nagyon cinkes.Pescarolo 550 hp, garázsomba meg hirtelen 800ra felmegy.

Haverok, Buli, Fight Club!

mohus
én sajnálnám rá a pénzt....még akkor is ha van

x360-at,ps3-at sem elsõként fogok venni megvárom a warez operationt😊 az legalább 1 év az eu kiadás után....mire kialakulnak a dolgok

de lehet elõbb veszek kerti traktort...abba nagyon bele vagyok habarodva😊és még a grafikája is jó😊

tessék szépen adaptert venni...B3-az akarok ellenetek😊

Al Age
Nálunk (Kapuvár) most hétvégén volt, de mivel nem járok disco-ba ezért csak utólag értesültem róla. 😄DD
Gondolom Nálatok is a Smart-os csapat lesz.

Itt a közelben, a Magyar Tenger disco-ban (Keszthely mellett) GT4 bajnokság lesz! Király. <#nyes>

[HUN]Kami*, kiskami*

Al Age
gáááááááz....... 😄DD