Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
de jó lenne már valami bumm....

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
valahol lehet a neten találni egy listát, hogy milyen penekkel dolgozik, de ennél egyszerûbb, ha bedugod és megnézed!
Lenne egy kérdésem! Van egy sima 128 megás samsung pendrájvom. Van esélyem arra, hogy rádugom a ps2-re, és arra mentem el a játékban készített képeimet?
Vagy esetleg valami külön cucc kell hozzá? 3 napja nyomom a gammát, és még nem annyira vágom. Elõre is köszi.
Ui: gratula az arany jogsisoknak! Nekem azt hiszem van két ezüstöm, a többi bronz😞
ha ti nem pörögtök....akkóóó én
ja toljuk WE-t atival meg elkezdtem ML-t is de sehol nem tartok még......
to JGTC: fingom sincs nem teszteltem csak kipróbáltam
hiába, aki nem áll neki a 24 órásnak az fizessen
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
mennyit megy most ?? 450???
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

phersze bátyó....szeretnéd...te hazug😊
Újabb GT4 bajnokságot indítanánk Ballor GT-s oldalán. Ide, de ha lehet inkább az ottani köridõverseny topikba várok minden javaslatot, hogy hol és mivel kelljen körözgetni. A tapasztalat alapján a szigorúbb megkötésû versenyek voltak népszerûbbek, ergo valami olyasmit kellene csinálni. Én szívesen vállalom a verseny kiírását, levezénylését stb... ha megvannak a javaslatok.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
37%
túl sokat videóztam😊
www.digimomentsvideography.com
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Haverok, Buli, Fight Club!
Egyébként azért írok hogy ki hány százaléknál tart? Én 93%-nál tartok. Meglepit akartam, de már nem bírtam várni 100-ig. 😊
és anktartiszon tolják?😊
A fórumon akárhol ilyen van, nekem így mindig mûködik (Firefox-szal).
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
elején lehet, hogy fárasztó...de aztán edzásbe kerülsz😊
vagy vegyél egy szobakerékpárt, aztán tekerj le negyven km-ert, aztán ülj át a "kocsidba" rájössz, hogy mennyivel könnyebb
Amúgy miért lenne fárasztó. Az igazi autókba sem fárasztó a pedált nyomni . Csak egy idõ után elalszol a volán mögött 😄