Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Igazából a kétkerékre állítást csak egyszer próbáltam ki, kb 800-900 km/h-ig ment el így, de ez nagyon ratyi eredmény, ezzel a technikával igazság szerint bõven 1000 fölé lehet menni. 😄DD
Beállításra most hirtelen ezt találtam.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

UNREG
"van egy audi, ilyen beb*szom a feldisznot a kupe hatuljaba es a csaladdal ledzsalok balcsira vikkendezni Audi, mar nem is tudom, szal seria "csaladi" auto es tok nem neznem ki belole"

Amire gondolsz, az a RS6 Avant, nem éppen "féldisznó a hátuljába" kocsi, 450LE, full gyári tuning és rohadt drága. 😊

JGTC
meg nem mondtam volna

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

TTYYPPEERR
amúgy Citroen c5... <#wink>

Ombika
8% mivel megvettem vegre M5 es M3 CSL es le nem szakod rola amig meg nem unom oket,szarra allitgatom es ugy probalgatom oket aztan skyline jon,a versenyek nem igazan kotnek mar le,hogy meglegyen 100% inkabb a vezetes elmenye es ,hogy mit lehet kihozni autobol stb!!! 😊))

Amugy GT1-nel sem kerdezoskodtem hanem magamtol ugy az igazi aszem !!!!

JGTC
opsz van harmadik is akkor nem figyeltem eléggé
de most hogy így nézem sárga színû úgyhogy R34 lesz, vagy valami más ami sárga 😊)

hogy állítjátok két kerékre az Escudo-t mert az 500 feletti tempó ment annak idején de a kétkerékre nem emlékszem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Don Laguna
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
megjött a GT4-em<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Most agreszívan nyomjuk😛

Az elte egy nagy játék!

Al Age
Normál körülmények között már nem emlékszem mennyi volt a rekordom, de az Escudo-t rá lehet bírni, hogy két kerékre álljon és akkor a játék és a való élet fizikája teljesen elkülönül. 😄DD

Al Age
😄D
Megmondom, ha megmondod mi a harmadik. 😄DD

JGTC
hát az a kanyrvétel nekem is fájt nagyon

az de jó lenne NET gamen face to face nyomni.
Nem kéne szarakodni az idõvel mire sikerül egy normális

JGTC
és akkor mi a második autó?? 😛PP

Don Laguna
hellotok!
Valaki ment már a GT3-ban 500KM/h fölöt??<#fejvakaras>

Az elte egy nagy játék!

CHEAPBOY
csak gyakoroljj tapasztajj, hogy ne maradj el (CSUNYÁN😄) a versenykepes idoktol😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
hat ha a Sony Europe is ugy akarja, am legyen.... az utobbi 3 honapban, nem akarta ugy, hozzateszem.

CHEAPBOY
hat aza tokijoi celegyenes erdekes sztori, nem is fajna, ha nem kaptad volna vissza a palya maradekan (ami sokkal hoszabb szakasz) mindazt amit ott, Isteni csodaval (mert mas magyarazatom arra a fekutra, mindugy hogy megcsak a kanyar masik szelet sem erinti a verda) elertel, azt mondom kalap megemel.. de igy, csak amulok, s varok, vmi effektiv fekezo gombra amit meg nem nyomtam le sohasem a jatekban😊

CHEAPBOY
en legkozelebb a platinara hajtok, csakhogy legyen egy ks versenykedv mindenkinel😄

mohus
hiába az érem....

ja vettem a ps2 (régi fajtához) net adaptert 29,99 Euróért ami barátok közt is 7500HUF..jöhet a LAN és a NET GAMING PS2-re is

OFF addig is BF2 pova😊 [53MB - MPG]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Lammer
bazzze skaclik...
nem is tudtam, hogy a speed12 iylen durva felhuzva...
havernak nagy mellennyel meselem, hogy a nissan race carral megyek 415ot... erre o bealazott a speed12 fullos tuningjaval... 450 beallitasokkal 1ut... csak lestem... <#guluszem1> jahmeg mutatott meg egy baromi jopofasagot... (most nem vagyok otthon) van egy audi, ilyen beb*szom a feldisznot a kupe hatuljaba es a csaladdal ledzsalok balcsira vikkendezni Audi, mar nem is tudom, szal seria "csaladi" auto es tok nem neznem ki belole, hogy felnyomva, a race carokkal tudok versenyezni vele... LOL szelarnyekbol kicsusszanva megvertem az A8as Race Cart... nagyot rohogtunk... 😄DDD "kapaszkodj Bözsi, gyeszno ki ne essen a csomagtartobol..." szintu szovegekkel a hasamat fogva rohogtunk, amikor lenyomtuk a nagyokat... 😄DDDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

JGTC
jaja ismerõs az érzés
meg aztán szépen fénylik az ezüst érem de az arany csillogóbb!<#hehe>

CHEAPBOY
nem lesz ujabb verseny, vagy vmi?😞

csak man viszket a kezem, s elsutnek nehany kort😊

Al Age
😄DD

Kaplan: Jaja, Te már tudsz valamit 😉 😄

Kaplan
Mondtam én 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JohnnySmith
Esküszöm hogy fiatra gondoltam (ferrari nem lehet) bazzeg LOL 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Vazzzeeee..... :-)
Fiat Coupe 20V Turbo Plus

Kaplan
Fiatnak tûnik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JohnnySmith
Milyen kocsi ez? Nem ismerõs😊 Lehet a felni téveszt meg vagy fény,árnyék miatt nem ismerem fel.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Kaplan
Csudaszép 😛
Csak csöppet sötét.

TTYYPPEERR
na csak sikerült:-)

TTYYPPEERR

TTYYPPEERR

JGTC
Vertigo, Vertigo, Vertigo és rohadt nehéz, rohadt nehéz

Ha türelmes vagy akkor meg vegyél egy használt jóerõs feketét<#idiota>

JGTC
Na ja van alapja annak amit mondassz, de ne felejtsd el, hogy egyszer neked is volt GT1-ed vagy mittom én amelyik elsõ volt számodra és Te is, mint mindenki agyaltál rajta mit vegyél, és hol versenyezz.
Hol tartassz egyébként %-ban <#kerdes>

Ombika
De ha vki ennyire nem kepes ,hogy sajat maga fedezze fel a jatek oromeit akkor minek jatszik nemde???<#pardon1><#ticking><#guluszem1>

Toyo
hali!

a professional legvégén vagyok.. a granturismo versenyre milyen kocsival kell menni hogy egyáltalán labdába lehessen rúgni.. ezek nagyon mennek!!

addig az extremet nem engedi elkezdeni!

kösz a segitséget!

TDUnick: ArtMooney(HUN)

JGTC
Nem igaz mert tegnap csak sör volt 😊

#4009 Csinálj egy két missiont az elejérõl azok gyorsan megvannak, igaz nem sok pénzt hoznak de így is úgy is meg fogod csinálni
(Használt autóval tényleg jobb kezdeni)
Asszem Ballor oldalán van is lista mivel érdemes kezdeni itt nézelödjél

admi
😊 akkor már megint rossz az aki rosszra gondolt😊

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

JGTC
én ezzel arra gondoltam, hogy különlegesség a pohár
A piát beleképzeltem tényleg de az nem Unikum volt <#ravasz1>

Ombika
Sehogy en vettem 1 Mazda Rx7-et hasznaltan es sajat versenyen belul vertem mindent majd megvettem osszes bmw-t es ennyi most mar tele vagyok dellaval sok sikert!!

Kaplan
ez aztán bõ volt 😛
na hello a végén meggyõzõ volt 😊)

Helló. a legkönnyebb versenyek a Beginner menüpontban vannak, valamint próbáld meg a Volkswagen márkán belül a házi versenyt - Lupo Cup, bár itt lehet erõsebbekkel tesz össze. Egyébként pedig indulj el amin lehet és meglátod hogy elég erõs-e a verdád. De inkább várj egy jobb kocsira, a kis Luponak nem nagy a musclija 😊 na hello

Nem is kell hozzá plazma. Azon is az megy mint egy 55cm-esen csak egy kicsit szebb na meg jót tesz az ember önérzetének azt nézni. Ki mire költ. Jó játékot mindenkinek!!!!! <#integet2>

sziasztok
tudnátok segiteni ,most keztem el a jatékot és nyertem egy lupot,hol induljak el vele ahol tudnék egy kis tuningra pizt össze szedni
köszönöm
üdv
Ombika
De mar total tele volt mikor irta es azt szerette volna ha az lenne elotte!! 😄 😊

admi
Unicum nincs is a képen😊

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

JGTC
én is egy 55cm-s tv-n nyomom a GT1 óta.

#4005 Igazad van egy jó kis LCD Tv is megteszi <#idiota>

Ombika
Nem kell feltetlen plazmat venni!!!

nekem jó az 55cm tv meg a számítógép hangfal.....

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
megnézném azért, hogy milyen fizuhoz adnak részletre plazmát
A pohár tényleg marha jó meg unikum is

Ombika
Sima reszletre is megveheti barki ,1 hazimozi meg abszolute nem luxus mar!!!
Gran turismo 4 -es pohar viszont mar annal inkabb!! 😊)))

Al Age
Lehet, hogy nem luxus annyira, de még így is qrv@ nagy luxus szerintem. 😉