8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#5036 GT4 Drifting
-
#5035 gyakorlatilag mindent lehet tuningolni az autóna ami nem látszik és teljesítményt fokozza
kivéve a felni és a hátsó szárny
(ha többet akarsz akkor photoshop)
U.I.: Mosd le! -
#5034 A játékban a motor tuningon kívül vannak mondjuk bodykitek?? Felniről már hallottam. Bocs ezért a kérdésért, de pár napja nyomon követem a topikot, és látom nagy a pangás, és csak egy hét múlva lesz meg a ps-em, és addig nehéz a várakozás, úgyhogy gondoltam kérdezek. Ha valakinek van kedve az legyen szíves leírni hogy milyen tuning lehetőségek vannak. -
#5033 Hétvégén új bajnokság indul a szokásos oldalon versenyautókkal, super soft gumikkal, +20% lóerővel, -10% tömeggel, állítható végáttétellel, úgyhogy gyertek. :-)
Valószínűleg ma este fogom kiírni pontosan a szabályokat, most még az egyezkedés megy.
http://ballor.hu/gt4 -
#5032 -
#5031 játékban photo mod, a készített képet mented pendrive-ra, rá a gépre felrakod ide ÍGY KONKRÉTAN! kb.... -
Kindgrind #5030 hogy tudtok képet fel rakni?
mert raknák fel én is -
#5029 hája sajna
dobnék én is pár képet csak megint nincs pendriveom -
mohuska #5028 thx
beszarás hogy haldoklik ez az egész...... -
#5027 jó a felni! -
mohuska #5026
-
#5025 ohhohoh...
Asszonyverda?:) -
mohuska #5024 nah jó?
galériában van több is.... -
mohuska #5023
-
#5022 hát nem kell nekimenni semminek:)
kemény ütközések valóban irreálisak, törés sincs
a taszigálás teljesen ok...és a betonon való vezetés is -
#5021 szépnek szép csak alig van reális fizika
+mikor nekimész valaminek olyan mint a régi Lotus - Outrun játék -
#5020 [url=http://www.ballor.hu/gt4/?p=forum/uzenet]Gyertek! helyzet van Ballor oldalán [/url] -
#5019 Nem. -
#5018 Igen, ezt a hsz-t még olvastam, csak nem tudtam követni, hogy érkezett-e válasz rá. Főleg bíztató válasz... De akkor nem. Mind1, az 1000, hogy nem csinálom végig, mert ezt kivárni képtelenség. -
#5017 GranTurismo módban a gumikopást ki lehet kapcsolni? -
#5016 #4869 :)))) -
Kindgrind #5015 Üdv.
Az a ''A-spec points'' az mi? Lehet valamire használ?
Amúgy király a Game!!!
-
#5014 Sziasztok! Mostanában nem tudom követni a fórum életét, úgyhogy elnézést, ha egyébként evidens kérdéseket teszek most fel.
Először is az érdekelne, hogy lesz-e mostanában fotópályázat.
Másodszor pedig az, hogy Drivng Revolution módban az utolsó szekciónál idegesítő időkésleltetést nem lehet valahogyna kikapcsolni? Illetve azt, hogy végig kelljen nézni miknden egyes verseny előtt, mert hihettelenül bosszantó. -
mohuska #5013 valami dúrva spinnin felnit....had pörögjön neki -
#5012 a színe igen...csak színre van fújva minden...díszlécek is, és ötajtós -
#5011 majd nyárra tolok rá neki...felót ajándékba -
mohuska #5010 A színe ilyen? -
mohuska #5009 Nah nemhiszem h így fog kinézni.....de ha igen akó grat..
nemilyen dísztárcsás alapfos igaz? -
#5008 Miért nem?Én tegnap vettem egy TVR Tuscan speed 12-őt+utána egy Ford GT40-et.
Forma autók vannak a játékban?És ha igen hol lehet rálelni? -
#5007 Nem vehet mindenki Lamborghini Gallardo-t az asszonynak. -
#5006 Csak egy corsa??? -
#5005 hűű de beindult a topik mióta nem láttam -
#5004 Asszony Corsája
-
#5003 felébredtél?:) -
mohuska #5002 .... -
NormalisEmber #5001 Ott van a saturn,3do,dreamcast,star wars trilogy(arcade) amik jóval gyengébbek mint a ps2, mégsem tudják emulálni őket a mai napig. A saturn-ban annyi minden dolgozik egyszerre, hogy lehetetlen emulálni rendesen.A ps2 hasonló felépítésű. -
#5000 no jah, majd mikor lesznek igazi 'next gen PC-k'....
szerintem inkább az emulálással vannak nagy gondok, no meg az optimalizálás se az igazi :) -
#4999 akkor bizisten veszek majd egyet :) -
NormalisEmber #4998 Fő a racionalitás -
Ronin1350 #4997 Ez király hsz volt