Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még mindig elvakult vagy, nem is kicsit :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
más
enthusia nem ér a GT4 közelébe...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ez most a német sorozatod második része? <#idiota>#idiota>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
de jó lenne már valami bumm....
Elég sok helyen mondták már , hogy a motorhangok eléggé egyenlõek .
A zene meg a GT4-ben mindenképp jobb.
Most melyikkel nem értesz egyet?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Tegnap megszereztem az Enthusa Prof Racinget!
Azt kell mondjam , fizikában-irányíthatóságban veri a GT4-t!
Számomra még élvezetesebb is vmiért több a motiváció, hogy a versenyeket csináljam meg.
A zenék terén a GT4 mindenképp jobb , viszont motorhangokban teljesen egyenlõ.
Köszönöm a figyelmet 😊
ON!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
NA = normál légköri feltöltésû, azaz szívómotor. Turbófecskendõrõl még nem hallottam, turbó feltöltõrõl inkább. Supercharger = kompresszor.
Lényegében ennyi, viszont a 787B emlékeim szerint turbós, de lehet, hogy ebben mégis Neked van igazad.
"Naturally Aspirated" kabe annyit tesz, hogy termeszetesen meghajtott, direktben forditva: termeszetes lelku.
Ilyen kocsi pl. a Mazda 787B vagy a legendas Ford GT40. A jetekban egyebkent sok NA-s kocsi van, joval tobb mint supercharger meghajtasu...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Aki meg lekoppintotta bújócskázzon álmában Hitman-nel!
sima mpeg lol😊
Tegyük fel közepesen nagy kanyar elõtt, erõs autóval visszaváltok 3-ba, ami legyen egy most egy széles tartomány és az egész kanyart a kigyorsításig ebben veszem. Kicsit nagy lett a sebességem ezért az 1/3-nál észreveszem, hogy sodródok kifelé. A következõ történik:
1. Motorfékkel, vagy motorfék + lábfékkel csúszás nélkül néhéz visszakerülni az ívre. Ha ez történik általában összehozom, hogy az autó túlkormányzott legyesz és így visszadriftelek, de ez sokba kerül.
2. Nyomok egy kis féket a megtartott (magas gáz mellé) és mintha egy gyenge, 4 kerekes autóval sétakocsikáznék befelé "sodródok".
Az elõzõ példámban a Forma-1 es autó (asszem valamelyik Honda) padlógázos, tompa kanyarokban kb. 10-20% féket használt kb fél másodperc ideig padlógáz mellett.
www.youtube.com/aabyssx
Ugyanakkor ha fékezel kuplung nélkül, akkor a fordulatszám esni fog. Viszont ha csak nagyon minimális fékezésre van szükség és azt gázelvétel nélkül ejtjük meg, akkor jön az elõbbi hozzászólásom második része...
aabyssx is azt írja, hogy stabilabb a kocsi ezzel a technikával, én erre próbáltam magyarázatot keresni, mert a stabilitásnak és a fordulatszámnak így ebben az alapformában az ég világon semmi köze egymáshoz.
A szóban forgó esetben szerintem az lehet a lényeg, hogy ha csak az íven tartás miatt fékezel úgy, hogy nem szállsz le a gázról, akkor kevésbé fog elmozdulni az autó tömegközéppontja és pont ez segít abban, hogy az íven maradj. Ha leszáll a gázról és úgy fékezel, majd újra gázt adsz, akkor az autó tömegközéppontjának helye több ízben fog megváltozni és ami a fontos, hogy mindezt gyorsan teszi. Viszont ha nem szállsz le a gázról és szépen adagolsz neki egy kis féket, akkor lassabban és kevesebbet fog "vándorolni" a tömegközéppont, aminek egyenes következménye, hogy a kocsi stabilabb lesz.
De ha ez így van, akkor a fékerõ elõre csoportosítása miatt ki kellene törni az autó hátuljának (fõleg, ha kanyarodás közben lépek rá a fékre full gáz mellett). Viszont tapasztalataim szerint tök stabil marad az autó és sokkal könnyebben maradok az íven. Próbáltam GT3-mal és Enthusia-val is.
www.youtube.com/aabyssx
Tesómat mondta még régebben amikor az F355-tel játszott, hogy néha használ gáz és fék kombinációt együtt. Nem foglalkoztam vele, majd nemrég valamelyik Forma-1 közvetítésen láttam, hogy az egyik versenyzõ szintén így vezet. A padlógázos kanayarokban (ott ahol én max. motorfékezni szoktam) néha használnak egy kis lábféket is anélkül, hogy a gázról elvennék a lábukat.
Azért vetem fel a témát mert értem, hogy ilyenkor mi történik. Mióta van kormányom próbálkoztam ezzel és úgy tûnik, hogy így kevésbé csúszik meg az autó. De a fizikáját nem értem.
www.youtube.com/aabyssx
Tudnátok segíteni!?
Driving missions legutolsó pálya, nürnburgring.
Sikerült már valakinek megcsinálni??? Ha igen akkor tanácsokat várnék mert az agyam már nem bírja kivárni a sok késleltetett indulást.
Elõre is thx.
milyen auto kell az NA racingbe a prof modnál
köszi
my SLR
vegre te is eszheztertel... 😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Na sikerült az élet...elsõként Burnout 3 HDD-rõl...
Install után nem mentek a gémek, azt hittem wincsi Jumperelés miatt. Most MAXTOR 80GB van benne MASTER-en. Melegedés elviselhetõ. Neten ezt ajánlja mindenki kompatibilitás miatt is.
No aztán olasz oldalakon is kutatva rájöttem hogy a gépemen (v3 széria + Neo 2.2 chip
Ezt egy install lemez elkészítésével el is érhetjük...az install CD a HDL-t felvakarja a memóra...ehhez kell még egy eredeti PSX lemez is. Ennek a lemeznek az IDjét felhasználva arra bírhatjuk rá kis kedvencünket, hogy az eredeti PSX lemezt betéve betöltve a memókártyán leledzõ HD Loader töltõdjön be...nagyon ötletes.
Sosem hittem volna hogy a gyereknek vett "Bear in the Big Blue House" - Minimaxon Mackóshow néven elhíresült gyereksorozat - PSX verziója fogja a megoldást jelenteni a PS2-HDD-hez.
A Burnout 3 Crash módja így betöltésmentes lett, régi vágyam volt ez, haverokkal játszva mindig az volt a baj hogy sokat töltött és megölte a játék lényegét a gyorsaságot....
Burnout 3 Crash - 15MB - MPEG4